انواع دسر فرنی_سه_رنگ
مواد لازم :
نشاسته 6 قاشق غذا خوری ، آب سرد نصف لیوان ، شكر 1لیوان ، گلاب نصف لیوان، شیر سرد 3 لیوان ، كاكائو حل شده 1 قاشق چایخوری، زعفران حل شده 1 قاشق سوپ خوری، كره 50 گرم ،
طرز تهیه :
نشاسته را درون ظرفی با آب سرد حل می كنیم و آن را به شیر سرد اضافه می كنیم . شكر ،گلاب (اگر نیاز است كه 24 ساعت فرنی را نگهداری كنید كره اضافه كنید در غیر این صورت نیاز نیست )روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا فرنی فرم بگیرد ،كاكائو را با آب جوش حل كنید تا به شكل سس دربیاید مقداری شیر را به آن ظرف (كاكائو )و مقداردیگری به زعفران حل شده اضافه می كنیم . بهتر است در این قسمت از فرد دیگری كمك بگیرید تا دو نفری فرنی سه رنگ را به ظرف مورد نظر منتقل كنید . اگر تمایل دارید فرنی سه رنگ و سه طبقه در ظرف باشد ابتدا قسمت شكلاتی سپس سفید و بعد از آن زعفرانی را می ریزیم و می گذاریم كاملا سرد شود.