ترايفل موس شكلات
موس شكلات يا سوفله شكلات دسرى فرانسوى است با طعمى جادويى و به ياد ماندنى . در اينجا با تركيب موس شكلات و بيسگوئيت طعم اين دسر را چند برابر ميكنيم و اميدوارم كه از درست كردن و خوردن آن در كنار خوانواده لذت ببريد.
مواد لازم :
تخم مرغ. ٤ تا ٥ عدد
شير. ١ پيمانه
وانيل يا رنده پوست ليموترش يا پرتقال. به مقدار كم
خامه. ٣٠٠ گرم
پودر قند. ٣ ق س
ژلاتين. ٣ ورق
بيسگوئيت كرم دار پودر شده. ١ پيمانه
شكلات تخته اى سفيد و قهوه اى. از هر كدام ٥٠ گرم
طرز تهيه :
زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا كنيد . شكلاتها را به طور جدا گانه روى بهار كترى و يا داخل مايكروويو ذوب كنيد . ورقه هاى ژلاتين را در كاسه كوچكى خرد كنيد و سه چهار قاشق آب به آن اضافه كرده و روى بخار كترى قرار دهيد تا كاملا شفاف شود و ژلاتين به خوبى حل شود.
زرده هاى تخم مرغ را با شكر و اسانس دلخواه خود خوب بزنيد تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود .
سفيده ها را هم جداگانه با همزن تميز خوب بزنيد تا كاملا پف دار شود پودر قند را هم به سفيده اضافه كنيد و كاملا هم بزنيد .
خامه را نيز جداگانه زده تا كاملا فرم بگيرد خامه و سفيده تخم مرغ را با ليسك با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد . شير را بجوشانيد و زرده هاى زده شده را داخل شير بريزيد و با قاشق هم بزنيد تا مخلوط و غليظ شود از روى حرارت برداريد و اجازه دهيد كرم كمى خنك شود سپس ژلاتين حل شده را به آن اضافه كنيد و بعد از سرد شدن مخلوط خامه وسفيده را با كرم مخلوط كرده و به صورت دورانى هم بزنيد تا مايه حالت پفكى خود را از دست ندهد . سوفله را دوقسمت كنيد و شكلاتهاى ذوب شده و ولرم را به هر قسمت به طور جداگانه اضافه كنيد تا در نهايت دو رنگ متفاوت از سوفله داشته باشيد .
داخل جامهاى پايه دار را لايه لايه از بيسگوئيت پودر شده و سوفله سفيد و سوفله قهوه اى بريزيد و در انتها با خامه فرم گرفته در قيف و يا با انواع ميوه به سليقه خود تزئين كنيد .
نوش جان