ژله ی ابداعی
بسته پودر ژله ی هندوانه رو با 1 لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه.1 بسته پودر ژله ی شاتوت رو هم به همین روش آماده کردم و گذاشتم سرد بشه و همینطور نصف بسته پودر ژله ی لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه.وقتی که هر 3 سرد شدن به هر کاسه نصف لیوان بستنی وانیلی که کمی باز شده بود اضافه کردم و خوب هم زدم و چون ژله ها سرد بودن زود به غلظت رسیدن .بعد به صورت دلخواه تو قالب ریختم و وقتی گرفت رنده ی درشت زدم و ریختم تو یه قالب چرب شده و بعد روی اونها 1 بسته پودر ژله ی انگور رو که با 1/5 لیوان آب جوش حل و بن ماری شده و کاملا سرد بود رو ریختم.