طرز تهیه دسر تمشک
مواد اولیه :
شکر : یک پیمانه سرخالی
آب تمشک : 2 پیمانه
ماست معمولی : یک دوم پیمانه
آب : یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین : یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آب و پودر ژلاتین را در ظرفی مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود.
آب تمشک و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت هم بزنید تا شکر در آب تمشک حل شود.
سپس محلول ژلاتین را اضافه نموده، بمدت چهل و پنج دقیقه در یخچال قرار دهید، تا نیم بند شود.
بعد ماست را به مواد فوق اضافه کنید.
با همزن برقی هم بزنید تا با ماست کاملا با مواد مخلوط شود.
مواد را به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل چهار گیلاس پایه دار بریزید.
سپس به مدت نه ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده شود.
روی دسر را با کمی مربای تمشک تزئین کنید.
نوش جان