ژله هندوانهمواد لازم :
ژله لیمو
ژله الو ورا
ژله هندوانه یا انار
بستنی
برای ژله هندوانه از 3 ظرف که داخل هم برن استفاده میکنیم ، چون ژله ما سه
لایه و سه رنگ میشه در نهایت. پس 3 تا کاسه در 3 سایز مختلف نیاز داریم
که هر چی سایز کاسه ها به هم نزدیک باشه لایه ها ظریف تراز کار در میان و
ژله مون قشنگ تر میشه
من از قابلمه های پیرکس استفاده کردم
اول باید ژله سبز آماده کنیم. برای این کار ژله لیمو رو یا هر ژله سبز رنگی رو در یه لیوان اب جوش حل میکنیم ،
بعد یه لیوان بستی و اب سرد بهش اضافه میکنیم
حالا تقریبا یک سانت از کف ظرف بزرگ رو با ژله سبز میپوشانیم میذاریم نیم
بند بشه بعد کاسه سایز وسط رو که از یخ پر کردیم، توش میذاریم و باز ژله
سبز میریزیم تا جاییکه تا نزدیک لبه کاسه وسط بالا بیاد.این میشه پوست
هندوانه.
میذاریم توی یخچال ببنده ، بعد میاریم بیرون یخ داخل کاسه روخالی کرده کمی آب گرم میریزیم و وکاسه رو میکشیم بیرون.
حالا باز حدود یک سانت ژله الورا که با بستنی مخطوط شده رو میریزیم و
میزاریم ببنده. میاریم بیرون کاسه سایز کوچیک رو میذاریم و دورش رو با ژله
سفید پر میکنیم. باز میرازیم یخچال تا بسته بشه، ژله و میاریم بیرون از
یخچال و به روشی که گفتم کاسه کوچیکه رو در میاریم و با ژله هندونه
پرمیکنیم، میذاریم یخچال کمی که نیم بند شد درمیاریم از یخچال، شکلات چیپسی
ها رو اضافه میکنیم و میذاریم کاملا بسته بشه. حالا میتونین کاسه رو
بذارین توی آبگرم و ژله رو تو بشقاب خیس برگردونین
در اخر کار هم با قلمو و رنگ خوراکی سبز پر رنگ روی پوست رو راه های سبز انداختم
چند نکته رو باید رعایت کنید:
اول- ژله هاتون اگه کاملا ببنده لایه بعدی ممکنه بعداً ازش جدا بشه، پس
زمانیکه ژله بسته شده ولی حالت نرم داره باید لایه بعدی اضافه بشه.
دوم- ژله هر چی با آب کمتر درست بشه بهتره، چون هم قشنگتر برش میخوره و هم شکل خودش رو بهتر حفظ میکنه.
سوم- کف کاسه ی بزرگتون هرچی سطحش بیشتر باشه ژله رو که برمیگردونین تو ظرف دیگه بهتر تعادل خودش رو حفظ میکنه
چهارم _ میتونید با یه دستمال اغشته با روغن سطح ظرف رو چرب کنین تا راحت از ژله جدا بشه