خانه
58.8K

انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۲۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     دمنوش چربے سوز و پر از خواص آنتے اکسیدانی

    🎯این چاے یا دم نوش با حرارت 60 درجه درست گردد:

    یک قاشق چایخورے ( گل محمدے +گل بهار نارنج + چاے سبز یا سفید ) + یک عدد هل سبز پوست گرفته شده + یک چوب دارچین متوسط + 2 پر زعفران در یک لیوان آب 60 درجه ریخته و درب آن را به مدت 15 دقیقه بگذارید حال این دمنوش بسیار خوشمزه و بدون ضرر آماده نوشیدن است و مے توانید به جاے قند از توت خشک استفاده نمایید . ( نوش جان )

    ⚀نکته 1- تمام گیاهان معطر و دارویے باید قبل از مصرف با آب سرد شسته شود .

    ⚁نکته 2 - بیشتر از 4 لیوان از این دمنوش استفاده نگردد.

    انواع دمنوش و خواص آنها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان