خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۹/۴/۹
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کیک سیب فرانسوی

     

    مواد لازم :

     

        1 فنجان آرد همه منظوره

        1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

        1/4 قاشق چایخوری نمک

    2/1    فنجان کره در دمای اتاق

        2/3لیوان شکر گرانول ،به علاوه یک قاشق غذاخوری برای پاشیدن روی کیک

        2 عدد تخم بزرگ

        1 قاشق چایخوری وانیل

    3.5 الی 4 فنجان سیب خُرد شده ( سیب ها را پوست کنده و به صورت مکعب های کوچک خُرد کنید )

     

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

    فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .

    در یک کاسه کوچک ، آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.



    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    با استفاده از هم زن برقی کره و شکر را به مدت 3 دقیقه با هم مخلوط کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    تخم مرغ ها را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    اگر خمیر در این مرحله کمی دانه دار به نظر برسد اشکالی ندارد نگران نباشید .

    انواع دسر | انواع ژله

    مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید تا ترکیب شوند.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    با استفاده از لیسک یا کفگیر پلاستیکی ، سیب ها را به مواد اضافه کرده و هم بزنید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    قالب کیک 23 سانتی متری را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید .

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را درون قالب ریخته و 1 قاشق غذاخوری شکر روی آن بپاشید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    قالب را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید .

    پخت این کیک به مدت 40 دقیقه و تا زمانی که چنگال یا خلال دندان تمیز از آن خارج شده و روی کیک طلایی شود طول میکشد .

    بعد از پخت کیک را از داخل فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود سپس با کمک یک چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کرده و کیک را از قالب خارج کنید .

    روی کیک را با پودر قند تزئین کرده و سرو کنید .

    نوش جان .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۹/۴/۱۳۹۹   ۱۵:۳۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان