#گل شکری برای تزیین کیک
مواد لازم:
پودر قند ۲۲۰گرم
نشاسته ذرت ۳۰,گرم
سفیده تخم مرغ یک عدد
کرم تارتار ۱/۸,قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ و کرم تار تار را با همزن بزنید تا فرم بگیره
مخلوط پودر قند و نشاسته را اضافه کنید کم کم با قاشق و همینطور با همزن بزنید
مایع سفتی بدست می اید مثل ماست چکیده
در قیف ماسوره انداخته و گل های شکری را درست کنید,
و بگذارید تا خشک شود برای دکور کیک میتوانید استفاده کنید🌸🌸
این گل های طبیعی خوراکی نمای زیبایی به کیک و شیرینی می دهند و در کنار فوندانت بسیااار نمای زیبایی دارند .
پس از درست کردن خمیر می توانید به هر صورتی که بخواهید به آن فرم و شکل دهید و گل های زیبا و چشم نوازی زرا خلق کنید .
گفتم خوراکی منظورم این نبود که این گل ها حتما خورده شوند بلکه بخاطر داشتن تمامی مواد خوراکی یک گل غیر شیمیایی و زیبا به دست می آوریم که از مواد خوراکی تشکیل شده است .
شما می توانید این گل ها را در فرصتی که دارید درست کنید کنار بگذارید و در زمان مناسب از آنها استفاده کنید .
نکته:
این گل ها به دلیل داشتن شکربسیار،زیاد قابل خوردن نیستند .
در ضمن این گل ها برای اینکه ظاهر خود را حفظ کنند باید در دمای طبیعی خشک بشوند،کمی شکننده هستند و باید موقع استفاده از این گل های بسیاااار زیبا مراقب بود .