خانه
102K

انواع خورشت

  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست


    مواد لازم برای پخت خورش تر ه غذاهای سنتی کوردستان 

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو
    تره خرد شده یک کیلو
    پیاز متوسط یک عدد
    رب گوجه فرنگی یک قاشق چای خوری
    زرشک نیم پیمانه
    روغن مایع به مقدار لازم
    ادویه به میزان لازم
    ادویه شامل زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، و پودر لیمو است.

    روش تهیه
    * پیاز را پوست بکنید بشویید و ریز خرد کنید.
    * تره ها را هم که قبلاً خوب پاک کرده و شسته‌اید خرد کنید.
    * بعد از آن، پیازها را داخل یک قابلمه ریخته و با روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب طلایی شوند.
    * بعد از آن که پیازها نیمه سرخ شدند. نوبت اضافه کردن گوشت است.
    * گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا تکه های گوشت از هم جدا شده و به ظرف نچسبد.
    * حدود هفت، هشت دقیقه که آن دو را با هم تفت دادید، ادویه که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و پودر لیمو می‌شود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
    * بعد از آن که این مواد کاملاً با هم قاطی شد، تره را به آن‌ها اضافه کنید و تقریباً 5 دقیقه تفت دهید.
    * سپس رب را اضافه کرده و باز هم تفت بدهید.
    * بعد از آن، حدود یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و آخر از همه نمک غذا را اضافه کنید و بگذارید تا غذا جوش بیاید.
    * خورش که به جوش آمد، درش را بگذارید تا در کمتر از یک ساعت خورش شما آماده شود، فقط اینکه حدود 6، 5 دقیقه قبل از آن که شعله را خاموش کنید، زرشک‌های شسته شده را اضافه کنید تا بپزد و جا بیفتد.
    * این خورش معمولاً نیازی به تزئین ندارد؛ چون زرشک‌ها نمای زیبایی به آن می‌دهند اما می‌توانید پلو را با زعفران و زرشک هم تزئین کنید.
    اگر زرشک را زود داخل خورش بریزید، له می‌شود و غذایتان زیبایی لازم
    را نخواهد داشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان