خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #ژله_طرح_شیرینی_زبان 
    دستور تهیه: 
    یه بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم. نصف لیوان بستنی بهش اضافه کردم و کمی مخلوط کردم تا بستنی آب بشه. کف یه سینی پلاستیک پهن کردم و ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال. تا اینجا دقیقا شبیه ژله رولیه. بعد از نیم ساعت ژله رو از یخچال خارج کردم و قالب زدم. برای هر شیرینی چهارلایه قالب زدم و روی هم گذاشتم. وقتی لایه ها رو روی هم میچیدم سعی کردم خیلی منظم نباشن که حس طبیعی تری بده. از فن ترکیب رنگ استفاده کردم رنگ روی شیرینی رو تهیه کردم و با قلم مو روش زدم و کنجد پاشیدم. از ترکیب قرمز و مشکی رنگ قهوه ای به دست میاد که با اضافه کردن زرد میتونید روشن ترش کنید.

  • ۱۴:۱۳   ۱۳۹۵/۳/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مارمالاد توت فرنگى

    مواد لازم :

    توت فرنگى                 ١ كيلو

    شكر                    ٩٠٠ گرم تا ١ كيلو 

    ژلاتين                  ٢ ورق يا ٢ ق م پودر ژلاتين 

    وانيل                 ١/٤ ق چ 

    طرز تهيه :

    توت فرنگيها را بعد از تميز كردن به همراه شكر لايه لايه در قابلمه بريزيد و يك شب در يخچال قرار دهيد . سپس روى حرارت قرار داده و بجوشانيد مرتب كف روى مربا را با كفگير جمع كنيد بعد از نيم ساعت مربا را به وسيله گوشت كوب برقى و يا مخلوط كن كاملا ميكس كنيد و مجددا روى حرارت قرار دهيد . وانيل را اضافه كرده و بعد از چند جوش از روى حرارت برداشته و ژلاتين حل شده را به آن اضافه كنيد . ميتوانيد دو قاشق غذاخورى آب ليمو ترش تازه نيز به آن اضافه كنيد . 

    مارمالاد را يك شب در همان ظرف داخل يخچال نگه داريد و پس از آن به شيشه مخصوص مربا منتقل كنيد .

    طريقه حل كردن ژلاتين در #ژلاتين موجود است .

    نوش جان 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۵/۳/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شله زرد

    يكى ديگه از دسرهاى سنتى ايرانى شله زرد است ، دسرى مناسب براى ميهمانيها و ايام خاص و نذرى 

    مواد لازم :

    برنج.         نيم كيلو 

    شكر.        ١ كيلو 

    روغن.       ٧٥ گرم 

    زعفران ساييده.       نيم مثقال 

    گلاب.      نصف پيمانه 

    خلال بادام.      ١٠٠ گرم 

    خلال پسته و دارچين.      به ميزان لازم جهت تزئين 

    @ashpazima

    طرز تهيه:

    برنج را پيمانه كنيد و تا ٦ برابر آب براى پخت آن در نظر بگيريد كه اين ميزان بستگى به نوع برنج دارد بعضى از اقلام برنج به آب بيشترى براى پخت نياز دارند. 

    بهتر است از برنج نيم دانه ايرانى استفاده كنيد .

    برنج را بعد از شيتن با مقدار آب ذكر شده بپزيد وقتى كه مغز برنج كاملا نرم شد شكر را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا كاملا جا بيفتد زعفران را در مقدارى آب حل كنيد و به شله زرد اضافه كنيد و دسر را مرتب هم بزنيد سپس روغن را اضافه كرده و مقدارى از خلال بادام را شسته و با گلاب اضافه كنيد بعد كه خوب جا افتاد شعله زير ظرف را كاملا كم كنيد و در قابلمه را ببنديد ، ميتوانيد اين مرحله را در فر انجام دهيد يعنى فر را روى پايين ترين درجه روشن كنيد و قابلمه را به مدت نيم ساعت كف فر قرار ميدهيم . 

    اين عمل از آب انداختن شله زرد بعد از سرد شدن جلوگيرى ميكند . 

    شله زرد را در ظرفهاى زيبا بكشيد و پس از سرد شدن روى آنرا با دارچين و خلال پسته و يا گل سرخ تزئين كنيد . 

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۵/۳/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    حلواى شير

    يكى ديگر از دسرهاى خوش طعم اصيل ايرانى حلواى شير است كه ميتواند زينت بخش سفره هاى كدبانوى ايرانى به ويژه در مناسبتهاى خاص مانند رمضان باشد .

    مواد لازم :

    آرد سفيد         ١٥٠گرم يا يك پيمانه 

    روغن مايع          نصف پيمانه 

    شير خشك         ١ ق م 

    گلاب            ١/٤ پيمانه 

    شير            ٣ پيمانه 

    شكر            ٢ پيمانه 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه :

    در ظرفى شير و شكر و شير خشك را با هم مخلوط كنيد و روى حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر كاملا حل شود سپس گلاب را اضافه كرده و چند جوش بدهيد ولى زياد نجوشد چون عطر گلاب از بين ميرود، مايه را كنار گذاشته و آرد را در تابه مناسبى با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شود و در عين حال آرد تغيير رنگ ندهد، آرد را الك كنيد و دوباره در تابه بريزيد و روغن مايع را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد .

    مايه شير و شكر را گرم به مايه آرد و روغن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد  و حلوا را روى حرارت متوسط قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا كاملا جا بيفتد . براى اينكه از آماده شدن حلوا مطمئن شويد با چنگال روى آن خط بياندازيد وقتى خطوط محو نشد حلواى شما آماده است . 

    ميتوانيد مايه حلوا را به دلخواه تزئين كنيد و يا مانند عكس حلوا را درقيف ريخته و با ماسوره گلهاى رز زيبا بزنيد .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۵/۳/۳۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    حلواى پسته

    مواد لازم:

    آرد سفيد            ٤٠٠ گرم 

    پودر پسته             ٢ پيمانه

    شكر             ١/٥ پيمانه 

    گلاب               ١ پيمانه 

    آب                ١ پيمانه 

    پودر هل          ١ق غ سر صاف 

    روغن جامد        ١٥٠ گرم 

    كره                  ٧٥ گرم 

    طرز تهيه :

    بهتر است براى تهيه پودر پسته از خلال پسته استفاده كنيد چون رنگ سبز تر و بهترى دارد.

    ابتدا آرد را در تابه اى ريخته و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شود ولى رنگ آن تغييرى نكند.

    كره و روغن را نيز به آرد اضافه كرده و هم بزنيد تا كاملا تفت بخورد پودر پسته را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كاملا يكتواخت شود سپس شيره را كه لز قبل جوشانده ايد كم كم به حلوا اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا حلوا كاملا جا بيفتد سپس از روى حرارت برداشته و در قالبهاى كوچك سيليكونى مخصوص شكلات بريزيد و حدود نيم ساعت در فريزر قرار دهيد بعد از قالب خارج كنيد .

    ميتوانيد به دلخواه خودتان با قيف حلوا را فرم دهيد .

    براى تهيه شهد حلوا آب و گلاب و شكر و پودر هل را با هم مخلوط كرده و دو دقيقه بجوشانيد.

    نوش جان 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۵/۳/۳۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تارت حلوا

    يكى از زيباترين روشها براى سرو حلوا در مراسم مختلف سرو آن داخل تارتهاى كوچك است . شما ميتوانيد چند رنگ حلواى مختلف را تهيه كنيد سپس به وسيله قيف داخل تارتهايى كه آماده كرده ايد گل بزنيد .در ادامه طرز تهيه اين تارتهاى زيبا را خواهيم داشت .

    🌺🌺🌺@ashpazima

    مواد لازم:

    آرد سفيد                ٢٥٠ گرم

    كره                        ١١٥ گرم

    نمك                   ١ پنسه 

    وانيل.                 ١/٨ ق چ 

    پودر قند              ٤ ق غ 

    آب                  ٣ ق غ 

    طرز تهيه :

    ابتدا آرد را در ظرف گودى الك كنيد . وانيل ، نمك و پودر قند را نيز به آن اضافه كرده و مجددا الك كنيد . كره سرد را تكه تكه كنيد و با آرد مخلوط كنيد. بين دو انگشت كره و  آرد را به خورد هم دهيد تا شبيه خرده نان شود سپس آب را قاشق قاشق اضافه كنيد تا خمير منسجمى به دست آيد . اين خمير نيازى به ورز دادن ندارد . خمير را داخل نايلون گذاشته و در يخچال به مدت نيم ساعت استراحت دهيد بعد آنرا با وردنه باز كنيد و با كاتر دايره يا گل برش دهيد و داخل قالب قرار داده و در فر از پيش گرم شده بپزيد . براى اينكه تارتهاى شما داخل فر باد نكنند روى سطح خمير را با چنگال چند سوراخ بزنيد و بعد داخل فر قرار دهيد . بعد از پخت اجازه دهيد تارتها كاملا سرد شوند بعد از قالب خارج كرده و داخل آنها را با حلوا شكوفه بزنيد .

    ميتوانيد قبل از پر كردن تارتها لبه هاى آنرا به وسيله عسل و خورده پسته يا خورده بادام تزئين كنيد .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۵/۳/۳۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردآلو

    مواد لازم:

    زردآلو              ٢ كيلو

    شكر               ٧٥٠ گرم

    ژلاتين               ١/٥ ورق و يا ١/٥ ق م 

    آبليمو           ٣ ق غ 

    طرز تهيه :

    زرد آلو ها را بعد از شستن از هسته جدا كرده و با دستگاه به شكل پوره در آوريد. سپس شكر را روى آن ريخته ( لا به لا) و دو سه ساعت استراحت دهيد . مايه را در ظرف لعابى و يا سراميكى ريخته و روى حرارت قرار دهيد . گاهى هم بزنيد تا به جوش آيد و مايه كاملا پخته و غليظ شود . ژلاتين حل شده ( به روش بن مارى) را اضافه كنيد و بعد از آن آبليمو را بيافزاييد و بعد از يكى دو جوش از روى حرارت برداريد .

    ميتوانيد هسته هاى زرد آلو را مغز كرده و پوست دوم آنرا نيز جدا كرده و داخل مارمالاد بريزيد. 

    مارمالاد بعد از سرد شدن بايد كاملا غليظ و بدون آب باشد . و هنگامى كه كاملا سرد شد ميتوانيد آنرا به شيشه هاى مخصوص منتقل كنيد.

    اين مارمالاد به دليل كم بودن شكر طعم مطبوعى دارد و ليكن قابل نگهدارى براى مدت طولانى نيست . بهتر است در بسته بندى هاى دويست يا سيصد گرمى درفريزر نگهدارى شود ( براى مدت بيش از دو ماه )

    نوش جان 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۵/۴/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    حلواى شير شكلات

    .      مواد لازم 🌺.                                                 روغن مایع نصف پیمانه،.                                       آرد یک پيمانه ونيم .                                              كره  نصف پيمانه.                                        موادلازم برای تهیه شربت.                             :      شير يك پیمانه،                                              شکریک پیمانه ونيم . ،.                                     زعفران دم کرده، 2ق سوپخوری.                           شكلات سفيد نصف پيمانه                                    شير خشك . يك پيمانه.                                        طرز تهيه 🌺.                                                   برای تهیه شربت ،. مقداري از شير رو با شير خشك مخلوط كنيد وبعد تمام شير رو اضافه كنيد. وحالا شكر رو اضافه  کرده روی حرارت قرار دهید تاشکردرشیرحل شود،وزعفران دم کرده رااضافه کنید وپس ازدوسه جوش ازروی حرارت بردارید.روغن رادرتابه بریزیدوروی حرارت قرار دهید تا گرم شود.آرد رااضافه کنید وروی حرارت ملایم هم بزنید تا خامی اردگرفته بشه عطر ان بلندشودوطلایی شود.برای امتحان رنگ حلوا یک قاشق سوپ خوری ازآرد تفت داده شده راباشربت اماده مخلوط کنید ودر  صورتیکه به رنگ دلخواه درآمد کره را اضافه کرده از روی حرارت بردارید.بلافاصله شربت سرد رابتدریج به مواداضافه کنید تاحلوابه غلظت دلخواه برسد.حلوا پس از سرد شدن سفت ترمیشه میتوانید حلوا راپس ازسردشدن داخل نان تارت باقیف قنادی وسرماسوره ستاره شکوفه بزنید.يا مثله من دردقالب بريزيد . وروش رو با شكلات سفيد اب شده تزين كنيد . شكلات سفيد رو خرد كرده وبه روش بن ماري يا در ماكروفر گذاشته تا اب شود. شكلات رو داخل قيف بريزيد. وبعد روي حلوا رو يا مثل من يا هر مدل كه دوست داريد شكلات بريزيد. نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۵/۴/۹
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کرم ژله بهارنارنج

    واد لازم برای تهیه کرم بهار نارنج:

    زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
    شکر: ۱۰۰ گرم
    اسانس بهار نارنج: ۲ قطره
    شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر
    خامه: ۲۰۰ گرم
    ژلاتین: ۵ ورق
     
    مواد لازم برای تهیه ژله گل بهار نارنج:

    مربای بهار نارنج: ۳۰۰ گرم
    عرق بهار نارنج: ۱۲۵ میلی‌لیتر
    ژلاتین: ۵ ورق
    مواد لازم برای تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:

    آب: ۲۵۰ میلی‌لیتر
    عرق بهار نارنج: ۱۲۵ میلی‌لیتر
    شکر: ۱۰۰ گرم
    اسانس بهار نارنج: در صورت تمایل ۲ قطره
    ژلاتین: ۵ ورق
     
    روش تهیه کرم بهار نارنج:

    ۱. ابتدا زرده‌ تخم‌مرغ‌ها را با شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقی هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود. آرد را توسط همزن برقی با مواد مخلوط کرده وتا حد یکدست شدن هم می‌زنیم. شیر را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و مایه زرده را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت آنقدر هم می‌زنیم تا مواد پخته شده و مایه کمی غلظت پیداکند.کرم حاصل را کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود سپس خامه صبحانه و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم. مایه حاصل را داخل قالب‌های کوچکی که از قبل آنها را چرب کرده‌ایم ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندند.

    روش تهیه ژله گل بهار نارنج:

    ۱. برای این کار تنها لازم است ژلاتین را ذوب کرده و با مربا و عرق بهار نارنج مخلوط کنیم و این مواد را هم داخل قالب‌های کوچک چرب شده ریخته و داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا ببندند.

    روش تهیه ژله بی رنگ بهار نارنج:

    ۱. برای این کار نیز تنها لازم است که ژلاتین را ذوب کرده و تمامی مواد را با آن مخلوط کنیم.

    ۲. در مرحله آخر قالبی بزرگ که آن را برای آماده کردن دسرمد نظر داریم چرب کرده، کرم ها و ژله‌های کوچکی را که از قبل آماده کردیم داخل آن با سلیقه می‌چینیم و مایه ژله بی‌رنگ را روی کل مواد می‌ریزیم تا قالب پر شود. دسر را حدود ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا اثربخشی ژلاتین کامل شود.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۷:۵۱   ۱۳۹۵/۴/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تارت هلو

    مواد لازم:

    كره.       ١٢٥ گرم

    نرمه قند.     ١ق م

    آرد.      ٢ ليوان سرخالى

    تخم مرغ.      ١ عدد

    وانيل.      ١/٤ ق چ 

    آب.      ٢ ق غ 

    طرز تهيه:

    آرد را در ظرفى ريخته و كره را مكعبى خرد ميكنيم و با نوك انگشتان كره وآرد را به خورد هم ميدهيم تخم مرغ وپودر قند و وانيل را نيز اضافه كرده و آب را قاشق قاشق اضافه ميكنيم تا به شكل خمير در آيد . 

    نكته مهم در تهيه تارت سرد بودن مواد اوليه است و ديگر اينكه خمير تارت را اصلا ورز ندهيد چون سفت ميشود فقط كافيست كه خمير منسجم شود. 

    خمير را در كيسه فريزر گذاشته و نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم براى كرم : 

    تخم مرغ.     ٢ عدد

    شير.        يك ليوان 

    شكر.        ٣ ق غ 

    آرد.         ٢ ق غ 

    وانيل.      ١/٤ ق چ 

    خامه.       ١/٢ ليوان 

    طرز تهيه كرم 

    تخم مرغ وشكر و وانيل را خوب با همزن بزنيد .

    آرد را در ظرف لعابى كوچكى بريزيد و شير را به تدريج به آن اضافه كنيد تا گلوله نشود روى حرارت مرتب هم بزنيد هنگامى كه غليظ شد مايه تخم مرغى را به آن اضافه كنيد وبه هم زدن ادامه دهيد تا مجددا غليظ شود كرم را از روى حرارت برداشته و پس از اينكه كمى از حرارت افتاد خامه را با آن مخلوط كنيد 

    خمير پاى را بين دو لايه پلاستيك فريزر با وردنه به شكل دايره وكمى بزرگتر ا. قالب باز كنيد و در قالب انداخته ودر فر ١٧٥ درجه حدود نيم ساعت بپزيد تا كمى طلايى رنگ  شود بعد از سرد شدن تارت را از قالب خارج كرده ودر ظرف سرو قرار دهيد و داخل آنرا با كرم پر كنيد روى كرم را برشهاى كمپوت هلو بچينيد و با خامه فرم گرفته در قيف تزئين كنيد

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۲   ۱۳۹۵/۴/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چيز كيك آناناس

    مواد لازم : 

    بيسگوئيت پتى بور.      ٢٥٠ گرم 

    كره.           ١٢٥ گرم 

    كمپوت آناناس.     ١ قوطى 

    پنير ماسكارپونه.      ٣٠٠ گرم 

    خامه فرم گرفته.       ٢٥٠ گرم 

    پودر شكر.       ١٢٠ گرم 

    پودر ژلاتين.     ٣ ق م 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه : 

    بيسگوئيتها را خوب پودر كنيد وبا كره آب شده مخلوط كنيد و اين خمير شن مانند را كف قالب كمربندى خوب پرس كنيد. 

    دوستانى كه قالب كمربندى در اختيار نداريد ميتوانيد داخل يك ظرف ( مانند ظروف پيركس ) را كاملا با سلفون بپرشانيد به طورى كه لبه هاى پلاستيك بلندتر از ارتفاع ظرف باشد تا هنگام خارج كردن چيز كيك بتوانيد از اين قسمتهاى اضافه كمك بگيريد. 

    ظرف را در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد . 

    پنير خامه اى را با همزن بزنيد تا كاملا يكنواخت شود پودر شكر را هم افزوده و خامه را نيز مخلوط كنيد 

    آب وميوه كمپوت آناناس را از هم جدا كنيد . پودر ژلاتين را روى نصف پيمانه از آب كمپوت بپاشيد و به روش بن مارى حل كنيد وبعد از اينكه كمى از حرارت افتاد با مايه پنيرى مخلوط كنيد . نيمى از اين مايه را روى كراست داخل قالب بريزيد و تكه هاى كمپوت را روى آن بچينيد وبا نيم ديگر مواد روى ميوه ها را بپوشانيد و دوباره روى آن تكه هاى آناناس قرار دهيد . چيز كيك را به مدت ٨ ساعت ويا يك شب در يخچال قرار دهيد .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۵/۴/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك ردولوت

    (Red velvet )

    كيك رد ولوت ويا كيك قرمز مخملى همانطور كه از اسمش پيداست رنگى قرمز وبافتى مخملى دارد كه بسيار لذيذ و پرطرفدار ميباشد. به دليل استفاده از رنگ مجاز خوراكى در اين كيك بهتر است از رنگهاى مجاز خوراكى با كيفيت بالا استفاده كنيد تا هم از نظر ظاهرى وهم از نظر كيفيت تغذيه اى نتيجه مطلوبى به دست آوريد. 

    مواد لازم :

    آرد.          دو و نيم پيمانه 

    شكر.       يك و نيم پيمانه 

    جوش شيرين.     يك ق چ 

    نمك       يك ق چ 

    پودر كاكائو.     يك ق چ 

    روغن مايع.     يك ونيم پيمانه 

    باتر ميلك.       يك پيمانه 

    تخم مرغ.      دو عدد درشت 

    سركه.     يك ق چ 

    وانيل.      يك ق چ 

    رنگ مجاز خوراكى.      به ميزان لازم 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه :

    كليه مواد بايد به دماى محيط رسيده باشد. اگر باتر ميلك در دسترس نداريد ميتوانيد ١ قاشق غذاخورى سركه را روى يك پيمانه سرخالى شير بريزيد و١٠ دقيقه زمان بدهيد وبه جاى باترميلك استفاده كنيد.

    فر را روى دماى ١٨٠ درجه تنظيم كنيد . دو عدد قالب گرد سايز ٢٣ سانت را در نظر بگيريد وكف قالبها را كاغذ انداخته وچرب كنيد. 

    آرد را با جوش شيرين ونمك و پودر كاكائو مخلوط كرده وسه بار الك كنيد. 

    در ظرف ديگرى تخم مرغها را همراه وانيل كمى بزنيد تا يكدست شود سپس شكر وسركه را اضافه كنيد وخوب هم بزنيد تا كرم رنگ وكشدار شود. روغن وباتر ميلك را نيز افزوده ودر انتها رنگ خوراكى را اضافه كنيد تا به رنگ دلخواه برسيد. همزن را كنار گذاشته ومواد خشك را روى مايه الك كنيد وبا ليسك هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود. مايه را در قالبها ريخته وحدود ٣٠ دقيقه در فر قرار دهيد بعد از سى دقيقه كيك را تست كنيد تا از پخت كامل آن اطمينان حاصل كنيد.

    بعد از سرد شدن كيكها را قالب خارج كرده وكاملا خنك كنيد وبين دو كيك را خامه فرم گرفته يا كرم چيز فراستينگ بماليد و كيكها را روى هم قرار دهيد .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۵/۴/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كرم كارامل

    مواد لازم :

    شير.           ٣٠٠ ميلى ليتر 

    خامه.           ١٥٠ ميلى ليتر

    تخم مرغ كامل.     ٣ عدد

    زرده تخم مرغ.     ١ عدد

    شكر.             ٥٠ گرم 

    غلاف وانيل.     ١/٢ و يا كمى پودر وانيل 

    مواد براى كارامل:

    شكر.       ١٠٠ گرم

    آب.         ٤ ق غ 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه : 

    قر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد روشن كنيد. 

    شير را روى حرارت ملايم قرار دهيد وانيل را داخل آن بيندازيد و صبر كنيد تا به جوش آيد از روى حرارت برداريد و ١٥ دقيقه كنار بگذاريد. غلاف را از شير خارج كنيد و خامه را به شير اضافه كنيد. 

    تخم مرغها را با زرده اضافه و شكر هم بزنيد و بعد به مايه شير و خامه اضافه كنيد . 

    براى درست كردن كارامل شكر وآب را روى حرارت قرار دهيد و هنگامى كه شكر شروع به طلايى شدن كرد ظرف را تكان دهيد تا همه شكرها به طور يكنواخت طلايى شود . به هيچ عنوان كارامل را هم نزنيد فقط با تكان دادن ظرف مواد را جابه جا كنيد بعد خيلى سريع به قالب منتقل كنيد و قالب را بچرخانيد تا كف آن به طور كامل پوشيده از كارامل شود سپس مواد كرم را روى كارامل ريخته و روى قالب را با فويل بپوشانيد قالب را در ظرف بزرگترى كه تا نيمه آب كرده ايد داخل فر قرار دهيد مراقب باشيد آب از نيمه قالب بالاتر نباشد . مدت زمان لازم براى پخت ٤٥ دقيقه تا يك ساعت است . 

    بعد از پخت دسر را از فر خارج كرده و روى ظرف يخ قرار دهيد تا سريع خنك شود سپس به يخچال منتقل كنيد . 

    بهتر است كرم كارامل به مدت يك شب در يخچال بماند . هنگام سرو دور كرم را با چاقو از قالب جدا كنيد و كرم را در ظرف سرو برگردانيد .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۵/۴/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پنكيك شكلاتى

    اگه از اون دسته افرادى هستيد كه به تخم مرغ حساسيت داريد و يا به هر دليلى خوردن تخم مرغ براتون منع شده اين پنكيك بدون تخم مرغ را درست كنيد و لذت ببريد.

    مواد لازم : 

    آرد.      ١و ١/٤ ليوان و يا ١٧٥ گرم 

    پودر شكر       ٤ ق غ  يا ٣٠ گرم 

    بيكينگ پودر         ١ ق چ 

    روغن مايع.      ٤ تا ٥ ق غ 

    شير.       يك ونيم ليوان يا ٣٥٠ ميلى ليتر

    وانيل.      ١/٢ ق چ 

    ميوه فصل خامه فرم گرفته و شكلات مايع به دلخواه جهت تزئين 

    پودر كاكائو.      ٣ ق غ 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه : 

    آرد ، بيكينگ پودر ، وانيل ، شكر و پودر كاكائو را در يك كاسه با هم مخلوط كنيد . سپس روغن و شير را اضافه كرده و با چنگال ويا همزن بالونى خوب مخلوط كنيد تا گلوله اى باقى نماند . در يك تابه نچسب كوچك كمى روغن بريزيد ( در حد چرب شدن) و با ملاغه از مايه پنكيك درون تابه بريزيد وقتى يك طرف آن سرخ شد برگردانيد و تمام مايه را به همين صورت آماده كنيد. 

    پنكيكها را درون ظرف سرو قرار داده وبا ميوه و خامه وشكلات و يا انواع مربا و مارمالاد تزئين و سروكنيد 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۰۹   ۱۳۹۵/۴/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چيز كيك نوتلا

    محبوبترين ومعروفترين شكلات صبحانه در سراسر دنيا شكلات نوتلا است كه ميتوان از اين شكلات خوشمزه در تهيه كيكهاى شكلاتى ، دسرها و چيز كيك استفاده كرد. در ادامه آموزش چيز كيك نوتلا را خواهيم داشت .

    مواد لازم : 

    بيسگوئيت پتى بور شكلاتى.      ٣٠٠ گرم 

    كره.             ١٢٠ گرم 

    شكلات تخته اى.       ٦٠ گرم 

    خامه              ٣٠٠ گرم 

    پنير ماسكارپونه.        ٣٠٠ گرم 

    شكلات نوتلا.        يك فنجان 

    پودر ژلاتين.       ٣ ق م 

    آب سرد.         نصف پيمانه 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه:

    بيسگوئيتها را پودر كنيد و با كره ذوب شده خوب مخلوط كنيد .

    خامه صبحانه را كمى با چنگال بزنيد تا يكنواخت شود و ٤ قاشق از خامه را با بيسگوئيتها مخلوط كنيد . 

    اين مخلوط را كف قالب كمربندى خوب پرس كنيد و قالب را در يخچال قرار دهيد . 

    پنير خامه اى را با همزن بزنيد تا نرم و يكنواخت شود . شكلات را به روش بن مارى ذوب كنيد ، پودر ژلاتين را روى آب سرد بپاشيد و آنرا هم بن مارى كنيد تا شفاف شود . خامه و شكلات ذوب شده را با پنير خوب مخلوط كنيد شكلات نوتلا را نيز اضافه كرده و در انتها ژلاتين را به مايه اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكنواخت شود . مايه را بچشيد و اگر تمايل داشتيد كه شيرين تر باشد كمى پودر قند اضافه كنيد و هم بزنيد ( من اضافه نكردم ) 

    مايه پنيرى را روى كراست شكلاتى بريزيد و قالب را براى يك شب و يا حداقل ٧ ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود . پس از اينكه چيز كيك را از قالب خارج كرديد و به ظرف سرو منتقل كرديد روى آنرا به سليقه خودتان تزئين كنيد . 

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۵/۴/۱۶
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست

    #شیرینی_لطیفه

    تخم مرغ 4 عدد

    آرد نشاسته گندم 65 گرم

    آرد گندم 60 گرم

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    وانیل نصف ق چ

    شکر 80 گرم

    کرم تارتار نصف ق چ

    خامه فرم گرفته 2 پیمانه

    ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. آرد نشاسته گندم و آرد گندم را به همراه بیکینگ پودر و وانیل 3 بار الک کنید. در دو سینی فر کاغذ انداخته و چرب کنید. فر را در دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. شکر را داخل زرده تخم مرغ ریخته هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. حال پره های هم زن را بشویید و سفیده تخم مرغ را بزنید بعد از این که کمی پف کرد کرم تار تار ا داخل آن ریخته و بزنید وقتی پنبه ای شکل شد پودر شکر را آرام آرام داخل سفیده بریزید و خوب هم بزنید سفیده را با زرده مخلوط کنید و به حالت دورانی کمی هم بزنید. آرد را داخل مایه الک کنید و با دقت و به حالت دورانی هم بزنید تا آرد کاملا با مایه مخلوط شود. سپس آن را داخل قیف ریخته سپس بهداندازه یک گردو داخل سینی قیف بزنید و روی آن را پودر قند الک کنید. کمی پودر پسته هم بپاشید. در فر که از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه آن را بگذارید. سپس از فر در آورده بعد از خنک شدن با کمک قیف روی یکی از آنها خامه زده و شیرینیها را جفت کنید. کمی خلال پسته روی خامه پاشیده و آن را در کپسول (کاغذهای مخصوص شیرینی) قرار دهید. 

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۵/۴/۱۶
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست

    #شیرینی_کنجدی 

    این شیرینی مخصوص کشور سوریه است و هم با کنجد و هم با پسته میتوان تزیین کرد.

    کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط

    پودر شکر نصف پیمانه

    بیکینگ پودر نصف ق چ

    تخم مرغ 1 عدد

    آرد یک و یک دو پیمانه

    سرکه 1 ق چ

    نمک یک پنسه 

    وانیل یک چهارم ق چ

    کنجد به مقدار لازم

    پسته خورد شده به مقدار لازم

    کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همیر به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم). از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست 

    گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد یا پسته زده. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۵/۴/۱۶
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست

    #اسلایس_موکا

    مواد لایه اول

    آرد یک پیمانه

    کره 100 گرم

    پودر قند یک چهارم پیمانه

    وانیل یک هشتم ق چ

    مواد لایه دوم

    شیر عسلی یک قوطی غلیظ شده

    پودر کاکائو دو سوم پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    آرد یک چهارم پیمانه

    آجیل شامل گردو و فندق و بادام سه چهارم پیمانه خرد شده بی نمک

    قهوه فوری 2 ق چ

    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    در قالب 20 در 20 سانتی متری فویل انداخته به طوری که دیواره ها را هم بگیرد. دیواره ها را با قلمو کاملا چرب کنید. فر را با دمای 175 درجه از قبل روشن کنید.

    برای لایه اول آرد و پودر قند و وانیل رابا هم مخلوط کرده و کره سرد را با چنگال به خورد آن دهید تا به شکل خرده نان در آید سپس کف قالب ریخته و پرس کنید و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا لبه ها طلایی شوند. 

    برای لایه دوم به جز آجیل همه مواد را با هم زن بزنید تا یک دست شود. و در انتها آجیل را اضافه کنید. پس از در آوردن لایه اول از فر مواد لایه دوم را روی آن داده و دوباره 25 دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از سرد شدن اسلایس سفت تر خواهد شد و اگر زیاد در قر بماند بیش از حد سفت می شوند. پس از سرد شدن برش زده و با پودر قند و شکلات رنده شده و شکلات سفید و ترافل تزیین کنید.

    قهوه فوری باید در یک ق س آب جوش حل شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    پودینگ قهوه


    مواد لازم:


    شیر: سه و نیم پیمانه

    زرده تخم مرغ: ۴عدد درشت

    شکر: نصف پیمانه

    وانیل: کمی

    قهوه سرد: نصف پیمانه
     

    طرز تهیه:

    در قابلمه ای متوسط، شیر را به جوش بیاورید، سپس زیر آن را خاموش کنید.


    زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و قهوه را با هم مخلوط کنید.


    به آرامی و کم کم شیر ولرم را به مخلوط تخم مرغ و قهوه اضافه کنید.


    فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید و مواد را در یک ظرف یا ۴ تا ۶ظرف یک نفره بریزید.


    در یک سینی آب جوش بریزید و ظرف ها را در آن بچینید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا خود را بگیرد.


    هرچه ظرف پودینگ کوچک تر باشد، سریع تر می پزد.


    پس از پخت و خنک شدن، به مدت ۲ساعت در یخچال قرار دهید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    پودینگ ولرم لیمویی دسری خوشمزه

    واد لازم:


    کره نرم: ۵قاشق غذاخوری

    شکر: یک و نیم پیمانه(بر حسب میزان ترشی لیمو می توانید زیاد یا کم کنید)

    پوست لیمو: یک یا ۲ قاشق غذاخوری

    تخم مرغ: ۳عدد

    آرد: ۵ قاشق غذاخوری

    خامه: یک پیمانه

    آب لیمو: ۶قاشق غذاخوری

    پودر قند برای روی دسر(به دلخواه)

     
    طرز تهیه:


    فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


    ظرف مناسبی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.


    در ظرفی کره، شکر و پوست لیمو را هم بزنید تا نرم و سبک شود.


    تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.


    آرد و خامه را به مواد اضافه کنید، سپس آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه ای نرم به دست بیاید.


    در ظرف دیگری، سفیده را هم بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی به مواد دیگر اضافه کنید(بیش از حد هم نزنید.)


    ظرف را در یک ظرف حاوی آب قرار دهید به طوری که تا نصف ظرف اصلی در آب باشد.


    پودینگ را به مدت ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید. دسر پس از پخت کمی شل خواهد شد.

    روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.

    می توان به جای لیمو از مرکبات دیگر نیز استفاده کرد

    انواع دسر | انواع ژله
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان