خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فالوده

    مواد لازم :

    اب 2 لیوان 

    شکر 2 لیوان 

     گلاب 1/4 لیوان 

    نودل چینی یک بسته

    طرز تهیه : 

    شکر و اب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند ، پس از خنک شدنگلاب را به اب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود. رشته های چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل اب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند ، پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد ابکشی کنید و بگذارید اب اضافی اش خارج شود. شهد فالوده ( مخلوط اب و شکر و گلاب ) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه نمائید .

    ارام مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرف بریزید و بهمراه ابلیمو ، بستنی ، شربت البالو و … سرو نمائید.

    نکته ها : نودل های چینی بصورت بسته های اماده در فروشگاه ها بفروش میرسند ، شربت یا شهد فالوده حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.

    برای داشتن رشته های خوب و ترد حتما باید 20 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده  از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود اما بدلیل اینکه, این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان