خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش فسنجان 

    خورش فسنجان و يا به عبارتى فسنجون يكى ديگر از خورشهاى اصيل ايرانى است كه ميتوان از آن در مناسبتهاى رسمى و خودمانى استفاده كرد . به دليل استفاده از رب انار در اين خورش و متفاوت بودن طعم رب انار در هر منطقه از ايران طبيعتا مزه هاى متفاوتى از فسنجان را ميتوانيد در هر نقطه از سرزمين عزيزمان تجربه كنيد . به عنوان مثال فسنجان در خطه شمال و  غرب ايران كمى ترش تر و در مناطق مركزى و جنوب ايران شيرين تر طبخ ميشود .

    مواد لازم :

    مغز گردو            ٢٥٠گرم

    مرغ                  ١ كيلو 

    پياز                  ١ عدد

    رب انار              ٣/٤ پيمانه 

    سيب درختى         ٣ عدد

    زعفران           نصف ق چ 

    طرز تهيه :

    مغز گردو را چرخ كرده سيبها را پوست گرفته و قسمت دانه آن را جدا كرده و چرخ كنيد .

    گردو و سيب را با مقدارى آب روى حرارت قرار دهيد تا آرام آرام پخته شده و غليظ شود . هر چقدر شعله ملايم تر و مدت طبخ طولانى تر باشد روغن بيشترى از گردو جدا شده و فسنجان شما طعم بهترى خواهد داشت . 

    استفاده از سيب براى غليظ تر شدن و عطر بهتر خورش ميباشد ميتوانيد به جاى سيب از هويج و يا حتى لبوى پخته شده استفاده كنيد .

    🌺🍵🌺🍵🌺@ashpazima

    تكه هاى مرغ را جداگانه با پياز ريز خرد شده و كمى نمك و نيمى از زعفران بپزيد و از استخوان جدا كنيد .

    هنگامى كه خورش شما غليظ شد نيم ديگر زعفران و رب انار را به آن اضافه كنيد و بعد از چند جوش مرغ پخته شده بدون استخوان را به آن اضافه كنيد ، خورش را بچشيد و ميزان ترشى و شيرينى آنرا با اضافه كردن كمى آبليمو و يا رب انار به دلخواه خودتان تنظيم كنيد و بعد از چند جوش خورش را در ظرف سرو بكشيد و روى آنرا با تكه هاى مغز گردو تزئين كنيد .

    نكته:

    در طول پخت چند مرتبه تكه هاى كوچك يخ را داخل فسنجان بريزيد تا خورش شما كاملا به روغن بيفتد .

    نوش جان

    انواع خورشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان