خورش شوید باقلا
مواد لازم برای 4تا6 نفر
500 گرم گوشت بدون استخوان
1 عدد پیاز
700 گرم شوید خرد شده
1کیلوگرم باقلای سبز
1 پیمانه آب
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را به تکههای خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
شوید خرد شده را هم به آن بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه را هم به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.
2. در آخر کمی آب اضافه کرده، مواد را هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشتها بپزند حالا باقلاها را اضافهكرده و 15دقیقه صبر كنید تا بپزد و خورش كاملا جا بیفتد. وقتی که آب خورش کشیده شد برای سرو آماده است.
فوت و فن
با توجه بهاینكه باقلاهای تازه زودتر میپزند. پس از اضافهكردن باقلا به خورش، مرتب به آن سر بزنید تا باقلاها وا نروند.