خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش به قيمه 

    مواد لازم برای۴ نفر

    گوشت   ۵۰۰ گرم

    لپه‎ پخته شده  ۱ پیمانه

    به   ۲ عدد

    رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

    گوجه فرنگی   ۳ عدد

    آبلیمو   ۲ قاشق غذا خوری

    زعفران آب کرده   ۲ قاشق سوپ خوری

    پیاز   ۱ عدد

    روغن    به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    دارچین و زردچوبه    به مقدار لازم

    لیمو عمانی   ۲ عدد

    طرز تهیه

    !

    ۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و سپس در روغن سرخ میكنیم.

    ۲- گوشت را به صورت تكه ای خرد كرده و در پیاز تفت میدهیم تا كمی تغییر رنگ دهد .رب گوجه فرنگی و ادویه را با گوشت تفت میدهیم و بعد از آن 4لیوان آب اضافه كرده و اجازه میدهیم بپزد.

    ۳- اواخر پخت لپه های پخته شده را به غذا اضافه كرده و بِه را به صورت مربعی خرد كرده و به غذا اضافه میكنیم .

    ۴- در ظرفی جدا رب را سرخ كرده و به همراه آبلیمو و لیمو عمانی و زعفران به خورش اضافه میكنیم و اجازه میدهیم جا بیفتد.

    سایر نکات 

    میتوانید به خورش كمی شكر اضافه كنید تا طعم ملس بگیرد

    اگر دوست دارید رب را حذف و به جای آن زعفران بیشتری استفاده كنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان