خانه
103K

انواع خورشت

  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورشت قيسي

    مواد اولیه :
    گوشت خردشده 500 گرم 
    (یا به دلخواه میتوانید از مرغ استفاده کنید)
    قیسی 250 گرم
    پیاز ریزشده یک عدد
    کشمش ۲۰۰ گرم
    نمک فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم زعفران در صورت تمایل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید. پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
    سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم کرده پیاز را در آن تفت داده کمی که طلایی شد قیسی‌ها‌ و کشمش را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
    نکته: 
     در صورت تمایل می‌توانید 100 گرم آلو و 50 گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.
    تا جایی ک اطلاع دارم این غذا مربوط ب قسمت فومنات هست و برای مجالس پخته میشد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان