خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۲۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کرم_طالبی

    مواد لازم:

    اب    5 قاشق

    شکر    1/2 پیمانه

    وانیل   1/4 قاشق چای خوری

    پودر ژلاتین    2 ق سوپ خوری

    اب طالبی    3 پیمانه

    خامه   200 گرم

     طرز تهیه:

    ابتدا پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حل میکنیم. شکر و آب طالبی را مخلوط میکنیم و میگذاریم روی حرارت تا شکر حل شود بعد ژلاتین را اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم و وانیل را اضافه میکنیم. لازم نیست خیلی روی حرارت باشه. میذاریم تا خنک بشه یکم. خامه رو با همزن میزنیم تا یکم باز بشه از هم و به مواد اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم تا یکدست بشه. برشهای کوچکی از طالبی ته قالب بذارید و مواد رو روش بریزید و بذارید داخل یخچال تا ببنده.اگه یکم چرب کنید قالبتون رو موقع دراوردن مشکلی پیش نمیاد.میتونید هم طالبی در کف قالب نباشه فقط مواد را در قالب بریزیم.

  • ۰۲:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    ژله_لیمویی_مجلسی

    🍥 برای تهیه یک دسر زیبا و شگفت انگیز به مواد زیادی احتیاج ندارید، تنها یک بسته پودر ژله ی لیمو و آلوئه ورا و کمی شیر کافیست تا همه اهل خانه را با هنرتان به وجد بیاورید.

    🍥 مواد اولیه
    پودر ژله آلوئه ورا 1 بسته
    پودر ژله لیمو 1 بسته
    شیر 1 پیمانه
    آب جوش 2یمانه
    آب سرد 1 پیمانه

    🍥 طرز تهیه
    1: ژله ی لیمو رو با یک پیمانه آب جوش کامل حل کنید بطوریکه ذرات ژلاتین توش کامل حل بشن میتونید بزارید روی حرارت کتری تا حل بشن (بن ماری). بعد 1 پیمانه آب سرد اضافه کنید بریزید داخل لیوانهاتون با هر ضخامتی که دوست دارین و بزارید یخچال تا ببنده.

    2: برای لایه دوم یه بسته ژله آلوئه ورا رو با 1 پیمانه آب جوش که کامل حل کردین بزارید از اون حرارت و گرما بیفته (اگه شیر رو یه ژله ی داغ اضافه کنید شیر میبره!) بعد یک پیمانه شیر که قبلا از یخچال بیرون آوردین با ژله مخلوط کنید و روی لایه ژله ی لیمو که بسته شده بریزید.
    3: برای لایه ی دوم مثل لایه ی اول درست میکنیم.
    4: برای لایه ی 4 مثل لایه ی دوم.
    5: برای لایه اخر از ژله ی لیمو استفاده میکنین.
    6: در آخر روشو با خامه ی فرم گرفته و لیمو تزیین کنید.

    🍥 نکات
    1- طی درست کردن لایه ها اگه از ژلتون موند و دیدید که بسته شده میتونید روی حرارت غیر مستقیم کتری بگذارید و هم بزنید تا دوباره آب بشه و روی لایه هاتون بریزید.
    2- میتونید لایه ها رو کم یا زیاد کنید بستگی به خودتون داره.
    3- اگه میخواهید رنگ ژله لیمو پررنگ تر بشه میتونید از رنگ خوراکی زرد رنگ یا از زعفران حل شده استفاده کنید که البته اگه از زعفران استفاده کنید طعم ژله رو عوض میکنه.
  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر

    مينيون حلوا

    دسر سنتي

    مواد لازم(دستورش از اينجاميتونيد تهيه كنيد#حلوا)

    تخم مرغ ٥ عدد

    شكر ١ پيمانه 

    وانيل ١/٤ قاشق چاي خوري

    روغن مايع ١/٤ پيمانه

    شير ولرم ٣/٤ پيمانه

    آرد ١/٥ پيمانه

    پودر كاكائو ١/٢ پيمانه

    بيكينگ پودر ١ قاشق چاي خوري

    ابتدا تخم مرغ ها و شكر و وانيل را با همزن برقي ١٥ دقيقه ميزنيم تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود.

    روغن را به مخلوط بالا اضافه كرده و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم.

    آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو با هم مخلوط كرده و الك ميكنيم.

    آرد و شير را تدريجي و طي سه مرحله به مواد بالا اضافه كرده و بازهمزن دستي كاملا مخلوط ميكنيم

    سيني فر ٣٠در ٤٠ كف ان كاغذ روغني پهن كرده و روي كاغذ روغني را با برس روغن ميزنيم

    مواد را داخل قالب ريخته 

    فر برقي ١٦٥ به مدت ٢٥ الي ٣٠ دقيقه

    .. 

    كيك كه خنك شد روش كمي پودر قند پاشيده و از قالب خارج ميكنيم و كاغذ روغني را ازش جدا ميكنيم.

    كاغذ روغني جديد پهن كرده و كيك رو دوباره به قالب منتقل ميكنيم

    حلوا كه از حرارت افتاد ولي هنوز گرم است را روي كيك ميريزيم و با وردنه غلطكي صافش ميكنيم، بعد از خنك شدن برش زده و تزئين ميكنيم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کرم کره وانیلی( برای تزیین کیک و کاپ کیک)butter cream 

    موادلازم :

    ▪️وانیل 1 قاشق چای خوری

    ▪️پودر شکر 3و 3چهارم پیمانه

    ▪️کره (نرم شده با دمای اتاق) 2پیمانه

    ▪️نمک 1/8 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    در ابتدای کار کره نرم شده در دمای اتاق رو با همزن برقی (دور تند) 3 تا 5 دقیقه میزنیم تا نرم و پفکی بشه. حالا همزن رو روی دور کند میذاریم و پودر شکر، وانیل و نمک رو مخلوط کرده و کم کم اضافه کرده و خوب میزنیم تا نرم بشه. کرم کره ای وانیلیمون آماده ست. 

    نکات :

     از این مقدار مواد اولیه چهار و نیم فنجان کرم کره ای وانیلی بدست میاد. 

     از این کرم وانیلی میتونید برای تزئین رویه انواع کیک، کاپ کیک، شیرینی و سایر دسرها استفاده کنید.

    اگر دوست دارید 1قاشق غذاخوری گلاب یا عرق بهار نارنج  هم به مواد اضافه کنید(بهتره به کره اضافه بشه)

    کرم رو تا وقتی میخواید استفاده کنید داخل ظرف کاملا دربسته و داخل یخچال نگه داری کنید. و برای تزیین استفاده کنید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کرم سوهان.

    کرم سوهان

    شیر 2 لیوان 

    سوهان 100 گرم 

    ارد 2 ق غ سرخالی

    شکر 1 ق غ

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    خامه 4_5 ق غ

    پودر ژلاتین 1 ق غ

    اول سوهان رو داخل شیر میریزیم و میزاریم روی حرارت تا کاملا حل بشه. ارد و شکر و زرده تخم مرغ رو با هم خوب میزنیم بعد کمی از شیر رو بهشون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد به  ظرف مخلوط شیر و سوهان برمیگردونیم و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد از روی حرارت برمیداریم و خامه و ژلاتین که به روش بن ماری حل شده رو اضافه میکنیم .سپس داخل قالب میریزیم و میذاریم توی یخچال تا ببنده.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    رسپی سس
    سس براق
    مرحله اول
    اب پانصد گرم
    پودر ژلاتین صد گرم
    ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار اب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم
    مرحله دوم
    شكر سيصد گرم
    گلوگز سيصد گرم
    اب صد و پنجاه گرم
    خامه صبحانه دويست گرم
    شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم
    رنگ دلخواه چند قطره شكر ،گلوگز اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم
    داغ شود ولی نجوشد
    وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)
    از روی شعله بر میداریم
    شکلات را خرد کرده
    داخل مخلوط میریزیم
    تا اب شود
    بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم
    با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم
    و به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود
    و ژلاتین در آن حل شود
    در اخر هم از صافی رد میکنیم
    کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود
    سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنیم
  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه تیرامیسوی لیوانی

    مواد اولیه :

    یسکویت لیدی فینگر 1بسته

    پودر کاکائو به میزان لازم

    پنیر خامه ای یک بسته

    خامه زده شده 1/4فنجان

    شکر سه قاشق غذا خوری

    عصاره وانیل یک قاشق چای خوری

    قهوه ((قهوه ترجیحا غلیظ و تیره باشد)) نصف فنجان

    خامه ترش 1/2فنجان

    پنیر خامه ای(یا اگر پنیر ماسکاپونه در دسترس دارید) و خامه ترش رو توی ظرفی بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید و شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید

    بیسکویت های لیدی فینگر رو داخل قهوه فرو ببرید و توی فنجان (باری بیس کار)قرار بدید

    عد از آن مخلوط پنیر خامه ای و خامه ترش رو توی لایه بعد اضافه کنید و به همین ترتیب لیوان رو پرکنید برای آخر کار از خامه زده شد

    استفاده کنید و با ودر کاکائو روی دسر رو تزئین کنید

    و برای 1ساعت توی یخچال قرار بدید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر پرتقال مغزدار

    اول دو تا ظرف یکی بزرگ یکی کوچیکتر از اون بعد توی ظرف بزرگ و پشت ظرف کوچریک رو چرب میکنیم بعد ژله پرتقال رو درست کرده پرتقال ها رو حلقه حلقه کرده میچینیم توی ظرف بزرگ و ظرف کوچیک رو میزارم روش و ژله پرتقال رو میریزم روش میزاریم و توی ظرف کوچیک تکه های یخ میریزیم تا هم زود بگیره هم شناور نشه و بعد میزاریم  یخچال تا ببنده ...بعد خامه صبحانه 200 گرم.پنیر ماسکارپونه 200 گرم .پودر قند 200 گرم رو انقد با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره بعد توش گردو خرد شده و بیسکوییت پتی بور خرد شده میریزیم .بعد اینکه ژله مون گرفت یخها رو میریزیم دور توش آب گرم میریزی تا ظرف کوچیک از بزرگ جدا بشه و توش خالی بشه .و موادی که درست کرده بودیم رو داخلش میزاریم تا 12 ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد 12 ساعت باز ژله پرتقال و حلقه های پرتقال میزاریم روش میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعد برمیگردونیم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پودينگ رنگارنگ:

    مواد لازم براي قسمت رنگي:

    ٣ليوان آب آلبالو

    ٤ق غ خ شكر

    ١ق غ خ نشاسته

    ٢ق غ خ آرد

    همه اين موادرو با هم مخلوط كرده و ميپزيم توي ضرف هايي كه ميخوايم تو اونها سرو كنيم ميريزيم. 

    مواد لازم براي پودينگ:

    ٣ ليوان شير

    ٣ فنجان شكر

    ١.٥ فنجان آرد

    ١ق غ خ نشاسته

    ١ق غ خ كره

    دوباره همه مواد رو با هم مخلوط كرده روي شعله ميگذاريم تا زماني كه مثل فرني بشه. اين موادرو روي مواد قبلي مون كه قبلا سرد شده به آرومي ميريزيم.

    نكته:به جاي آب آلبالو ميتونيد از آب پرتغال استفاده كنيد.

    اگه پودينگ رو اول بريزيد و بعد مواد رنگيمون رو بريزيد زيبا تَر ميشه.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ژله رنگین کمان (بسیار ساده)

    ژله هاي تك نفره مناسب براي انواع مهماني🍒

    ظرف هاي تك نفره ي يك بار مصرف تهيه كنيد..

    با كلي ژله ي رنگي رنگي..

    رنگ هاي مختلف ژله رو درست كنيد..

    به مقدار خيلي كم توي ظرف هاتون از يك رنگ بريزيد..

    بزاري توي يخچال كه خودشو بگيره..

    وقتي خودشو گرفت از يخچال در بياريد و روش يه رنگ ديگه بريزيد و دوباره بزاريد توي يخچال..

    تا چندين رنگ اين كارو تكرار كنيد..

    براي تزئين روش ميتونيد از بستني زده شده بريزيد يا از تكه هاي ميوه استفاده كنيد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۸:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    مافین نوتلا

    🙋 مواد لازم👇

    تخم مرغ (نیازی به همزن نیست) 2 عدد زده شده

    شکر قهوه ای 1/2 پیمانه

    پودر کاکائو 1/4 پیمانه

    جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری

    آرد سلف ریزینگ 2 و 1/2 پیمانه

    کره نرم شده (در دمای محیط) 125 گرم

    باتر میلک 1 پیمانه

    شکلات نوتلا به میزان لازم

    🙋 نکات👇

    در مورد آرد سلف ریزینگ این توضیح رو بدم که این آرد درون خودش پکینگ پودر و کمی نمک داره، اگر شما در دسترس ندارین به ازای هر پیمانه آرد معمولی 1/5 (یک و نیم) قاشق چایخوری پکینگ پودر و کمی نمک استفاده کنید.

    در مورد باتر میلک هم باید کمی توضیح بدم، باتر میلک به باقیمانده اون شیری که ازش کره میگیرن میگن در واقع بهش دوغ میگن، اما نه اون دوغی که ما کنار غذا استفاده میکنیم، خیلی رقیق هست که می تونید توی خونه هم درست کنید.

    به این صورت که یک پیمانه شیر را درون کاسه ریخته و یک قاشق سرکه بهش اضافه کنید و در یک محل گرم قرار میدیم (تقریبا 15 دقیقه) که عکس العمل نشون بده.

    🙋 طرز تهیه👇

    خوب بریم سر درست کردن این مافین که اصلا نیازی هم به همزن نداره و خیلی راحت و خوشمزست :)))

    از این مقدار مواد 12 عدد مافین می تونید داشته باشین.

    مواد خشک را درون یک کاسه می ریزیم و کره و تخم مرغ ها را (که کمی با چنگال زدیم که یکدست شود) را همراه باترمیلک اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم به طوری که یکدست شود.

    قالبهای مافین را کاغذ روغنی انداخته کمی کف آن را چرب میکنیم و از موادمون ته قالب ریخته و روش رو به اندازه 1 قاشق چایخوری شکلات نوتلا قرار میدهیم.

    و بعد روی نوتلاها را با بقیه مایع می پوشونیم. درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم.

    بعد از حاضر شدن، مافینها را روی یک سیمی توری قرار میدهیم تا خنک شوند.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر موزی با رایحه گلاب

    مواد لازم:

    بیسکوئیت پتی بور         1 بسته

    شیر                          1 لیتر

    خامه صبحانه                1 عدد

    کرم کارامل                 1 بسته

    موز                          1 عدد

    شکر                         1 قاشق غذاخوری

    گلاب                         3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا شیر و کرم کارامل و خامه و بیسکوئیت خرد شده را مخلوط میکنیم و روی گاز با شعله ملایم میگذاریم. وقتی شروع به جوشیدن کرد گاز را خاموش کرده و میگذاریم مواد خنک شود.سپس مواد را داخل مخلوط کن ریخته و موز خرد شده و شکر و گلاب را به آن اضافه میکنیم و مخلوط کن را روشن کرده تا مواد صاف و یکدست شود.سپس داخل ظرف سرومون میریزیم و ۳ ساعت داخل یخچال میگذاریم و سپس به دلخواه تزئین میکنیم.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ژله بستنی مورب مجلسی

    🍥 طرز تهیه:

    ۱ / ژله‌ی قرمز رنگی را انتخاب کرده ریخته در ظرف مورد نظر و آن را به صورت کچ قرار بدین.

    ۲ / بعد در ژله آلوئه ورا به جای آب سرد بستنی ریخته تا ژله بستنی شود و دوباره کج روی لایه‌ی قبل قرار داده.

    ۳ / ژله بستنی پرتقالی را رول کرده و به شکل گل در آمده و بر روی ژله بستنی آلوئه ورا را قرار داده.

    ۴ / بعد یک برگ نعناع کنار گل قرار داده و ژله آلوئه رای بی رنگ را ریخته بر روی ژله ها تا ببند.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر شير كاكائو

    🍧 مواد لازم:

    شیر 2 لیوان

    خامه 100 گرم

    پودر کاکائو 2 ق غ

    شکر نصف لیوان

    پودر ژلاتین 3 ق غ

    🍧 طرز تهیه:

    ابتدا شیر کاکائو را آماده کنید؛ یعنی 2 لیوان شیر را با 2 ق غ پودر کاکائو مخلوط کنید و بزارید تا گرم بشه و کاکائو حل بشه. وقتی گرم شد شکر را اضافه کنید تا حل بشه. لازم نیست شیر بجوشه. کمی که خنک شد، ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کنید و در آخر خامه رو بهش اضافه کنید. سپس مواد را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل میکنیم تا ببندد.

    🍧 نکات:

    3 ق غ پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و مقداری کم، آب به آن اضافه میکنیم و ظرف حاوی ژلاتین را روی کتری، بخار آب قرار میدهیم.

    به این روش تبخیر غیر مستقیم یا بن ماری گفته میشود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه دسر فندق بسیار خوشمزه

    1. از قبل، فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای 5 تا 10 دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.

    2. 8 عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.

    3. در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید. وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید. از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.

    4. قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای 15 دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید. این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر فندق :

    ۱- پوست فندق ها را جدا کنید.  به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.

    ۲- کره را آب کنید.

    ۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.

    ۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال  و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.

    ۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

    ۶-  ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر ایرمیک

    مواد لازم: ۱ پاکت پودر ژله

    ۸-۱۰عدد توت فرنگی

    ۶ قاشق سر پر ایرمیک (ارد سمولینا خالص موجود در قنادیها)

    ۵-۶ قاشق بزرگ شکر

    نیم کیلو گرم شیر

    وانیل .۱.پاکت (۱۰)گرمی

    طرزتهیه : ابتدا ژله را حاضر کرده توت فرنگی هارا بریده وته قالب می چینیم بعد ژله حاضر شده را روی آن ریخته و در یخچال میگذاریم. سپس کرم ایرمیک را تهیه می کنیم:  ایرمیک ، وانیل ، شیر و شکر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. سپس زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. قالب ژله را از یخچال خارج کرده و کرم خنک شده را روی ژله می ریزیم و سپس مجددا در یخچال می گذاریم تا ببندد. سپس از قالب خارج کرده و سرو می کنیم.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر زیبا و خوشمزه کوکی جیلی بیلی

    دسر زیبا و خوشمزه کوکی جیلی بیلی

    مواد لازم برای ۳۶ عدد

    شکلات چیپسی سفید: ۱۷۰ گرم

    شیر پرچرب: ۱و۳/۴پیمانه

    وانیل: دو قاشق چایخوری

    آرد: دو پیمانه

    رنگ مجاز خوراکی: به میزان لازم

    جیلی بیلی : ۱۰۰ گرم

    شکلات سفید ذوب شده: ۱۰۰ گرم

    ترایفل رنگی: به میزان لازم

    طرز تهیه

    شکلات ‌چیپسی را به مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروویو می‌گذاریم تا کاملا ذوب شود.(در این زمان یک بار شکلات را هم می‌زنیم.) شیر و وانیل را به شکلات افزوده، هم زده تا کاملا مخلوط شوند، سپس آرد را افزوده، مواد را هم زده و با استفاده از دست مواد را ورز می‌دهیم تا خمیر کاملا شکل بگیرد. حالا خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و آنها را به رنگ‌های خوراکی آغشته می‌کنیم تا کاملا رنگی شوند.( این خمیر به دلیل وجود شکلات چرب است، فقط در حین رنگ‌کردن خمیرها یک حوله آشپزخانه کنار دست خود بگذارید و دست‌های خود را مرتب پاک کنید.) فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.

    از خمیرهای رنگی به اندازه یک قاشق سوپخوری جدا نموده، در دست گرد می‌نماییم، سپس گلوله خمیری را کف دست فشار می‌دهیم تا پهن شود. دو عدد جیلی‌ بیلی رنگی وسط خمیر گذاشته و روی آن را می‌پوشانیم و سعی می‌کنیم تا خمیر ترک نداشته و کاملا گرد شود. روی سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و توپ‌ها را روی آن قرار داده و به مدت ۱۲ دقیقه درون فر می‌گذاریم تا بپزند. سینی را از فر خارج کرده و شیرینی ‌ها را روی پنجره توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.( از بابت روغن شکلات سفید که کف کاغذ روغنی وجود دارد نگران نباشید).

    پس از این‌که کوکی ها کاملا خنک شدند، شکلات سفید را ۳۰ ثانیه در مایکروویو گذاشته تا کاملا ذوب و روان شود. کوکی ها را روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس روی آنها شکلات ریخته و با ترایفل روی شکلات را می‌پوشانیم. کوکی ها را درون یخچال قرار می‌دهیم تا شکلات خودش را بگیرد.

  • ۰۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    دسر کرم لبو

    گروه غذایی: دسر - انواع دسر
    مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
    مناسبت های خاص - شب یلدا
    کرم - انواع کرم
    مواد لازم:
    خامه: 200 میلی لیتر
    شیر: 1 پیمانه
    شکر: 4 قاشق غذاخوری
    پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
    لبوی بزرگ : 2 عدد
    آب: نصف پیمانه

    چغندر را بشویید کمی از ته آن جدا کنید با 3 لیوان آب و 4 قاشق شکر روی حرارت کم قرار دهید. زمانی که چنگال را در لبو فرو کردید باید به راحتی وارد شود. در اینصورت لبو آماده است. آن را به صورت حلقه با ضخامت 2 سانت برش بزنید. به اندازه ای که بتوانید به راحتی قالب قلب را داخل لبو فرو کنید و لبو را جدا کنید. قلب ها را کنار بگذارید و باقی مانده لبوها را رنده کنید. پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب یا شیر با حرارت غیر مستقیم حل کنید.(آب سرد روی پودر ژلاتین بپاشید سپس  روی آب جوش قراردهید تا ذوب شود) سپس خامه، شکر، شیر را با هم، هم بزنید (شیر را کم کم به خامه اضافه کنید تا راحت تر مخلوط شود) سپس لبو های رنده شده را اضافه کنید. ژلاتین  ذوب شده کاملا سرد را به آن کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. به اندازه  نیم تا یک سانتی متر از کرم داخل قالب بریزید و در یخچال قراردهید تا کمی سفت شود. سپس برش های قلب را کنار هم قرار دهید و در وسط قالب بگذارید. روی آن را با کرم بپوشانید به طوریکه حدود نیم تا یک سانتی متر روی آن قرار بگیرد(حداقل نیم سانت کرم کاملا روی لبوها بپوشاند). در یخچال به مدت 5 ساعت قراردهید تا سفت شود. بعد از چند ساعت از قالب درآورید و تزیین کنید.

    نکته
    به روش های مختلفی می توانید لبو را بپزید.یکی از روش ها استفاده از دیگ زودپز است که بنا به نظر کارشناسان تغذیه  لبو با آب کمتر و زمان کوتاهتر آماده می شود.به این ترتیب خواص آن بهتر حفظ می شود.اما احتیاط فراموش نشود. نکات ایمنی درخصوص استفاده از دیگ زود پز را مد نظر داشته باشید.

    نکته
    برای زیبا قرارگرفتن قلب ها لازم است که از دو طرف به یک اندازه کرم باشد. بنابراین اگر کرم کم آوردید می توانید با شیر و شکر و ژلاتین و آب لبو یا خرده های لبو و ژلاتین کرم درست کنید و روی آن بریزید.

    نکته
    ژلاتین را سرد به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت کرم حالت پنیری پیدا می کند.

    نکته
    کمی از کرم بچشید اگر شیرینی اش کم بود می توانید دوباره به آن شکر اضافه کنید. و اگر زیاد شیرین بود، شیر یا خامه و یا حتی آب به آن اضافه کنید.البته حداکثر نصف پیمانه .

    نکته
    این دسر بسیار خوشمزه و راحت است. از این کرم می توانید برای تهیه ژله موزائیکی هم استفاده کنید. می توانید ژله قرمز را قالب بزنید و به جای لبو قراردهید. و یا مثل ژله موزائیکی خرده ژله های رنگی داخل آن بریزید و یا فقط از یک رنگ استفاده کنید. 

    مرحله 1

    چغندر را بشویید کمی از ته آن جدا کنید با 2 لیوان آب و 4 قاشق شکر روی حرارت کم قرار دهید. زمانی که چنگال را در لبو فرو کردید باید به راحتی وارد شود. در اینصورت لبو آماده است. آن را به صورت حلقه با ضخامت 2 سانت برش بزنید. به اندازه ای که بتوانید به راحتی قالب قلب را داخل لبو فروکنید و لبو را جدا کنید. قلب ها را کنار بگذارید و باقی مانده لبوها رارنده کنید.


    مرحله 2

    پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب یا شیر با حرارت غیر مستقیم حل کنید.(آبسرد روی پودر ژلاتین بپاشید سپس  روی آب جوش قراردهید تا ذوب شود) سپس خامه، شکر، شیر را با هم مخلوط کنید و کمی هم بزنید (شیر را کم کم به خامه اضافه کنید تا راحت تر مخلوط شود) سپس لبو های رنده شده را اضافه کنید.

    مرحله 3

    ژلاتین  ذوب شده کاملا سرد را به آن کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

    مرحله 4

    سپس به اندازه  نیم تا یک سانتی متر از کرم داخل قالب بریزید و در یخچال قراردهید تا کمی سفت شود.

    مرحله 5

    برش های قلب را کنار هم قرار دهید و در وسط قالب بگذارید.

    مرحله 6

    روی آن را با کرم بپوشانید به طوریکه حدود نیم تا یک سانتی متر روی آن قرار بگیرد. در یخچال به مدت 5 ساعت قراردهید تا سفت شود.(حداقل نیم سانت کرم کاملا روی لبوها بپوشاند)

    مرحله 7

    بعد از چند ساعت (حداقل 5 ساعت)از قالب درآورید و تزیین کنید.(تصویر اول با لبو به شکل گل رز درست شده است و در تصویر دوم  برای تزیین از اکلیل خوراکی ، گیلاس شکری و یک آبنبات شیشه ای به شکل قلب استفاده شده است). به این ترتیب هر برشی که بزنید یک قلبی از لبو وسط خود دارد .

     

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه میلک شیک

    آشنایی با روش تهیه میلک شیک شکلات و بستنی

    برای سالم‌تر بودن این نوشیدنی از شیر کم‌چرب استفاده کنید.

    مواد لازم برای دو نفر:

    شکلات: ریز خرد شده باشد

    بستنی شکلاتی: 4 اسکوپ

    شیر: یک پیمانه

    بستنی وانیلی: 2 اسکوپ

    شکلات رنده شده برای تزیین

    آب جوش: یک سوم پیمانه

    طرز تهیه:

    • درون دستگاه همزن، خرده شکلات‌ها را با آب جوش، خوب با هم ترکیب کنید تا شکلات‌ها آب شوند.

    • بستنی شکلاتی و سه چهارم شیر را به شکلات‌ها اضافه کنید. خوب آن‌ها را هم بزنید تا نرم و یک دست شوند. شیر را تا حدی اضافه کنید که غلظت میلک شیک به اندازه دلخواهتان شود.

    • میلک شیک را درون دو لیوان ریخته و روی هر کدام از آن‌ها، یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار داده و روی بستنی، شکلات رنده شده بریزید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    تیرامیسو,طرز تهیه تیرامیسو,تیرامیسوی لیوانی

    تیرامیسو,طرز تهیه تیرامیسو,تیرامیسوی لیوانی,تیرامیسو با کدو,تیرامیسو با کدو تنبل

    تیرامیسوی کدو تنبل

    مواد لازم برای 6 نفر

    لایه لیدی فینگر

    لیدی فینگر

    85 گرم

    پودر قوری اسپرسو

    1 ق چ

    آب داغ

    1 ق غ

    لایه کدو تنبل

    پنیر خامه ای

    225 گرم

    خامه ترش

    یک چهارم فنجان

    ادویه پای کدو

    1 ق چ

    کدو تنبل پوره شده

    یک چهارم فنجان

    شکر

    یک چهارم فنجان + 2 ق غ

    عصاره وانیل

    1 ق چ

    مواد لازم برای لایه ی خامه ای

    خامه قنادی

    1 و نیم فنجان

    عصاره وانیل

    نصف ق چ

    شکر

    1 ق غ + 1 ق چ

     

    طرز تهیه :

    در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه تیرامیسوی کدو تنبل آشنا میکنیم .

    پنیر خامه ای ، خامه ترش ، ادویه کدو ، پوره کردو و وانیل را هم بزنید تا یکدست شود و کناری بگذارید .

    خامه قنادی ، وانیل و شکر را مخلوط نموده هم بزنید تا فرم بگیرد .

    قهوه را در آب جوش حل کره و تمام سطح لیدی فینگر ها را به آن اغشته کنید .

    کف هر کدام از لیوان ها یک لایه لیدی فینگر به شکل دایره ای برش زده و بگذارید .

    با قاشق یک لایه کدو تنبل روی لیدی فینگر ها بکشید . میتوانید از قیف هم برای این لایه استفاده کنید .

    سپس یه لایه خامه فرم گرفته روی کدو تنبل ها بگذارید میتوانید از قیف استفاده کنید یا با قاشق این کار را انجام دهید .

    لایه ی لیدی فینگر و کدو را تکرار کرده و سپس رویش را با خامه ی فرم گرفته تزئین کنید .

    در صورت تمایل میتوانید روی تیرامیسو را با شکلات شیو شده تزئین کنید .

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان