خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۵/۴/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست

    #اسلایس_موکا

    مواد لایه اول

    آرد یک پیمانه

    کره 100 گرم

    پودر قند یک چهارم پیمانه

    وانیل یک هشتم ق چ

    مواد لایه دوم

    شیر عسلی یک قوطی غلیظ شده

    پودر کاکائو دو سوم پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    آرد یک چهارم پیمانه

    آجیل شامل گردو و فندق و بادام سه چهارم پیمانه خرد شده بی نمک

    قهوه فوری 2 ق چ

    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    در قالب 20 در 20 سانتی متری فویل انداخته به طوری که دیواره ها را هم بگیرد. دیواره ها را با قلمو کاملا چرب کنید. فر را با دمای 175 درجه از قبل روشن کنید.

    برای لایه اول آرد و پودر قند و وانیل رابا هم مخلوط کرده و کره سرد را با چنگال به خورد آن دهید تا به شکل خرده نان در آید سپس کف قالب ریخته و پرس کنید و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا لبه ها طلایی شوند. 

    برای لایه دوم به جز آجیل همه مواد را با هم زن بزنید تا یک دست شود. و در انتها آجیل را اضافه کنید. پس از در آوردن لایه اول از فر مواد لایه دوم را روی آن داده و دوباره 25 دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از سرد شدن اسلایس سفت تر خواهد شد و اگر زیاد در قر بماند بیش از حد سفت می شوند. پس از سرد شدن برش زده و با پودر قند و شکلات رنده شده و شکلات سفید و ترافل تزیین کنید.

    قهوه فوری باید در یک ق س آب جوش حل شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان