خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    دقت كنيد كه مرغ ها قبل از پختن بايد كاملا سرخ شوند . اين امر هم در مزه خورش تاثير دارد و هم در ظاهر نهايي خورش .



    سس اين خورش نبايد زياد غليظ يا رقيق باشد . به اندازه غلظت سس كچاپ معمولي ( حتي كمي رقيق تر ) مناسب است .



    هرچه مقدار آب پرتقال بيشتر باشد ، خورش خوشمزه تر ميشود . بهتر است به جاي اضافه كردن آب جوش در مواقع لزوم ، از آب پرتقال استفاده كنيد .



    دقت كنيد كه آب پرتقال تازه باشد . يعني فاقد هرگونه افزودني يا اسانس هاي عطر و طعم دهنده . چون در آن صورت مزه خورش به تلخي ميزند .





    * مخلوط سبزي معطر : نعناع ، شويد ، مزره ، ترخان ، جعفري و كمي گشنيز . دقت كنيد كه سبزي ها كاملا خشك و خرد شده باشند .



    ** آويشن خشك : بهتر است گياه آويشن خشك را از عطاري هاي معتبر خريداري كنيد . پودرهاي آويشن معمولي در بسته بندي هاي رايج داخل سوپرماركت ها ، معمولا فاقد عطر و طعم واقعي آويشن هستند .





    نوعي از اين خورش در استان مازندران تهيه ميشود كه در آن به جاي آب پرتقال ، از آب نارنج استفاده ميشود ( تقريبا اواخر طبخ ) و در ضمن فاقد اكثر افزودني هاي اين خورش ميباشد .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان