خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #دسر_زعفرانی 

    مواد لازم

    ۳پیمانه شیر

    ۱ پیمانه شیرین کننده ماردین

    ۳ ق س زعفران آب شده

    ۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه

    ۸ ق چ پودر ژلاتین

    2 /1 پیمانه آب سرد

    طرز تهیه

    1. شیر و پودر شیرین کننده ماردین را روی حرارت مستقیم می گذاریم تا کاملا یکدست شده، پودر درون شیر حل شود. سپس خامه صبحانه و زعفران آب زده را اضافه کنید و از روی حرارت برداشته با مفتول دستی هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. 

    ۲. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کنیدو روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود. ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. سپس درون قالب‌های مورد نظر بریزیدو به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. در ‌‌نهایت قالب‌ها را پس از بسته شدن درون آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و به سلیقه دلخواه تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شکلات توت فرنگی

    طرز تهیه 

    ابتدا شکلات رو به روش بن ماری آب کرده 

    توت فرنگیها رو شسته و در انتهای آن یک سیخ چوبی قرار می دهیم و بعد اونهارو در شکلات آب شده زده و روی آن را با ترافل یا شکلات سفید تزئین می کنیم و در ظروف کاپکیک های کوچک قرار داده و آنها رو با روبان تزئین میکنیم 

    برای این کار بهتر هست که از توت فرنگیهای بزرگ استفاده کنید .

    این دسر خوشمزه برای جشن تولد ها و برای عید نوروز ایده بسیار زیبا و جالبی هست😊

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کرم_وانیلی

    مواد لازم:

    برای 5 نفر

    وانیل نصف قاشق چایخوری

    پودر ژلاتین 5قاشق غذاخوری

    شکلات تخته ای (رنده شده) به میزان لازم

    شیر شیر 3لیوان

    خامه نصف لیوان

    شیرکاکائو نصف لیوان

    شکر 1لیوان

    طرز تهیه :

    در ابتدای کار شیر و شکر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا شیر و شکر کاملا حل بشن و بعد اونها رو از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا کمی سرد بشه و بعد یه مقدار از شیر سرد شده داخل خامه میریزیم و خامه رو روقیق میکنیم و بعد کم کم خامه رو به شیر اضافه میکنیم و خوبه خوب هم میزنیم و بعد وانیل رو اضافه میکنیم. 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 3قاشق غذاخوری شیر یا آب مخلوط میکنیم و داخل ماکرو یا روی حرارت قرار میدیم تا کاملا ژلاتین حل بشه. بعد صبر میکنیم تا کمی سرد بشه و اون رو به مواد اضافه میکنیم و میذاریم توی یخچال تا بسته بشه.   حالا اینجا 4تا پیشنهاد دارید:

    1)شیر کاکائو و بقیه پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کمی سرد بشه و بعد میریزیمش روی دسر کاملا بسته شده و میزاریم توی یخچال ا ببنده.

    2)به جای شیرکاکائو از یه بسته ژله به رنگ دلخواه استفاده میکنیم.

    3)شیر رو با کمی زعفران مخلوط میکنیم و بهش کمی عسل میزنیم تا شیرین بشه و 1قاشق غذاخوری هم گلاب اضافه میکنیم و بعد با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و میریزیم روی دسر.

    بعد از هر کدوم از مراحل دسر رو دوباره به یخچال منتقل میکنیم تا ببنده.

    نکته:

    1)در همه موارد میتونید مقداری گلاب هم به مواد دسر اضافه کنید.

    2)اگر دوست دارید میزان خامه رو کمی بیشتر کنید.

    3)به جای شکر میتونید از همون میزان عسل یا بیشتر استفاده کنید.

    4)اگر شیرینی دسر به نظرتون کم بود بعد از آماده شدن روش کمی عسل بریزید.

    5)این دسر رو با زعفران هم میشه تهیه کرد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    🍧 #تیرامیسوی_قهوه_و_نارگیل 🍧

    🌺 مواد لازم:

    خامه 200 گرم

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    قهوه فوری 2 قاشق چایخوری

    پودر نارگیل 1/2 لیوان

    پنیر ماسکارپونه 200 گرم

    شکر 1/2 لیوان

    لیدی فینگر مقدار لازم

    پودر کاکائو و شکلات مقدار لازم

    🌺 طرز تهیه:

    برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

    2 قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان آب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه نمائید سپس پنیر ماسکارپونه ، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید ، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

    ته لیوان بیسکوییت لیدی فینگر بگذارید ، روی آن با قلمو کمی قهوه بزنید تا مرطوب شود ( قهوه دم کرده ) سپس مقداری کرم اضافه کنید و 2 – 3 لایه به همین صورت داخل لیوان را پر کنید.

    روی آخرین لایه کرم را با پودر کاکائو بپوشانید و مقداری شکلات روی آن رنده کنید سپس لیوان های تیرامیسو را به مدت 3 – 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

    نکته: بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه اسپرسو میباشد اما میتوانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه هم استفاده کنید ، میتوانید بجای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، در صورت تمایل مقداری موز حلقه شده به لایه میانی تیرامیسو اضافه کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    چیز_کرم_انبه 

    مواد لازم:

    انبه رسیده درشت  ۲ عدد

    شکر   به مقدار لازم

    خامه  ۲۰۰ گرم

    پنیر ماسکارپونه یا خامه ای  ۲۰۰ گرم

    اب سرد   ۱/۲ پیمانه

    پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

     توی یه کاسه آب را بریزید و پودر ژلاتین را روش بپاشید و بگذارید توی ماکروفر یا سر کتری تا به روش بن ماری حل بشود و کنار بگذارید تا خنک شود. انبه ها را پوست کنده و پوره کنید.

    حالا خامه را بهش اضافه کنید و با هم زن در حد یکدست شدن بزنید.حالا نوبت شکرش است که بسته به شیرینی و رسیدگی انبه و البته ذائقتان تنظیمش کنید. حالا پنیر را اضافه کنید و با هم بزنید تا گلوله های پنیر باز بشوند

    در نهایت مایع ژلاتین سرد شده را بهش اضافه کنید. انقدر بزنید تا همه مواد یکدست بشوند و شکر حل نشده یا پنیر باز نشده داخلش نباشد. حالا قالب دلخواهتان را بیارید و موادتان را داخلش بریزید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۰۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر طالبی

    مواد لازم

    پوره طالبی  ۳۵۰گرم

    خامه فرم گرفته  ۱پیمانه

    پودر ژلاتین  ۳قاشق سوپخوری

    آب سرد   ۱پیمانه

    شکر   ۲قاشق سوپخوری

    طرز تهیه

    پوره طالبی رو در ظرفی میریزیم بعد خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم.

    شروع میکنیم به همزدن تا خوب با هم مخلوط و یکدست بشه.

    و بعد پودر ژلاتین(شفاف شده)رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم.

    حالا در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم به مدت ۲تا۳ساعت تا دسر خودشو بگیره بعد در ظرف مورد نظر برمیگردونیم و تزین میکنیم.

     این هم روش بن ماری کردن پودر ژلاتین:

    پودر ژلاتین رو به صورت نمکدونی روی آب میپاشیم.

    و بعد زمان میدیم تا به صورت اسفنجی دربیاد و خیلی هم زمان کمی میبره و اگه این زمان بین ۳۰ثانیه تا۱دقیقه باشه تاریخ مصرفش نگذشته و کاملا سالمه.

    و بعد به طریقه بن ماری روی حرارت قرار میدیم تا زمانیکه شفاف بشه. 

    و بعد از اینکه از روی حرارت برمیداریم باید کاملا صاف و بدون گلوله باشه.

     نکته

    برای این دسر هم میتونیم از پوره و هم از آب طالبی استفاده کنیم ولی تفاوتی که با هم دارند اینه که اگه از آب طالبی استفاده بشه باید ۱قاشق به پودر ژلاتین اضافه کنیم.

    از خامه صبحونه هم میتونیم استفاده کنیم ولی با خامه فرم گرفته این دسر منسجم تر و طعم بهتری هم داره.

    اگه آب یا پوره طالبی خیلی سرد بود برای چند دقیقه روی بخار کتری قرار میدیم تا یکمقدار ولرم بشه اینکار به این دلیل انجام میدیم تا پودر ژلاتین در دسر لخته نشه.

    برای پررنگ شدن رنگ دسر میتونیم از یک تا دو قطره رنگ خوراکی مجاز هم استفاده کنیم.

    اگه طالبی خیلی شیرین بود مقدار شکر رو کمتر بریزین.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۸:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #پاناکوتای وانیلی با سس انبه

    خامه صبحانه 400 گرم 

    شیر 1 لیوان 

    پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری 

    شکر 1/2 لیوان

    انبه 2 عدد 

    پودر هل 1/2 قاشق چایخوری  

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    پاناکوتا وانیلی با سس انبه

    طرز تهیه: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    انبه ها را پوست بکنید و گوشت انبه را جدا کنید و همراه با پودر هل داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا انبه گرم شود ، انبه را با پشت چنگال خوب له کنید سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    پوره انبه را به ارتفاع 1 بند انگشت داخل لیوان های سرو بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

    2 قاشق چایخوری باقی مانده پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    برای تهیه پاناکوتا خامه ، شیر ، شکر و اسانس وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مواد داغ شوند ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید ، لیوان ها را از یخچال خارج کنید و پاناکوتا را کم کم روی لایه قبلی که بسته شده است بریزید.

    پاناکوتاها را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس روی آنها را با تکه های انبه تزئین کنید.

    نکته: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک 

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۹:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ژله موش و پنير 🧀

    مواد لازم:

    ژله الوئه را  يک بسته

    ژله اناناس يک بسته

    شير  1/5ليوان

    اب جوش 1/5ليوان

    طرز تهيه:

    موش🐭

     اول ژله الوئه را رو با 3/4ليوان اب جوش به روش بن ماري کاملا حل کردم،بعد که کاملا خنک شد بهش 3/4ليوان شير سرد اضافه کردم ،و داخل پوست تخم مرغ که قبلا خالي کرده بودم ريختم،

     پنير 🧀

    ژله اناناس رو هم با 3/4ليوان اب جوش.بن ماري کردم ،بعد3/4ليوان شير هم بهش اضافه کردم ريختم تو کاسه که از قبل چرب کرده بودم،

    بعد که اماده.شد برگردوندم تو ظرف سرو و با چاقو حفره ايجاد کردم،واسه موش هم با لايه .زيرينش گوش درست کردم

    نکته:

    ،شير و ژله بايد هم دما باشند وگرنه بريده بريده ميشه و ظاهر شکيلي نميگيره

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر بانوفی پای

    مواد لازم:

    بیسکوییت خرد شده       70 گرم

    موز حلقه شده             2 عدد

    پودر شکر                  4 قاشق غذاخوری

    خامه پر چرب               235 گرم

    کارامل                      300 گرم

     طرز تهیه:

    ۱⇦ ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید.

    ۲⇦ سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم (موز) کنار بگذارید.

    ۳⇦ حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).

    ۴⇦ خامه با پودر شکر را بزنید تا فرم بگیرد. 

    روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید.

    ۵‌‌‌⇦ تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی بستنی قرار دهید.بعد روی موز کارامل بریزید.

    برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر عربی

    پودر کرم کارامل را با دو لیوان شیر حرارت دهید و سپس همینطور که داغ است، توی مخلوط کن بریزید و یک بسته بیسکوییت پتی بور رو توش خورد کنید و خوب هم بزنید سپس یک پاکت خامه و یک قاشق مرباخوری پودر نسکافه اضافه کنید و مجدد همه را خوب هم بزنید و در ظرف بریزید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    تر حلوای شیرازی 

    مواد لازم

    آرد برنج ١پيمانه

    نشاسته گل ١/٢ پ

    شکر ٣/٤ پ

    گلاب ١/٢ پ

    شیر ٥پ

    آب سرد٣پ

    آب زعفران

    خلال بادام ٣/٤ پ

    پودر پسته براي تزيين

    طرز تهیه

    نشاسته را در مقداری از آب سرد حل می کنیم و ٥ دقيقه بهش استراحت میديم تا نشاسته ته نشین شده و آب روی روش رو دور می ریزیم. ٣ پیمانه آب سرد را روی نشاسته اضافه و مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده و در ظرف مناسب می ریزیم.آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی گذارنیده و به نشاسته اضافه می کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود، در این مرحله شکر و گلاب را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میديم تا مایه به آرامی بجوشد ، وقتی کامل غلیظ شد به طوری که جای خط چنگال روی آن محو نشود خلال بادام را اضافه می کنیم و ١/٢ حلوا را در سینی چرب شده مناسب به قطر ١ سانت می ریزیم . در بقیه حلوا آب زعفران اضافه کرده و کمی هم زده و در ظرف چرب شده دیگر می ریزیم و پودر پسته روی حلوا می پاشیم و اجازه می دهیم تا حلوا در دمای اتاق خنک شود سپس به صورت لوزی بریده و یک در میان در ظرف از هر دو رنگ می چینیم. البته من داخل تارت آماده كه لوازم قنادي خريده بودم ريختم. اگه خواستيد ميتونيد خلال بادام رو حذف كنيد

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    كرم كارامل 

    🌺 مواد لازم:

    شكر 1 پیمانه

    شیر 2 پیمانه

    خامه 2 پیمانه

    تخم مرغ 8 عدد

    نمك یک قاشق چای خوری

    پودر وانيل يک قاشق چای خوری

    آب جوش به مقدار لازم

    🌺 طرز تهیه:

    فر را تا 180 درجه سانتیگراد گرم كنید.

    نصف پیمانه شكر را داخل ظرف فر کم عمقی بریزید و در طبقه بالایی فر به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. لبه قالب را با دستگیره بگیرید و در حالیكه شكر در حال ذوب شدن و تغییر رنگ به زرد است، آن را به طرفین حركت دهید. وقتی كه شكر كاملاً ذوب شد و تبدیل به مایعی طلایی مایل به قهوه ای شد، کارامل حاضر است. کارامل را از فر بیرون بیاورید و آن را كنار بگذارید.

    شیر و خامه را در یک ماهی تابه بریزید و ماهی تابه را روی شعله ملایم قرار دهید. به آرامی هم بزنید و صبر كنید تا حباب های كوچكی در اطراف ماهی تابه ظاهر شوند، ماهی تابه را از روی حرارت بردارید.

    تخم مرغها را در کاسه بزرگ بشکنید باقیمانده شكر، نمك و وانیل را اضافه نمایید و هم بزنید تا كاملا مخلوط شوند. مخلوط شیر داغ را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید و با یک همزن به سرعت هم بزنید.

    قالب های کم عمق مورد نظر خود را کمی چرب نمایید (اگر می خواهید از یک قالب استفاده نمایید یک قالب کم عمق و پهن استفاده نمایید) کارامل را داخل ظرف فر بریزید تا به اندازه یک سانتیمتر بالا بیاید. مخلوط کرم را داخل قالب روی کارامل بریزید و تا به اندازه 5 سانتی متر بالا بیاید. قالب را در یک ظرف آب جوش قرار دهید و ظرف را به مدت 45 دقیقه در فر حرارت دهید.

    با یك كارد تیز در وسط کرم فرو كنید باید چیزی به كارد نچسبد و مایع کرم سفت شده باشد و گرنه چند دقیقه دیگر در فر بگذارید. قالب کرم کارمل را از ظرف آب جوش بیرون بیارید و در دمای یخچال سرد نمایید.

    برای خارج كردن کرم کارامل از قالب یك چاقو بردارید و كارامل را از دور دیواره قالب ببرید. بشقاب سرو را بصورت واژگون روی قالب بگذارید. قالب و بشقاب را برعكس نمایید طوری كه بشقاب در زیر قرار بگیرد قالب را تكان دهید تا كرم باید به آرامی روی بشقاب بیفتد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر ژله هلو دو رنگ 

    🌺 مواد لازم:

    هلو 4 عدد

    ژله هلو 2 بسته

    ژله آلوورا 1 بسته 

    شیر یا بستنی 1 لیوان

    🌺 طرز تهیه:

    هلو را پوست بکنید، هسته هلو را خارج کنید و به چند قسمت مساوی برش بزنید سپس هلو را داخل قالب و در کنار هم بچینید.

    2 بسته ژله هلو را با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد اضافه کنید، با قاشق مقدار کمی از این ژله را روی هلوها بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد ( فقط تا حدی که بسته شود کافیست ) سپس بقیه ژله را اضافه کنید.

    ژله آلوورا را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف شود، 1 لیوان شیر یا بستنی را به آن اضافه کنید و پس از اینکه یکدست شد داخل قالب و روی لایه های قبلی بریزید، قالب را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود.

    قالب ژله را داخل آب داغ قرار دهید و پس از اینکه ژله از قالب جدا شد داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر_سیب_دارچینی 

    🌺 مواد لازم:

    سیب 5 عدد 

    آب 1/4 لیوان  

    پودر دارچین 2 قاشق چایخوری

    شکر قهوه ای یا شکر سیاه 2 قاشق غذاخوری 

    بستنی مقداری برای تزیین

    🌺 طرز تهیه:

    برای تهیه این دسر کم کالری و خوشمزه ابتدا سیب ها را پوست بکنید، هر سیب را از وسط به دو قسمت کنید و هسته سیب را خارج کنید و سیب را به تکه های یک اندازه برش بزنید.

    برش های سیب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس آب، پودر دارچین و شکر قهوه ای را روی سیب ها بریزید، کمی مخلوط کنید و 20 دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم سیب ها بپزند و نرم شوند.

    پس از این مدت زمان حرارت را بیشتر کنید تا آب اضافی تبخیر شود، در این مدت 1 – 2 بار به آرامی و با چنگال مواد را هم بزنید تا تمام قسمت ها یکدست بپزد، پس از پخت اجازه دهید سیب ها کاملا خنک شوند سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

    در انتها میتوانید این دسر خوشمزه را همراه با مقداری بستنی یا سس شکلاتی ، تزیین و … سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     مواد لازم:

    پودر ژله قرمز 2 بسته 

    ورقه ژلاتین کوچک 10 عدد 

    شیر 1 لیوان 

    خامه 1 لیوان

    شکر 5 قاشق غذاخوری 

    رنگ خوراکی قرمز مقداری 

    اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری

    🌺 طرز تهیه:

     یکی از بسته های ژله قرمز رنگ را در 1 لیوان آب جوش حل کنید سپس نصف لیوان آب سرد به ان اضافه کنید و داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود.

    برای تهیه کرم صورتی رنگ شیر و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مخلوط کنید تا وقتی که شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه ، وانیل و چند قطره رنگ خوراکی قرمز به ان اضافه نمایید.

    ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید تا ورقه های ژلاتین حل شوند سپس به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و مخلوط نمایید ( شیر باید ولرم باشد تا نبرد ).

    کرم صورتی رنگ را روی ژله قرمز داخل قالب بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد ، پس از اینکه لایه صورتی نیز بسته شد از یخچال خارج کنید و با چاقو تکه هایی مانند طرح پلنگی از روی لایه صورتی ببرید.

    بسته ژله دوم را در 1 لیوان آب جوش حل کنید سپس نصف لیوان آب سرد به ان اضافه کنید ، داخل تکه هایی که خالی کرده اید را با ژله قرمز پر کنید ( بهتر است از سرنگ برای انتقال ژله استفاده کنید تا سطح کارتان تمیز بماند ) ، قالب ژله را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید و سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ژله میوه ای دو رنگ

    پودر ژله 2 بسته 

    پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری 

    شکر 2 قاشق چایخوری

    آب جوش 2 لیوان 

    آب سرد 1 لیوان

    شیر یا بستنی 1 لیوان 

    برش های میوه به مقدار لازم 

     طرز تهیه : قالب ژله را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود ؛ برای تهیه این دسر به دو نوع ژله نیاز دارید و هر ژله را باید جداگانه اماده کنید. 

    1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین و 1 قاشق چایخوری شکر را بهمراه یک بسته پودر ژله درون یک لیوان اب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایع شفاف شود سپس یک لیوان اب سرد به ان اضافه نمائید. 

    میوه ها را خرد کنید و کف قالب قرار دهید سپس ژله ای که اماده کرده اید روی میوه ها بریزید سپس ژله به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. 

    بسته دوم پودر ژله را باز کنید و داخل کاسه با 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین ، 1 قاشق چایخوری شکر و یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان شیر سرد یا بستنی نرم شده ( بستنی را هم بزنید تا نرم شود ) به ژله اضافه کنید. 

    پس از اینکه ژله خودش را گرفت از فریزر خارج کنید و ژله دوم را روی ان بریزید ؛ ظرف را 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله دوم نیز بسته شده و اماده سرو شود ؛ برای سرو ابتدا قالب ژله را برای چند ثانیه درون ظرف اب جوش فرو ببرید و بلافاصله درون بشقاب سرو برگردانید. 

    نکته ها : پودر ژلاتین برای این مورد استفاده قرار میگیرد که وجود میوه درون ژله مانع از بستن شدن ژله نشود و همچنین ژله سریع تر اماده و بسته شود. 

    قبل از ریختن لایه دوم باید از استحکام ژله زیرین مطمئن شوید تا ژله ها باهم ترکیب نشوند ، برای داشتن ژله بدون رنگ از پودر ژله آلوورا استفاده کنید

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    یک پاکت #کرم_کارامل_دسر

    شیر دو لیوان

    شکر دو ق غ

    شکلات تخته ای صدگرم

    ژلاتین بن ماری دو ق غ

    پنیر ماسکارپونه صد گرم 

    یا به همون مقدار از خامه صبحانه استفاده کنین

    شیر و پنیر رو گرم کرده ولی نجوشه شکلات یا پودر کاکائو رو هم اضافه میکنیم به همراه دو ق غ شکر و بعد که از دما افتاد ژلاتین بن ماری که هم دمای مواد شده رو اضافه کرده با همزن خوب زده بشه،و از صافی رد کنین

    که من اینکارو نکردم،چون خوب هم زدن و حل شد

     و بعد داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل یخچال گذاشته بعد دو ساعت و یا کتر تا خودشو خوب بگیره

    دورش رو با چاقو آزاد کرده و برش میگردونید

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #ساندی_شکلاتی

     

    مواد لازم:

    بستنی شکلاتی  دو و یک دوم پیمانه

    کمپوت گیلاس بدون هسته  ۴۰۰ گرم

    آرد ذرت دو سوم پیمانه

    شکر  ۱ قاشق سوپخوریت

    کیک شکلاتی ۱۱۵ گرم

    گیلاس تازه  ۸ عدد

     

    طرز تهیه : 

    کمپوت را آبکش کرده ، آرد ذرت را در ۲ قاشق سوپخوری آب کمپوت حل کنید . بقیه آب کمپوت را در ماهی تابه ریخته تا جوش آید . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کرده و اندکی بجوشانید تا شربت غلیظ شود . گیلاسها را اضافه کرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید . گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید ، سپس به ترتیب از بستنی ، کیک شکلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود . در آخر با یک تکه کیک شکلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه تازه دسر را تزیین کنید .

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کوکی به شکل گردو

    کره 230 گرم

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    پودر شکر 1 پیمانه

    جوش شیرین 1 ق چ

    نمک یک چهارم ق چ

    آرد الک شده دو و یک دوم پیمانه

    برای مواد میانه

    شیر عسلی تغلیظ شده 4 تا 6 ق س

    کره ذوب شده در دمای محیط

    کره و پودر شکر و زرده تخم مرغ و آرد و جوش شیرین ونمک را در کاسه ای ریخته و به مدت 4 دقیقه با میکسر یا هم زن هم میزنیم تا خمیر به دست آید. این کار را با مخلوط کردن دست نیز ادامه دهید تا خمیری یکدستی به دست آید.

    از خمیر به اندازه 2 ق چ برداشته و در دست گرد کرده و در قالب گردو شکل قرار داده و با انگشت کاملا کف قالب پهن می کنیم و به ضخامت نیم سانت در آورده. (قالب مخصوص به شکل گردو)

    قالب ها را در سینی فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت و به مدت 10 تا 15 دقیقه با تا زمانب که طلایی شوند در فر می گذاریم. پس از خارج کردن آنها از فر تا هنوز گرم هستند به آرامی از قالب خارج کرده و میگذاریم تا خنک شوند.

    برای مواد میانی شیر عسلی و کره را با هم زن زده تا خوب مخلوط شوند به مدت 3 تا 4 دقیقه وبعد داخل نیمه های شیرینی ریخته و هر دو نیمه را به هم  وصل می کنیم و روی آن پودر شکر ریخته.

    برای مواد میانی از کرم های دیگر به سلیقه خود می توانید استفاده کنید.

    این کوکی مخصوص کشور اکراین می باشد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    بهترین ها شــــــــــیک میزبانی کنین 

    ژله_شاخه_نباتي

    ژله با رنگهاي مختلف

    ابتدا دو رنگ ژله را اماده کنید ودر ظرف کم عمق مستطیل شکل بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.بعد به مکعب های کوچک ببرید.

    مکعب ها رنگی را مخلوط کرده داخل قالب مستطیل شکل دیگری بریزید.

    ژله پایه را به رنگ دلخواه اماده کنید اجازه دهید تا خنک شود بعد روی خرده ژله ها در حدی بریزید که 3/4 سطح ژله ها را بپوشاند.بنابر این مقداری از ژله پایه شما اضافه می ماند و روی خرده ژله ها کامل پوشیده نمیشود.

    داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.

    از یخچال در اورده لبه های ژله را ازاد کرده و روی سطح نچسبی برگردانید.

    ژله را به شکل نبات به عرض حدود 2 سانتی متر ببرید .لبه چاقو را طوري حرکت دهید که موقع برش لبه های ناصاف ایجاد کند تا شکل نبات ایجاد شود.از انتهای ژله ها نی نازک فرو کنید تا 2/3 ژله.

    اگر عرض برش کم باشد موقعی که نی میزنید شکسته خواهد شد.

    در ظرف مناسبی بچینید و سرو کنید.

    نوش جان

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان