خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر_هلو

    مواد لازم:

    هلو                   3 عدد

    خامه                  50 گرم

    ژله هلو يا آناناس   1 بسته

     شیر                  1 ليوان

     پودر ژلاتین         1 قاشق مرباخوري

     وانیل                 مقداری

     شکر                 2-3 قاشق غذاخوری

     طرز تهیه:

     ابتدا ژله هلو رو تو یه لیوان و نصفی آب گرم حل میکنیم و میذاریم خنک بشه...

    هسته هلو‌ها رو در آورده و پوست ميكنيم و يكی را برش ميزنيم و کف ظرف دسر میریزیم.

    نصف ژله هلو که خنک شده بر روی هلوهای خرد شده میریزیم تا روی آنها رو بگیره و در یخچال میگذاریم.

    باقی هلوهاي خرد شده رو در مخلوط کن میریزیم و حسابی پوره میکنیم و 50 گرم خامه به همراه نصف لیوان شیر سرد اضافه و حسابی مخلوط کردیم.

    باقی ژله رو به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم... نصف لیوان شیر و با دو قاشق غذاخوری شکر گرم میکنیم تا شکر حل شود و سپس مقداری وانیل اضافه میکنیم... 1قاشق مرباخوری ژلاتین رو که به صورت بن ماری در آب حل کردیم و خنک شده به شیر و شکر اضافه و در نهایت به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم.

    زمانی که ژله ای که در یخچال گذاشتیم خودش رو گرفت و رویه اش حالت چسبناک پیدا کرد مخلوط هلو و شیر رو میریزیم روش و میذاریم تا خودش رو کامل بگیره...

    من از ژله آناناس و از شليل برای كف ظرف استفاده كردم.

    از كمپوت هلو هم ميتونيد استفاده كنيد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان