دسر آلبالو
برای تهیه قسمت آلبالویی:
3 لیوان آب آلبالو
4 ق.غ سرپر نشاسته ذرت
1 ق.م کره
برای تهیه قسمت ساده:
1 لیتر شیر
2 ق.غ سرپر آرد
2 ق.غ سرپر نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
وانیل به مقدار لازم
طرزتهیه قسمت آلبالویی:
آب آلبالو را در ظرفی بریزید. نشاسته و کره را اضافه کرده بپزید. قالب را قبلا خیس کنید و دسر را داخلش بریزید و صبر کنید تا سرد شود. در همین حال مواد قسمت ساده دسر را قاطی کرده بپزید و اجازه دهید کمی سرد شود سپس روی قسمت آلبالویی داخل قالب بریزید.داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود بعد دسر را از قالب خارج کرده در ظرف دلخواه با سلیقه خودتان تزیین کرده سرو نمایید.نوش جون