۱۴:۰۴ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
دقت كنيد كه مرغ ها قبل از پختن بايد كاملا سرخ شوند . اين امر هم در مزه خورش تاثير دارد و هم در ظاهر نهايي خورش .
سس اين خورش نبايد زياد غليظ يا رقيق باشد . به اندازه غلظت سس كچاپ معمولي ( حتي كمي رقيق تر ) مناسب است .
هرچه مقدار آب پرتقال بيشتر باشد ، خورش خوشمزه تر ميشود . بهتر است به جاي اضافه كردن آب جوش در مواقع لزوم ، از آب پرتقال استفاده كنيد .
دقت كنيد كه آب پرتقال تازه باشد . يعني فاقد هرگونه افزودني يا اسانس هاي عطر و طعم دهنده . چون در آن صورت مزه خورش به تلخي ميزند .
* مخلوط سبزي معطر : نعناع ، شويد ، مزره ، ترخان ، جعفري و كمي گشنيز . دقت كنيد كه سبزي ها كاملا خشك و خرد شده باشند .
** آويشن خشك : بهتر است گياه آويشن خشك را از عطاري هاي معتبر خريداري كنيد . پودرهاي آويشن معمولي در بسته بندي هاي رايج داخل سوپرماركت ها ، معمولا فاقد عطر و طعم واقعي آويشن هستند .
نوعي از اين خورش در استان مازندران تهيه ميشود كه در آن به جاي آب پرتقال ، از آب نارنج استفاده ميشود ( تقريبا اواخر طبخ ) و در ضمن فاقد اكثر افزودني هاي اين خورش ميباشد .