خانه
710K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۲۱:۱۶   ۱۳۹۹/۹/۱۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پودینگ وانیلی

     

    مواد اولیه :

    شکر : یک دوم پیمانه

    شیر : 2 پیمانه

    شاسته ذرت (پودر شده) : ۱ قاشق سوپخوری

    تخم مرغ : یک عدد

    وانیل شکری : یک چهارم قاشق چایخوری

    کره : ۲ قاشق سوپخوری

     

     

    طرز تهیه :

    نشاسته و آرد و شکر رادر ماهیتابه تفلون ریخته، شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید.

    مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید ومرتب هم بزنید، تا غلیظ شود.

    زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود.

    سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگیرد.

    زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط نموده مقداری از مایه فوق را به تخم مرغ اضافه نمائید و هم بزنید.

    سپس آن را به ظرف اصلی اضافه کنید چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

    ظرف را از روی حرارت برداشته کره را اضافه نمائید.

    سپس دسر را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید، تا پودینگ آماده شود .

     

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۵:۵۹   ۱۳۹۹/۹/۲۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پیراشکی میوه ای

     

    مواد اولیه :

    1 فنجان  کره

     1/4 فنجان شکر

     1 قاشق چایخوری جوش شیرین

    1.5 فنجان آرد

    1 فنجان مربا یا میوه (گیلاس . آلبالو یا توت )

     1 فنجان شکر

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

    شیر و کره را به همراه شکر و جوش شیرین با هم ترکیب کنید.

    آرد را به آنها اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را کمی ورز داده و داخل کاسه قرار دهید .

    روی آن را با مشما پوشانده و اجازه دهید حدود 10 دقیقه استراحت کند .

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را به شکل تصویر زیر به قطعات کوچک تقسیم کرده و هر قطعه را به شکل بیضی پهن کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    داخل خمیر را با میوه یا مربا پُر کرده و دو طرف آن را با دست فشار دهید تا خمیر بسته شود .

     

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    داخل یک قابلمه کوچک با ارتفاع زیاد یک فنجان روغن ریخته و پس از اینکه روغن داغ شد پیراشکی ها را داخل آن سرخ کنید تا زمانیکه دو طرف پیراشکی ها طلایی شوند .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۳۲   ۱۳۹۹/۱۰/۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه دسر تمشک

     

    مواد اولیه :

    شکر : یک پیمانه سرخالی

    آب تمشک : 2 پیمانه

    ماست معمولی : یک دوم پیمانه

    آب : یک دوم پیمانه

    پودر ژلاتین : یک قاشق سوپخوری

     

    طرز تهیه :

    آب و پودر ژلاتین را در ظرفی مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود.

    آب تمشک و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت هم بزنید تا شکر در آب تمشک حل شود.

    سپس محلول ژلاتین را اضافه نموده، بمدت چهل و پنج دقیقه در یخچال قرار دهید، تا نیم بند شود.

    بعد ماست را به مواد فوق اضافه کنید.

    با همزن برقی هم بزنید تا با ماست کاملا با مواد مخلوط شود.

    مواد را به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل چهار گیلاس پایه دار بریزید.

    سپس به مدت نه ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده شود.

    روی دسر را با کمی مربای تمشک تزئین کنید.

    نوش جان

     

     

     

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان