خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #خورش_کدو_حلوایی️

    مواد لازم :

    گوشت خورشی 300 گرم

    کدو حلوایی یک کیلوگرم

    پیاز متوسط 2 عدد

    آلو بخارا 100 گرم

    پودر زعفران حل شده در آب یک قاشق سوپ خوری

    روغن مایع مقداری برای سرخ کردن

    رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری

    دارچین یک قاشق چای خوری سرپر

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1- ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال های کوچک خرد کنید.

    سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود. حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.

    2- گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. در حین سرخ شدن پیاز، تکه های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.

    حالا برای پختن گوشت، دو پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق گاز بپزد.

    نکته: برای آنکه گوشت هنگام پخت طعم دار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.

    3- در فاصله پختن گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.

    سپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید.

    در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.

    نکته: رب را پیش از اضافه کردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند.

    4- با توجه به اینکه کدو – به خصوص در صورتی که تکه های آن ریز و نازک باشد – به سرعت پخته و له می شود، پس از اضافه کردن کدو، خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق گاز حرارت ندهید.

    برای این منظور، باتوجه به اندازه تکه های کدو، یک ربع تا نیم ساعت زمان کافی است. در ضمن دارچین و نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.

    نکات:

    1- درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپ خوری آبغوره یا آب لیمو ترش به آن اضافه کنید.

    2- افرادی که به خورش های شیرین علاقه مندند، می توانند با اضافه کردن آلو و همچنین یک قاشق سوپ خوری شکر به خورش، طعم آن را شیرین تر کنند .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان