تيراميسو
يكى از محبوب ترين وپر طرفدارترين دسرهاى ايناليايى در سراسر دنيا تيراميسو است كه اين دسر هم مانند ديگر دسرها با اضافه كردن ميوه ها وطعمهاى مختلف انواع گوناگونى پيدا كرده است . تيراميسو در زبان ايتاليايى به معنى ( من را بردار ) است كه اين نام مديون طعم خوب وهمه پسند اين دسر است .
در اينجا نوع اوريجينال اين دسر كه با طعم قهوه ميباشد را به شما آموزش ميدهم .
مواد لازم :
بيسگوئيت ليدى فينگر. ٢٥ تا ٣٥ عدد
پنير ماسكارپونه ٤٠٠ گرم
پودر قند. ٦ ق س
خامه شيرين شده. يك پيمانه
محلول قهوه. ١ پيمانه
وانيل. ١/٤ ق چ
زرده تخم مرغ. ٤ عدد
شكلات رنده شده. ٥٠ گرم
بادام پرك تست شده. مقدارى
ورق ژلاتين. يك ورق
طرز تهيه :
ابتدا زرده هاى تخم مرغ را با پودر قند ووانيل مخلوط كنيد وبا همزن برقى خوب بزنيد تا كاملا كرم رنگ وكشدار شود .
محلول قهوه را كه شامل يك پيمانه اب جوش و دو قاشق سوپخورى قهوه است را دم كنيد وكنار بگذاريد تا سرد شود.
خامه شيرين شده را جداگانه بزنيد تا فرم بگيرد، پنير ماسكارپونه را نيز خوب بزنيد وبا خامه مخلوط كنيد زرده ها را هم به اين مايه بيفزاييد وخوب مخلوط كنيد . ورق ژلاتين را به روش بن مارى حل كنيد وبه مايه تيراميسو اضافه كنيد.
بيسگوئيتهاى ليدى فينگر را يك لحظه در محلول قهوه بزنيد وسريع خارج كنيد ويكى يكى كف ظرف مورد نظر بچينيد يك رديف كه كامل شد مقدارى از مايه تيراميسو را روى بيسگوئيتها بريزيد مقدارى شكلات رنده شده وكمى از بادامها را هم اضافه كنيد . بعد رديف دوم بيسگوئيتها را مانند رديف قبلى بچينيد و روى ان مايه تيراميسو وهمينطور شكلات رنده شده وبادام را بريزيد روى دسر را صاف كنيد و با پودر قهوه وخرده هاى شكلات روى انرا تزئين كنيد . دسر را به مدت ٨ ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شده وجا بيفتد اگر زمان كافى در اختيار داريد دسر را به مدت يك شبانه روز در يخچال قراردهيد تا بهتر جا بيفتد. وبا همان ظرف سرو كنيد ويا برش زده وبه صورت تكنفره سرو كنيد .
نوش جان