خانه
58.8K

انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۰۷:۳۹   ۱۳۹۳/۹/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    www.Persian-Star.org" />


  • leftPublish
  • ۰۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش چای_ زنجبیلی: همیار جدید لاغری 

    چای زنجبیلی یکی از طبیعی‌ترین درمان‌های موجود با خواص فوق‌العاده‌ای است که در جهت ارتقای سلامتی بدن غوغا می‌کند. این نوشیدنی در بین تمام خواصی که دارد به شما کمک می‌کند که به ساده‌ترین و سالم‌ترین شیوه‌ی ممکن وزن کم کنید.

    چرا چای زنجبیلی به لاغری کمک می‌کند؟

    اگر احساس می‌کنید که این اواخر کمی چاق شده‌اید و شکم و پهلوهایتان چربی آورده است زمان آن فرا رسیده تا سریع وارد عمل شوید و به فکر چربی زدایی از این مناطق باشید. در گام اول یادتان باشد که برای لاغری لازم است که به مدت چند روز چای زنجبیلی میل کنید. این چای مکمل مناسبی برای یک رژیم سالم است. علاوه بر این لازم است که مصرف چربی را کاهش دهید و تغذیه‌ی مناسبی سرشار از سالاد، سبزیجات بخارپز، پروتئین‌های سالم، فیبرهای غذایی و آب را دریابید.

    اگر علاوه بر موارد اشاره شده، روزانه کمی ورزش نیز اضافه کنید، مطمئن باشید که مصرف یک فنجان چای زنجبیلی بعد از هر وعده‌ی غذایی باعث می‌شود که در مدت 5 هفته به وزن ایده آل خود نزدیک شوید. فراموش نکنید که لاغری و رسیدن به تناسب‌اندام نیاز به اراده‌ی قوی و کمی تلاش دارد. پس اراده کنید و توصیه‌های زیر را به کار ببندید.

    ✅چای زنجبیلی برای بهبود گوارش

    ✅زنجبیل خواص ترموژنیک دارد

    مواد غذایی ترموژنیک به خوراکی‌هایی اطلاق می‌شود که دمای بدن را افزایش می‌دهند و در نتیجه سوخت و ساز بدن را تحریک می‌کنند. به همین دلیل نیز به چربی سوزی کمک زیادی می‌کنند. 

    ✅زنجبیل باعث سیری می‌شود

    ✅زنجبیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی دارد

    📢چگونه چای زنجبیلی تهیه کنیم؟

    مواد لازم

    آب یک لیوان (200 میلی‌لیتر)

    زنجبیل 300 گرم معادل یک ریشه به بزرگی یک انگشت

    آب لیموترش نصف یک عدد

    عسل 1 قاشق

    📢طرز تهیه

    قبل از هر کاری لازم است که یک فنجان آب بجوشانید. بهتر است از ظروف مسی یا سفالی استفاده کنید تا آلومینیوم و فلزات موجود در چای‌سازهای جدید مانع از حفظ حداکثری خواص این گیاه دارویی نشوند.زمانی که آب به جوش آمد زنجبیل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بجوشد.سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بماند. در نهایت چای را صاف کنید و آب نصف عدد لیموترش را گرفته و به آن اضافه کنید. در نهایت نیز عسل را افزوده و میل کنید.

    ✅چه زمانی برای نوشیدنی چای زنجبیلی مناسب است؟

    روزانه دو فنجان، یک فنجان بعد از ناهار و یک فنجان بعد ازشام از این چای پرخاصیت بنوشید. این عادت را به مدت 15 روز ادامه دهید. سپس به مدت یک هفته نوشیدن چای زنجبیلی را متوقف کنید و سپس دوباره مصرف آن را شروع کنید. فراموش نکنید که لازم است در کنار مصرف این معجون لاغری یک رژیم غذایی مناسب و سالم داشته باشید و از ورزش روزانه غافل نشوید.

    ⛔️موارد منع مصرف چای زنجبیلی

    مصرف چای زنجبیلی برای افرادی که مشغول مصرف داروهای ضد دیابت یا فشارخون هستند توصیه نمی‌شود. این داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند. علاوه بر این مصرف این چای برای خانم‌های باردار و شیرده نیز توصیه نمی‌شود.

  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش به لیمو

    دمنوش به لیمو به کاهش فشار عصبی، استرس و اضطراب کمک می کند و این بدین معناست که نوشیدن یک فنجان از به لیمو قبل خواب، می تواند راه خوبی برای سد کردن افکار مزاحم باشد.

    همان طور که از اسمش پیداست، این دمنوش عطر و طعم مرکباتی دارد. این دمنوش اغلب با ترکیب نعناع تهیه می شود که آن را به یک نوشیدنی نشاط آور تبدیل می کند که مجاری تنفسی را پاکسازی می کند و در نتیجه به خواب بهتر کمک می کند.  🏃🏃👇

    انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۲۱:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    جوشانده


    ✅ دمنوش:
    در این روش گیاه را کوبیده و در آب جوشیده شده به مدت 15 تا 20 دقیقه ⏰ در حالی که در ظرف بسته است، روی بخار ملایم قرار می دهند و بعد صاف می کنند. بیشتر ادویه‏ها، میوه‏ها، برگ، ساقه یا ریشه گیاهان را می ‏توان خشک و پودر کرد و برای تهیه دمنوش استفاده کرد.
    نوشیدنی حاصل از برگ های #چای، #گل_گاوزبان، #گل_ختمی، #به_لیمو، #سنبل_الطیب یا انواع چای میوه ای نوعی دمنوش گیاهی است.

    ✅ جوشانده:
    اگر گیاه را مستقیم با آب سرد یا گرم بجوشانند جوشانده ای به دست می آید که خاصیت و اثر آن متفاوت از دمنوش است، چرا که حین جوشاندن مواد بیشتری از گیاه خارج می شود.

  • ۲۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش👇👇
    ☕️هل و دارچین و زعفران☕️
    مزاج گرم
    مفید برای این نوشیدنی خوش طعم در درمان روماتیسم، دردهای استخوانی و آرتروز بسیار مفید است
    مواد لازم
    آب : دو لیوان
    پودر هل : به میزان لازم
    چوب دارچین : یک تکه متوسط
    زعفران : به میزان لازم
    مدت زمان پخت 30

    روش تهیه هل، دارچین و زعفران را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش نیز به آن افزوده و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملابم وم میکنیم
  • ۲۳:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    خواص و طرز تهیه انواع دمنوش ایرانی
    دمنوش های گیاهی نوشیدنی هایی پر خاصیت و مفید هستند و بنابر موقعیت میتوان از انواع انها استفاده کرد ؛ بهتر است این دمنوش ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید ،همچنین آنها را را میتوان با چند قطره آبلیموی تازه نیز میل کرد.
    به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک دمنوش های گیاهی نوشیدنی هایی پر خاصیت و مفید هستند و بنابر موقعیت میتوان از انواع انها استفاده کرد ؛ بهتر است این دمنوش ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید ،همچنین آنها را را میتوان با چند قطره آبلیموی تازه نیز میل کرد.

    دمنوش کوهی

    طبیعت : گرم ، خواص : آرام بخش،ضد حساسیت ،ادرار آور،باز کننده گرفتگی های روده و کبد،تقویت سیستم ایمنی

    طرز تهیه : یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.

    دمنوش میوه نسترن

    طبیعت : معتدل و خشک ؛ خواص : سرشار از ویتامین ث،مقوی معده،پایین آورنده فشار خون،ضد قند خون و ضد درد و ورم کلیه،ضد اسهال

    طرز تهیه : پانزده عدد را در یک قوری + دو لیوان آب سرد با شعله مستتقیم جوش آید سپس شعله را کم کنید تا با همان شعله مستقیم یک ساعت باشد تا آب آن به تدریج بخار شود سپس با شعله غیر مستقیم سه ساعت دم بکشد.

    دمنوش بابونه

    طبیعت : معتدل،گرم و خشک ؛ خواص : آرام بخش اعصاب و مغز و معده و روده و تقویت آنها،افزایش شیر مادر ،اشتها آور،ادرار آور قوی،ضد تب و لرز،ضد انگل،ضد یبوست،ضد سردرد،ضد سنگ مثانه،ضد بلغم و صفرا

    طرز تهیه : یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.

    دمنوش به لیمو

    طبیعت : گرم ؛ خواص : آرام بخش،خواب آور در شب،تقویت حافظه و معده،رفع درد شکم،رفع خستگی،رفع گوش و ضد میگرن،ضد سردرد و سرگیجه، ضد تپش قلب،ضد نفخ،ضد آسم،ضد اسپاسم

    طرز تهیه : یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش آویشن

    طبیعت : گرم ؛ خواص : تقویت اعصاب بینایی،جهاز هاضمه،معده،کبد و کلیه،بالا برنده فشار خون،باز کننده انسداد،خشک کننده،تحلیل بادها و بلغم،لطیف کننده غذاهای غلیظ،اشتها آور،ادرار آور،جاری کننده حیض،تنقیه ریه،معده روده ها و کبد از رطوبت بلغم،رفع کولیت های مزمن،افزایش شیر مادر،پاک کننده سینه،باز کننده گرفتگی های روده،ضد انگل،ضد رطوبت بدن،ضد صفرا،ضد زکام،ضد سرفه،آضد سم،ضد تنگی نفس،ضد غلظت خون و ضد عفونی کننده و میکروب کش شش برابر آنتی بیوتیک

    طرز تهیه : یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش اکلیل کوهی

    طبیعت : گرم ومعتدل ؛ خواص : گیاه معجزه گر قوی مقوی اعصاب، ادرارآور، پاک کننده ریه ها، بادشکن، تسکین درد کبد، برای تنگی نفس و برای بیماریهای عصبی وتشجی مفید،تقویت کننده معده وبدن، ضد عفونت کلیه،ضد صفرا،ضد بلغم ،ضد دلهره،ضد اضطراب،ضد آسم ،ضد زکام، ضد سیاه سرفه،ضد دردهای رماتیسمی استخوان و کمر، ضد سنگ کلیه ومثانه،ضد کیسه صفرا،ضد میگرن،ضد بیخوابی،ضد غلظت خون

    طرز تهیه : دو قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش گزنه

    طبیعت : گرم و خشک ؛ خواص : تحلیل ورم های سخت، چاق کننده بدنفباز کننده انسداد کبدو طحال، وفم رحم، تنقیه کننده ریه و معده، افزایش نیروی جنسی،ضد قند خون،ضد غلظت خون،ضد چربی،ضد صفرا و بلغم،ضد سنک کلیه،ضد سرطان،ضد امراض کلیوی و خون در ادرار،ضد خونریزی ها،ضد ریزش مو،ضد خستگی،ضد انگل،ضد کرم روده

    طرز تهیه : یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش مرزنجوش

    طبیعت : گرم ؛ خواص : آرام بخش اعصاب، بهترین داروی میگرن کهنه و درد شقیقه ها و سردرد،خلط اور،تب بر،اشتها آور،تقویت عمومی بدن،ضد نفخ و ورم معده،ضد اسهال،ضد اخلاط مضر،ضد سرما خوردگی

    طرز تهیه : یک مشت کوچک + دو لیوان آبجوش در کتری ریخته با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش ریوند چینی

    طبیعت : گرم و خشک به سمت تری ؛ خواص : ضد برودت معده و کبد، ضد سرفه مزمن،ضد تنگی نفس، ضد سل،ضد زخم ریه،ضد زخم روده و استسقاء،ضد یرقان،مسهل و ضد اخلاط غلیظ و رقیق،مدر،ضد دردهای کلیه و مثانه و رحم

    طرز تهیه : چند تکه ریوند + مقداری آب که آن را بپوشاند با شعله مستقیم آرام جوش آورده بعد آن را با شعله غیز مستقیم

    ۲ الی ۳ ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی در آید.

    دمنوش استخودوس

    طبیعت : گرم و خشک ؛ خواص : آرام بخش اعصاب ، تقویت کننده سلولهای مغز، افزایش شیر مادر، کاستن نفخ و گاز معده و روده، شادی آور، باز کننده انسداد عروقی،مسهل،ضد بلغم و سودا خصوصا سودای مغز، ضد میگرن،ضد زکام ،ضد آسم،ضد برونشیت،ضد دل پیچه، ضد رماتیسم،ضد درد سینه، ضد تنگی نفس و سرف ،ضد اگزما،ضد عفونی کننده دستگاه مجاری ادراری،در اکثر بیمارریها کاربرد دارد.

    طرز تهیه : دو قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش در کتری ریخته با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش فلوس

    طبیعت : معتدل ؛ خواص : مسهل صفرا، دافع اخلاط فاسد،ضد افسردگی،ضد صرع،ضد میگرن ،ضد بواسیر،ضد یبوست مزاج؛ تقویت کننده اعصاب،تقویت کننده قلب،تقویت کننده مجاری ادرار،تقویت کننده دستگاه تنفسی

    طرز تهیه : یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم کمی بجوشد بعد با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش زیره سیاه

    طبیعت : بسیار گرم ؛ خواص : لطیف کننده، قابض،برطرف کننده بادهای غلیظ،بالا برنده فشار خون، سوزاننده چربی اضافی، تصفیه خون، مدر، افزایش شیر مادر،کاستن گاز معده و روده، درمان تنگی نفس، تحریک اشتها،تقویت قلب و عروق معده

    طرز تهیه : ۱ قاشق مربا خوری + دو لیوان آبجوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش بهار نارنج

    خواص : آرامبخش،مفرح،نشاط آور،اشتها آور،تقویت کننده قلب،تقویت کننده اعصاب،تقویت کننده نیروی جنسی؛ رفع دل پیچه و گاز معده، تسکین درد سینه و سردرد های عصبی.

    طرز تهیه : یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش برگ درخت به

    طبیعت : گرم ومعتدل ؛ خواص : قابض و نرم کننده سینه،مقوی قلب،مفرح،نشاط آور.

    طرز تهیه : ۱۰ تا ۱۵ عدد برگ را ۲۰ دقیقه خیسانده و بشویید و در یک لیتر آب در قوری ترجیحا ظرف مسی حرارت دهید و به محض اینکه به جوش آمده فورا شعله را ملایم کنید تا آب بدون حرکت شروع به بخار کند و گاهی برگ ها را بر هم بزنید زمانیکه ۳/۱ بخار شد چای آماده است ؛ می توانیداز هل یا چوب دارچین برای برای معطر کردن استفاده کنید.

    دمنوش افتیمون

    طبیعت : گرم و خشک ؛ خواص : از بین برنده ورم ها، لطیف کننده، بازکننده انسداد و مفرح قلب، جهت بیماری های مغز و اعصاب مانند سردرد، تشنج، افسردگی، کاووس و وسواس و بیماری های مفاصل مفید است،به تنهایی مسهل بلغم و سودا و با بنفشه مسهل صفرا میباشد،برای آرامش و تقویت اعصاب دم کرده افتیمون بخورید ؛ تاثیر آن روی سر خوب است و برای آلزایمر نیز مفید است.

    طرز تهیه : از آنجایی که بسیار لطیف و ضعیف است جوشاندن و کوبیدن آن سبب از بین رفتن خاصیت آن میشود ؛ هنگام مصرف نباید آن را نرم کوبید و یا زیاد جوشاند، بلکه باید با شعله غیر مستقیم و خیلی آهسته و طولانی مدت دم کنید.

    نکته مهم : مصرف زیاد افتیمون برای گرم مزاجان مضر است.

    دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب

    طبیعت : گرم و تر ؛ خواص : خواب آور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صر ع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیه

    طرز تهیه : دو قاشق غذاخوری گل گاو زبان

    + یک قاشق غذا خوری سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات،نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید

    دمنوش زیرفون

    طبیعت : گرم ؛ خواص : آرام بخش،ضد ناراحتی های عصبی،تشنج،میگرن های مزمن،بی خوابی،سردرد،بیماری های ریوی،زکام،غلظت خون،استفراغ،رماتیسم،آرترو ز،نقرس،سیاتیک ؛ مصرف زیاد موجب پایین آمدن فشار خون خواهد شد و برای خانم های باردار ممنوع است

    طرز تهیه : یک مشت زیرفون + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم به مدت طولانی دم بکشد تا خوب رنگ بیندازد.

    دمنوش بادرنج بویه

    طبیعت : بسیار گرم ؛ خواص : مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب آور،نشاط آور،ضد وز وز گوش،ضد تشنج و اسپاسم،ضد بیماری های کلیوی،ضد بوی بد دهان و خواب های وحشتناک ؛

    چای مورد علاقه حضرت علی (ع)

    طرز تهیه : یک مشت کوچک بادرنج بویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.

    دمنوش بادرنج بویه و زیرفون

    طبیعت : گرم ؛ خواص : تقویت قلب و اعصاب،خواب آور،نشاط آور،آرامبخش،خونساز،ضد بوی بد دهان،خواب های وحشتناک،بیماری های کلیه،صدای گوش

    طرز تهیه : یک قاشق غذاخوری زیرفون + یک قاشق مرباخوری بادرنج بویه + دو لیوان آب جوش باشعله مستقیم و ملایم حدود یک ساعت بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش به لیمو و زیرفون

    طبیعت : گرم ؛ خواص : آرامبخش،کاهش دهنده فشار خون،تقویت کننده حافظه و معده،خواب آور در شب،تب بر،شستشو دهنده کلیه،ضد سرماخوردگی و تشنج،ضد نقرس،ضد رماتیسم،ضد سردرد و سرگیجه،ضد ناراحتی های عصبی و میگرن،ضد غلظت خون،ضد آسم،ضد اسهال،ضد سینوزیت،ضد صدای گوش و ضد خستگی بدن

    طرز تهیه : یک مشت بزرگ زیرفون + یک مشت کوچک به لیمو + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و ملایم،حدود یک ساعت بجوشد،سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    دمنوش دارچین

    طبیعت : گرم ؛ خواص : ادرارآور،مفرح،محرک اعصاب،تقویت معده،کبد،قوه باه،قلب وعروق،کاهش درد کمر و مفاصل،تسریع جریان خون،نیرو بخش،باز کننده انسداد مجاری،پاک کردن سینه و حنجره،بالا بردن فشار خون،ضد اخلاط رطوبتی،ضد پا درد های رطوبتی و سرفه های رطوبتی،ضد دلهره،ضد بوی بد دهان،ضد دردهای استخوانی،ضد دیابت،ضد سردی بدن ؛ برای زنان باردار مضر است.

    طرز تهیه : چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده سپس با شعله غیر مستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی درآید.

    دمنوش زنجبیل

    طبیعت : گرم و خشک ؛ خواص : تقویت کننده حافظه،تقویت کننده قوه باه،تقویت کننده جهاز هاضمه و معده،تقویت کننده قوای رئیسه بدن ،خون ساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید برای قطع حیض ، ضد ضعف اعصاب،ضد رطوبت مزاج،ضد بلغم،ضد درد مفاصل و بیماری های مفصلی،ضد کمر درد،ضد مسمومیت غذایی،ضد سرفه،ضد تهوع و آشفتگی در مسافرت و ضد انعقاد خون ؛ زیاده روی در مصرف باعث ایجاد فشار خون و ضعف نیروی جنسی میشود.

    طرز تهیه : یک قاشق چایخوری زنجبیل در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده و میل نمایید.

    دمنوش زعفران

    طبیعت : گرم ؛ خواص : مصلح عفونت بلغمی،محرک نیروی جنسی و قوای مفزی،مفرح،نشاط آور،خنده آور،ادرار آور،خلط آور،آرامبخش،مقوی کبد و جهاز تنفسی،آشامیدن یک مثقال آن جهت تسریع در زایمان،تسکین آسم و سیاه سرفه،ضد سرفه،ضد حساسیت و ضد کرم خوردگی دندان

    طرز تهیه : مقدار خیلی کم ( چند عدد ) در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده و میل نمایید ، در مصرف زعفران زیاده روی نکنید.

    دمنوش نعناع

    طبیعت : گرم ؛ خواص : لطیف کننده خون،مفرح و مقوی قلب،مسکن ناراحتی های گوارشی،کمک به هضم غذا،مقوی اعصاب معده،بادشکن،اشتهاآور،دفع صفرا،پاکسازی و تقویت کبد و طحال،برای سرما خوردگی و بیماری های حلق و گلو (از پونه قوی تر است)،ضد نفخ،ضد سکسکه،ضد تهوع،ضد اسهال،ضد دل پیچه،ضد بواسیر،ضد دردشکم و ضد تب

    طرز تهیه : یک قاشق غذاخوری نعناع + سه لیوان آب جوش بگذارید با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    .منوش پونه

    طبیعت : اوایل بهار گرم و در پاییز خشک ؛ خواص : قوی ترین آنتی بیوتیک ،بادشکن،رقیق کننده خون،ادرارآور،خلط آور،صفرابر،انرژی زا،بسیار مفید برای درد سینه و آزاد کردن اخلاط،تقویت کننده معده و قلب و جهاز هاضمه،ضد تب ادراری،ضد سرفه،ضد حساسیت،ضد نفخ،ضد نقرس،ضد سکسکه،ضد آشفتگی،ضد دل بهم خوردگی،ضد خستگی و مفید جهت به تاخیر انداختن عادات ماهیانه

    طرز تهیه : یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش بگذارید با شعله غیر مستقیم دم بکشد

    .

    دمنوش چلتوک برنج

    طبیعت : گرم ؛ خواص : سرشار از ویتامین های ب،تقویت کننده مغز و اعصاب و قلب،ضد یبوست مزمن،جلوگیری از ریزش و سفید شدن مو

    طرز تهیه : یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش با شعله مستقیم پنج دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم یک ساعت دم بکشد.

    دمنوش گلپر

    طبیعت : گرم و خشک ؛ خواص : تقویت کننده عالی حافظه،تقویت کننده قوه باه،تقویت کننده قلب و عروق،اشتها آور،کمک به هضم غذا،شفابخش بیماری یرقان،پاکسازی کبد و دفع صفرا،تداوم آن برای سوزاندن چربی های بدن مفید است،ضد صرع قوی،ضد فراموشی،ضد اسهال،ضد تنبلی معده و ضد جوش و دمل

    طرز تهیه : یک قاشق مربا خوری را در یک لیوان آب جوش ریخته ، ظرفی را در آن گذاشته و بگذارید پانزده دقیقه بماند تا به رنگ زرد درآید.

  • leftPublish
  • ۰۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش گل سرخ

    🌹🌹گل سرخ درختچه کوچکی به ارتفاع ۶۰ سانتیمتر تا ۱ متر است. ساقه‌های جوان این گیاه دارای خارهای ریز و فراوانی است، ولی ساقه‌های پیرتر آن خار ندارند. برگ‌هایش غالباً دارای پنج برگچه دندانه‌دار و سبز تیره است. گل‌هایش درشت و منفرد به رنگ سرخ مایل به ارغوانی است. گل‌ها در اواخر بهار تا اواسط تابستان باز می‌شود.

    طرز تهیه دمنوش گل سرخ

    طبیعت: گل سرخ از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم دارد.

    نام علمی: Rosa

    خواص:

    -    دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه‌ها را تقویت می‌کند از این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است. این دمنوش عوارض و نشانه‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگی‌های برونشی را از بدن دور می‌کند.

    -    دمنوش این گیاه بوی بد دهان را رفع می‌کند.

    -    همچنین دمنوش این گیاه برطرف کننده نفخ معده است.

    -    تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتی های ریه،کلیه و تپش شدید قلب است.

    طرز تهیه:

    یک قاشق غذاخوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غداخوری چای سیاه یا چای سبز را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه ریخته به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۰۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش های گیاهی که تا امروز نمی شناختید

    آبریزش بینی کلافه‌تان می‌کند؟

    یکی از ساده‌ترین روش‌های طبیعی برای پیشگیری و بهبود روند درمان آبریزش بینی و حساسیت‌های فصل پاییز نوشیدن چایگشنیز است. برای پیشگیری از ابتلا به آبریزش بینی با سرد شدن هوا توصیه می‌کنیم در طول روز دست کم یک فنجان چایگشنیز بنوشید و اگر با تغییرات دمایی هوا در پاییز دچار عطسه، آبریزش بینی و چشم وحساسیت شدید، روزانه 2 فنجان چایگشنیز بنوشید و روند درمان خود را تسریع کنید. برای تهیه این دمنوش می‌توانید به شیوه تهیه چای پوست« به » مراجعه کنید، با این تفاوت که دمنوش گشنیز را بعد از آماده شدن باید با صافی ریز صاف کنید. این دمنوش را می‌توانید با تکه کوچکی نبات شیرین بنوشید تا اندکی مزه آن دلنشین‌تر شود. 

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۰۹:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش های گیاهی که تا امروز نمی شناختید

    سرفه‌های خشک آزارتان می‌دهد؟

    افراد زیادی با شروع فصل پاییز و سردشدن تدریجی هوا خس‌خس سینه و سرفه‌های خشک را تجربه می‌کنند؛ سرفه‌هایی که به مرور زمان دردناک می‌شود و در روند زندگی و کار آنها اختلال ایجاد می‌کند. اگر شما هم در این گروه قرار دارید و به دنبال چاره‌ای برای پیشگیری هستید توصیه می‌کنیم با شروع ماه مهر چای پوست «به»  را به برنامه غذایی روزانه‌تان اضافه کنید. می‌توانید اینچای را جایگزین چای معمولی کنید. مهم این است که دست کم روزی یک‌ فنجان از این چای بنوشید. نوشیدن این دمنوش گیاهی بعد از فراغت از کار روزانه می‌تواند تسکین‌بخش و آرامش‌بخش باشد.

    طرز تهیه: پوست به را به همان روشی که چای معمولی رادم می‌کنید، با حرارت ملایم آماده کنید و مراقب باشید که پیش از جوشیدن آن را از روی حرارت بردارید.

  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش های گیاهی که تا امروز نمی شناختید

     سرماخوردگی زود سراغ‌تان می‌آید

    نوشیدن چای آویشن همزمان با آغاز فصل پاییز نه تنها می‌تواند مقاومت بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی و آنفلوآنزای فصلی بیشتر کند بلکه می‌تواند روند درمان سرماخوردگی را نیز تسریع کند. در برخی از متون طب سنتی به خواص نوشیدندمنوش آویشن برای کنترل میزان قند خون به عنوان یک درمان جانبی نیز اشاره شده است. 

    روش تهیه : برای تهیه چای آویشن برای یک نفر کافی است یک قاشق غذاخوری از برگ‌های خشک آویشن را درون یک لیوان آب‌جوش بریزید و با بستن سر لیوان اجازه دهید چای به مدت 7 تا 10 دقیقه دم بکشد. اگر دیابت ندارید می‌توانید این دمنوشرا با یک قاشق چای خوری عسل شیرین کنید.

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش گل سرخ_رز_چای

    📢مواد اولیه : 

    گل محمدی (بصورت خشک شده) 1 قاشق غذاخوری 

    چای سیاه یا چای سبز 1 قاشق غذاخوری 

    میشه اسمش رو گذاشت"عاشقونه ترین چای جهان "

    اگه قرار باشه یه مارک برای عاشق ها درست کنیم، اون مارک یا یه قلب سرخه یا یه شاخه گل رز. این گل خوشگل و خوشبو رو می‌شه نوشید. چای گل رز عطر ملایمی داره و خاطره همه روزهای عاشقانه‌تون رو زنده می‌کنه.

    گل رز بومی ایران، که به گل محمدی معروفه خیلی برای تهیه این چای مناسبه، اما می‌تونید از هر نوع و رنگ این گل برای تهیه “رز چای” استفاده کنید.

     

    📢یک قاشق غذاخوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غداخوری چای سیاه یا چای سبز را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه ریخته به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید و یا میتوانید فقط از گیاه گل سرخ استفاده کرده و مقدار بیشتری از آن را دم کنید.

    اگه برای شیرین کردن چای از عسل استفاده کنید، مزه بهتری رو خواهید چشید.

    “رز چای” می‌تونه همه لحاظات عاشقانه میلیون‌ها آدم رو تو یه فنجون جمع کنه و لذت نوشیدن یک چای گرم رو چند برابر کنه.

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • leftPublish
  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش چای کوهی یا توکلیجه ☕️

    ✳️ این گیاه در گویش لری کلکنه ( Kolkenah )  و در زبان ترکی توکلیجه(پشمالو) خوانده می شود،

    ✳️ این چای از تیره ی گیاهان معطری است که با خواص فراوانی دارد. این گیاه در ارتفاعات کم و متوسط رشته کوههای البرز و زاگرس میروید، فصل رویش آن اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد است

    ✳️ گل گیاه چای کوهی به صورت سنبله ای از گل های ریز صورتی مایل به سرخ است  که در میان کاسبرگ هایی با رنگ سبز روشن قرار دارد.

    ✳️ از نظر طب قدیم ایران این گیاه گرم و خشک است .

     

    🌟 خواص : 🌟

    ✅ ضد کرم معده و روده است.

    ✅ ادرار آور وقاعده آور است.

    ✅ گرفتگی صدا را باز می‌کند و خلط آور است.

    ✅ برای درمان کزاز به‌کار می‌رود.

    ✅ اگر برگ آن را بصورت پودر درآورده و روی زخم‌های عمیق بپاشید آن‌ها را درمان می‌کند.

    ✅ درمان کننده اسهال و اسهال خونی است.

    ✅ برای درد دنبالچه بهترین دارو است.

    ✅ اگر مشکوک به خونریزی مغزی هستید یا احتمال خونریزی مغزی وجود دارد حتما از این دارو استفاده کنید.

    ✅ درمان کننده بیماری مننژیت است.

    ✅ برای درمان فلج به کار می‌رود.

    ✅ سیاه سرفه را از بین می‌برد.

    ✅ درد پشت و گردن و خشکی گردن را درمان می‌کند.

    ✅ برای کم خونی مفید است.

    ✅ چای کوهی اشتها را باز می‌کند بنابراین می‌توان آن‌را به بچه‌ها و افراد مسن که اشتها ندارند توصیه کرد.

    ✅ برای رفع افسردگی مفید است.

    ✅ درمان کننده بی‌خوابی است.

    ✅ در درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند.

    ✅ برای درمان تب و اثر نیش سمی حشرات به کار می‌رود.

    ❇️ روش مصرف:

    یک قاشق مربا خوری چای کوهی را در یک لیوان آب جوش ریخته و با قاشق خوب به هم بزنید. سپس روی آن را با یک نعلبکی بپوشانید و بگذارید مدت 20 دقیقه بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و با کمی عسل میل نمایید.

    🚨🚨موارد منع مصرف:

    نکته بسیار مهم: گیاه توکلیجه كشنده جنين است به همین دلیل برای زنان باردار منع مصرف دارد و حتى باید از بخور جوشانده این گیاه دوری کنند

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۱۷:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش_ترکیبی

    مریم‌ گلی، عسل و زنجبیل

    ✅مریم‌گلی یکی دیگر از گیاهان مورد علاقه‌ی مادربزرگ‌هاست. کافی است سری به عطاری بزنید و کمی برگ مریم‌گلی تهیه کنید.

    ✅ دمنوش این گیاه با عسل برای تسکین گلودرد و درمان سرماخوردگی فوق‌العاده است. همچنین می‌توانید برای افزایش خاصیت آن، ریشه‌ی زنجبیل  نیز اضافه  کنید.

    ✳ برای این کار کافی ست مقداری ریشه زنجبیل به همراه مقداری مریم گلی در یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید 10 دقیقه ⏰دم بکشد.

    سپس مقداری عسل به آن اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۲۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوشی عالی برای کاهش فشار خون

    ✳ این دمنوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می‌کند.

    ❇ مواد لازم :

    ⭕زرشک تازه 2 قاشق غذاخوری

    ⭕نعناع تازه  4 تا 5 برگ

    ⭕عسل  یک قاشق غذاخوری

    ⭕نبات  در صورت تمایل یک تکه کوچک

    👈 به این ترکیب چای ترش را هم میتوانید اضافه کنید.

    ❇ طرز تهیه :

    ابتدا داخل یک قوری آب جوش ، زرشک تازه و نعناع برزید و بگذارید  5 تا 10 دقیقه روی کتری بماند تا دم بکشد. بعد از این مدت ، عسل را به آن اضافه کنید.

    می‌توانید از یک تکه نبات برای شیرین‌تر شدن آن استفاده کنید. 

    انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۰۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش بابونه – ضد انگل
    بابونه طبیعت گرم دارد. گیاهی است علفی و دارای برگ های ریز. گل زرد رنگ آن در وسط و گلبرگ های ریز در اطراف آن قرار می گیرند. زمان برداشت بابونه از تیر تا اواخر مرداد است.
    چرا خوب است؟
    این دمنوش باعث آرامش اعصاب می شود. افرادی که دستگاه گوارشی ضعیف داشته یا دچار یبوست و یا دچار انگل دستگاه گوارش هستند, بهتر است از این نوشیدنی استفاده کنند. یکی از دمنوش های کنترل کننده تب, دمنوش بابونه است. نوشیدن آن برای افراد بلغمی و صفراوی مزاج مناسب است. آنهایی که لاغر هستند, با نوشیدن بابونه, اشتهایشان افزایش پیدا کرده و به وزن ایده آل می رسند. اگر دائما دچار سردرد می شوید, این نوشیدنی را فراموش نکنید. نوشیدن دمنوش بابونه برای کنترل دردهای پیش از شروع عادت ماهانه مناسب است. از دیگر ویژگی های این دمنوش می توان به تاثیر آن در درمان دل پیچه, بی خوابی, اضطراب, گرفتگی عضله ها اشاره کرد.
    چطور بنوشیم؟
    – دو قاشق غذاخوری از بابونه را در یک قوری چینی بریزید.
    – دو لیوان آبجوش به آن اضافه کنید.
    – دمنوش را بیست دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.
    نکته: مصرف بیش از حد آن در دوران حاملگی و در زمان شیردهی ممنوع است.

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۰۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش پونه

    درمان سرماخوردگی، زکام، سردرد، تهوع و بی خوابی و آرام بخشی از خواص دمنوش پونه هستند.

    فواید و خواص دمنوش پونه

    پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است. به علاوه در اعضای این گیاه مقداری تانن، مواد رزینی و قند نیز وجود دارد و حاوی مقدار زیادی ویتامین است.

    گیاه پونه در فصل گرما می‌روید، اما سایه روشن را بهتر می‌تواند تحمل کند.
    این گیاه در خاک‌های مرطوب و غنی از مواد آلی مانند کود برگ به خوبی رشد می‌کند. با گیاه پونه می‌توان یک دم کرده گیاهی فوق العاده تهیه نمود. برای تهیه یک فنجان دم کرده این گیاه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه تازه و یا یک قاشق چای خوری برگ پونه خشک شده را در چای صاف کن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزید. اجازه دهید مدت 10 دقیقه دم بکشد و رنگ چای در بیاید. اگر دوست داشتید می‌توانید آن را کمی شیرین کنید.

    برگ‌ها و گل‌های پونه و همچنین ساقه‌های آن می‌توانند جایگزین مناسبی برای بسیاری از آنتی بیوتیک‌ها باشند. این گیاه همچنین بادشکن، معرق، مدر و محرک نیز می‌باشد.

    از دم کرده این گیاه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردرد‌ها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم، حالت تهوع، و بی‌خوابی استفاده می‌شود.

    پونه را به عنوان تحریک کننده تولید صفرا نیز می‌شناسند.
    تزریق عصاره پونه به موش‌های آزمایشگاهی نشان داد که این گیاه دارای خواص آرام بخشی خوبی است.

    عصاره پونه دارای خاصیت تسکین دهنده درد نیز می‌باشد.

    در محیط آزمایشگاه دیده شد که عصاره پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس‌های مختلف دیگر فعال است.

    به گفته ابو علی سینا تندی و تلخی که پونه دارد بسیار نرم‌کننده است و بویژه پونه کوهی در نرمش دادن موثر‌تر از جویباری است. خون را به سوی پوست می‌کشد و قرحه‌آور است. پونه عرق ریز است و بسیار گرمی‌بخش. مواد را از ژرفای تن جذب می‌کند. تکه‌کننده و خشکاننده و گرم‌کننده است.

    هر پونه‌ای و بویژه پونۀ کوهی بی‌اشتهایی و ضعف معده را هم از بین می‌برد و سکسکه را تسکین می‌دهد. پونه که زداینده و باز کننده و نرم‌کننده مواد صفرایی و سودایی است، خودش و آب‌پزش در علاج یرقان مفید است. اگر بیمار یرقانی خود را با آب پز و پونۀ کوهی شستشو دهد عرق کند و سود بیند و اگر پونه را با انجیر خورند داروی استسقا است.

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۰۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساده و متفاوت

    #دمنوش_ترکیبی

    دمنوش ترکیبی نعناع فلفلی و دارچین یک دمنوش بسیار خوش طعم و مناسب برای روز و شبهای سرد است.

    🍃 قبلا به صورت جداگانه درباره دمنوشهای #نعنافلفلی و #دارچین نوشته بودیم اما حالا می خواهیم دمنوش ترکیبی این دو را معرفی کنیم که ترکیبی ❤خوش عطر و خوش طعم ❤ را به وجود می آورد.

    ✳️ طرز تهیه:

    ⭕ دو قاشق چای خوری نعنا فلفلی 

    ⭕دو عدد چوب دارچین

    مواد را در یک قوری چینی بریزید و پس از جوش آمدن آب به مدت یک الی دو دقیقه ⏰ صبر کنید(تا آب به دمای ۸۰ درجه سانتی گراد برسد). 

    سپس آب را داخل قوری چینی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه⏰ صبر کنید تا دمنوش دم بکشد. 

    ✳شما می توانید در صورت تمایل دمنوش خود را با نبات یا عسل شیرین کنید.

     

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۰۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش عناب

    ☕️☕️عناب درختچه‌ای است متوسط که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز می‌رسد. عناب بومی مناطق گرمسیر بوده و برگ‌های کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخم‌مرغی شکل آن در زمستان می‌ریزد. میوهٔ زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی می‌باشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می‌خورد. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند.

    نام علمی:   Ziziphus jujuba

    طبیعت: عناب از نظر طب سنتی ایران طبیعتی معتدل دارد و به عقیده ابوعلی سینا کمی سرد می باشد.

    🌹🌹🌹🌹

    خواص:

    برای رفع استرس و اضطراب مفید است.

    به علت دارا بودن انتی‌اکسیدان‌ها، روند پیری پوست را کاهش می‌دهد.

    عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم‌کننده سینه و ملین است.

    کاهش‌دهنده فشارخون است.

    کمک به هضم غذا می کند و تصفیه‌کننده خون است.

    گرفتگی صدا را برطرف می‌کند و موجب تقویت دستگاه گوارشی می‌شود.

    با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است زیرا به علت داشتن ویتامین C و انتی‌اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول‌های سرطانی است.

    🌹🌹🌹🌹🌹

    موارد منع مصرف:

    افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل‌های روده‌ای و خلط بیش از حد رنج می‌برند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

    مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.

    مصرف زیاد آن برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی شود.

    طرز تهیه: 

    عناب را شسته و خیس کنید سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل می توانید چند قطره آب لیموترش به آن اضافه کنید

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۲۱:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    #رزماری 

    👈👈دمنوش رُزماری ☕️

    ✳️ رزماری یا اکلیل کوهی گیاهی چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی ‌شکل و همیشه ‌سبز دارد. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند. قسمت مورد استفاده آن برگ و سرشاخه های گل دار آن است.

    ✳️ نام علمی: Rosmarinus officinalis

    ✳️ طبیعت: از نظر طب سنتی ایران، گرم و خشک می‌باشد.

    🌟 خواص: 🌟 

    ✅ این گیاه خاصیت ضدعفونی کننده و معرق داشته و جریان خون را در اندامهای شکمی افزایش می‌دهد و در تحریک میزان ترشح شیره‌های گوارشی و صفرا بسیار مفید است.

    ✅ افزودن چند برگ رزماری به غذاهای گوشتی، هضم غذا را سرعت می بخشد.

    ✅ عصاره رزماری برای درمان ریزش مو موثر است.

    ✅ عصاره این گیاه باعث التیام دردهای مفصلی، عضلانی و سیاتیک می شود.

    ✅ به دلیل داشتن خاصیت ضدعفونی، جوشانده رزماری برای غرغره کردن گلو مناسب است و آرام‌بخش مؤثری برای گلودرد و آفت دهان است.

    ✅ فشار خون را بالا می‌برد و باز کننده انسداد عروق است .

    ✅ جوشانده آن، در درمان بی‌خوابی، میگرن، تپش شدید قلب، تنگی نفس و ضعف عمومی بدن بسیار مؤثر است.

    🚨🚨موارد منع مصرف:

    رزماری به عنوان سقط کننده جنین محسوب می‌شود و استفاده از آن توسط خانم‌های باردار اکیداً ممنوع می‌باشد. مصرف آن در دوران شیردهی نیز توصیه نمی شود.

    افرادی که دچار اختلالات صرع و تشنجی هستند، مصرف رزماری می تواند این اختلالات را افزایش دهد.

    🔸طرز تهیه:

    یک قاشق غذا خوری گیاه رزماری خرد شده (برگ و سرشاخه‌های گل دار) را در یک قوری ریخته و یک لیوان بزرگ آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه ⏱ دم بکشد.

    در صورت تمایل می توانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

    انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۰۱:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش سیب


    یکی از ذخایر خوب برای دمنوش های زمستانی پوست میوه ها است. پوست سیب و دارچین و زنجبیل دمنوش مناسبی است که اگر آن را مثل چای دم کنید و مدت نیم ساعت بگذارید دم بکشد، دمنوشی مناسب و انرژی بخش و سرشار از ویتامین برای زمستان خواهید داشت.

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دمنوش مرکبات
    نسبت مساوی از پوست لیمو، پرتقال، چای سبز و آویشن خشک را در یک قوری آب جوش 10 دقیقه دم کنید و در آخر کمی آب لیمو در آن بچکانید.


    از خواص این دمنوش می توان به خاصیت ضدسرماخوردگی، کم کردن فشار و غلظت خون، کمک به عملکرد مطلوب کبد، انرژی زایی و برطرف کنندگی خستگی اشاره کرد ضمن این که دمنوش میوه ای در مقایسه با دمنوش گیاهی ویتامین بیشتری دارد، غنی از آنتی اکسیدان است و به افزایش سطح ایمنی بدن کمک می کند و مقوی اعصاب است.

    انواع دمنوش و خواص آنها
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان