رولت سیاه
مواد لازم برای تهیه رولت سیاه : شکلات سیاه ۱۷۵ گرم تخم مرغ جدا شده ۴ عدد شکر ۱۱۵ گرم پودر کاکائو به میزان لازم مواد لازم میانی : شکلات ۲۲۵ گرم آب پرتغال ۳قاشق سوپ خوری پنیر ماسکارپونه ۲۵۰گرم تخم مرغ جدا شده ۲عدد توت فرنگی برای تزئین. طرز تهیه رولت سیاه : فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .سینی فر۳۰*۴۰ سانتی متری را چرب کنید وبا کاغذ بپوشانید شکلات را در داخل ظرفی ریخته و به صورت بنماری ذوب کنید و یا از مایکروویو با قدرت ۵۰% ذوب کنید .زرده های تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود سپس با شکلات ذوب شده مخلوط کنید در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود سپس با مخلوط قبلی مخلوط کرده به سینی فر منتقل کنید . رولت را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید از فر خارج کرده روی کاغذ روغنی را با پودر کاکائو بپوشانید و رولت را روی آن برگردانید و با استفاده از یک حوله آشپز خانه روی رولت را بپوشانید تا خنک شود در حین خنک کردن کرم میانی را به این ترتیب آماده کنید . شکلات وآب پرتغال را مخلوط کرده روی حرارت غیر مستقیم یا در داخا مایکروویو با قدرت ۵۰% ذوب کنید زرده های تخم مرغ را با چنگال بزنید و به مخلوط شکلات اضافه کنید .سفیده های تخم مرغ را جداگانه فرم داده و به آرامی با مواد شکلاتی مخلوط کنید سپس حوله را از روی نان رولت برداشته کاغذ آن را جدا کنید سطح رولت را با پنیر ماسکار پونه پوشش داده سپس کرم شکلاتی را روی آن پهن کنید . با دقت کامل نان را رول کرده ذاخل ظرف سرو منتقل کنید و با استفاده از خامه فرم گرفته توت فرنگی و یا برگ شکلاتی تزئین کنید…