۱۰:۱۲ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
خورشت قيسي
مواد اولیه :
گوشت خردشده 500 گرم
(یا به دلخواه میتوانید از مرغ استفاده کنید)
قیسی 250 گرم
پیاز ریزشده یک عدد
کشمش ۲۰۰ گرم
نمک فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم زعفران در صورت تمایل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید. پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
سه قاشق غذاخوری روغن را در تابهای گرم کرده پیاز را در آن تفت داده کمی که طلایی شد قیسیها و کشمش را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
نکته:
در صورت تمایل میتوانید 100 گرم آلو و 50 گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.
تا جایی ک اطلاع دارم این غذا مربوط ب قسمت فومنات هست و برای مجالس پخته میشد