خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۷:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش شوید باقلا

    مواد لازم  برای 4تا6 نفر

      500 گرم گوشت بدون استخوان

       1 عدد پیاز

      700 گرم شوید خرد شده

      1کیلوگرم باقلای سبز

      1 پیمانه آب

      نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

      روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1.  پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را به تکه‌های خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. 

    شوید خرد شده را هم به آن بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه را هم به میزان دلخواه به آن اضافه کنید. 

    2.  در آخر کمی آب اضافه کرده، مواد را هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت‌ها بپزند حالا باقلاها را اضافه‌كرده و 15دقیقه صبر كنید تا بپزد و خورش كاملا جا بیفتد. وقتی که آب خورش کشیده شد برای سرو آماده است. 

    فوت و فن

    با توجه به‌اینكه باقلاهای تازه زودتر می‌پزند. پس از اضافه‌كردن باقلا به خورش، مرتب به آن سر بزنید تا باقلاها وا نروند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان