خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر پودرنارگیلی

     مواد لازم:

    4 عدد تخم مرغ

    1 لیوان پودرشکر

    نصف لیوان شیر

    1 .ق.غ.خ بکینگ پودر

    به مقدار لازم وانیل

    3 ق.س کاکائو

    1 لیوان و نیم آرد

     مواد لازم برای کرم دسر:

    3 لیوان شیر

    1/5 ق.س سر پر آرد

    1 ق.س سر پر نشاسته

    نصف لیوان پودرشکر

    1 عدد زرده تخم مرغ

    به مقدار لازم وانیل

    برای روی دسر 100 گرم شکلات تخته ای و 100 گرم خامه

    برای تزیین دور دسر گردوی خرد شده یا پودر نارگیل استفاده کنید

    🍮 طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر را کاملا هم بزنید تا کف کنند بعد بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. سینی مخصوص فر را روغنی کرده کاغذ نسوز داخلش قرار دهید و مواد آماده شده را داخل سینی بریزید و در داخل فر از قبل داه شده با دمای 160-180 درجه قرار دهید تا پخته شود.

    برای تهیه کرم تمامی مواد را مخلوط کرده بپذید.

    بعد از اینکه کیک پخته و کمی خنک شد با یک استکان یا قالب گرد مطابق عکس برشش دهید. یکی از برشهای گرد کیک را بردارید و کمی کرم از قبل آماده کرده را روش بمالید و یک تکه کیک دیگر بردارید و روی تکه ای که کرم زدید قرار دهید. دور کیک ها را دوباره از کرمی قبلا آماده کرده اید بمالید و روی کرمها گردوهای خرد شده یا پودر نارگیل بپاچید. شکلات تخته ای را آب کنید و خامه را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید و روی سطح بالایی کیکها با قاشقی بمالید. 2-3 ساعت در یخچال نگهداری کرده سپس در ظرف مورد نظر سرو نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان