خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۰۳   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رولت رنگین کمان

    چهار عدد تخم مرغ را زرده و سفیده رو جدا می کنیم

    سپس نصف پیمانه پودر قند را در سفیده می ریزیم و با هم زن می زنیم تا پف کند و از ظرف نریزد 

    زرده ها را با نصف پیمانه پودر قند ووانیل نوک قاشق چای خوری میزنیم تا مخلوط بشه و در حین زدن نصف پیمانه آب جوش اضافه می کنیم و میزنیم زیاد هم زدن لازم نیست 

    آرد سه چهارم پیمانه و نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه و نوک ق چ بگین پودر و نوک ق چ نمک را الک کرده و کم کم به زده اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن آرد به زرده سفیده را هم اضافه کرده و فولد می کنیم بعد به دلخواه مواد را تقسیم کرده و رنگ خوراکی می زنیم و در قالب که کاغذ روغنی دارد می ریزیم سپس در فر از قبل گرم شده که 200درجه می باشد به مدت 10دقیقه می گذاریم سپس از فر خارج کرده و به کمک دستمال مرطوب لول می کنیم و نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از یخچال خارج کرده و خامه کشی می کنیم و دوباره لول می کنیم و در یخچال قرار می دیم

    نوش جون

    انواع دسر | انواع ژله

    انواع دسر | انواع ژلهانواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۱۷/۶/۱۳۹۴   ۰۰:۱۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان