چيز كيك آناناس
مواد لازم :
بيسگوئيت پتى بور. ٢٥٠ گرم
كره. ١٢٥ گرم
كمپوت آناناس. ١ قوطى
پنير ماسكارپونه. ٣٠٠ گرم
خامه فرم گرفته. ٢٥٠ گرم
پودر شكر. ١٢٠ گرم
پودر ژلاتين. ٣ ق م
🌺🌺🌺@ashpazima
طرز تهيه :
بيسگوئيتها را خوب پودر كنيد وبا كره آب شده مخلوط كنيد و اين خمير شن مانند را كف قالب كمربندى خوب پرس كنيد.
دوستانى كه قالب كمربندى در اختيار نداريد ميتوانيد داخل يك ظرف ( مانند ظروف پيركس ) را كاملا با سلفون بپرشانيد به طورى كه لبه هاى پلاستيك بلندتر از ارتفاع ظرف باشد تا هنگام خارج كردن چيز كيك بتوانيد از اين قسمتهاى اضافه كمك بگيريد.
ظرف را در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد .
پنير خامه اى را با همزن بزنيد تا كاملا يكنواخت شود پودر شكر را هم افزوده و خامه را نيز مخلوط كنيد
آب وميوه كمپوت آناناس را از هم جدا كنيد . پودر ژلاتين را روى نصف پيمانه از آب كمپوت بپاشيد و به روش بن مارى حل كنيد وبعد از اينكه كمى از حرارت افتاد با مايه پنيرى مخلوط كنيد . نيمى از اين مايه را روى كراست داخل قالب بريزيد و تكه هاى كمپوت را روى آن بچينيد وبا نيم ديگر مواد روى ميوه ها را بپوشانيد و دوباره روى آن تكه هاى آناناس قرار دهيد . چيز كيك را به مدت ٨ ساعت ويا يك شب در يخچال قرار دهيد .