طرز تهیه پودینگ وانیلی
مواد اولیه :
شکر : یک دوم پیمانه
شیر : 2 پیمانه
شاسته ذرت (پودر شده) : ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : یک عدد
وانیل شکری : یک چهارم قاشق چایخوری
کره : ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
نشاسته و آرد و شکر رادر ماهیتابه تفلون ریخته، شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید.
مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید ومرتب هم بزنید، تا غلیظ شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگیرد.
زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط نموده مقداری از مایه فوق را به تخم مرغ اضافه نمائید و هم بزنید.
سپس آن را به ظرف اصلی اضافه کنید چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
ظرف را از روی حرارت برداشته کره را اضافه نمائید.
سپس دسر را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید، تا پودینگ آماده شود .