خانه
27.8K

انواع دمنوش

  • ۲۳:۱۳   ۱۳۹۴/۷/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ♨️چند نوع دمنوش برای ایام پاییز ♨️

    1-چند پر زعفران +یک تکه چوب دارچین +3عدد هل درسته داخل آب جوش بریزید بعد از چند دقیقه که دم کشید کمی گلاب اضافه کنید. ( شادابی و از بین بردن کسالت) 

    2- زنجبیل تازه 2حلقه +چای سبز1قاشق داخل قوری بریزید آب جوش روش بریزید بعد از 3دقیقه داخل فنجون بریزید چند قطره لیموی تازه بچکونید (برای پیشگیری از سرما خوردگی) 

    3-گل گاوزبان+گشنیز درسته +چند پر لیمو عمانی +دونه هل یا چوب دارچین (آرامش بخش)

    4-برگ تازه ی پونه یا نعنا رو دم کنید اگه دوست داشتید چند برگ به لیمو اضافه کنید (پیشگیری از پوکی استخوان. سرشار از کلسیم)

    5-گل گاوزبان +برگ به لیمو +تخم گشنیز +چند پر گل سرخ. (آرامش بخش) 

    6- دم کرده کاکوتی +چند قطره لیمو (درمان سرفه -آفت -مناسب برای سرماخوردگی)

    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

  • leftPublish
  • ۱۷:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش_آویشن

    ⚜خواص درمانی

    مقوی معده و اعصاب است و به علت عطر و طعم مطبوعی که دارد یک داروی اشتها آور و هاضم غذاست و مانع ترش شدن غذا در معده می شود.

    داروی ضد تشنج است و تعداد زیادی از بیماری های مختلف که ظاهرا هیچ گونه شباهتی با یکدیگر ندارند و همه آنها به علت تشنج رگ ها و ماهیچه های صاف و مجاری داخلی بدن بروز می کنند را معالجه می کند.

    گازهای روده را جذب کرده و از بین برده و در درمان نفخ معده و روده ها مؤثر است.

    گردش خون را تحریک و جریان آنرا منظم می کند.

    هوش و قوه ادراک را زیاد می کند.

    اعمال اعضای جنسی را در بدن تحریک و تقویت می کند.

    در درمان بیماری های ریوی، زکام، برونشیت، آسم، گریپ، سیاه سرفه و آنژین مفید بوده و خلط آور خوبی است.

    ⚜موارد احتیاط یا منع مصرف

    تاکنون در مورد عارضه‌ی جانبی ناشی از مصرف مقادیر خوراکی آویشن یا فرآورده‌های وابسته، گزارشی داده نشده است ولی ممکن است در موارد معدودی، دردهای شکمی را ایجاد نماید و یا باعث گرفتگی موقتی گردد. از عوارض جانبی این گیاه حالت تهوع، استفراغ، سردرد، گیجی و تشنج می باشد . التهاب پوست در اثر تماس آویشن نیز گزارش شده است.

    در خوردن آویشن نباید زیاده‌روی کرد زیرا باعث بروز آلبومین درادرار می‌شود. همچنین مصرف آن برای زنان حامله و باردار توصیه نمی‌شود. مقدار مصرف عادی آن برای افراد بالای یک سال، 6- 3 گرم برگ خشک، در یک نوبت و روزی 3- 1 مرتبه تکرار این مقدار می‌باشد. افراد کم‌تر از یک سال، 1- 5/0 گرم از گیاه یا معادل آن از فرآورده‌های آویشن را روزی چند مرتبه می‌توانند مصرف کنند. هم چنین، میزان مصرف تنتور آن، 40 قطره تا سه بار در روز از این مقدار برای بزرگسالان و تا یک ششم این مقدار، برای افراد زیر یک سال، مناسب است. مصرف شربت‌های مختلف، بر حسب دستور کارخانه‌ی سازنده می‌باشد. از مصرف روغن فرار آویشن به صورت خوراکی باید خودداری کرد و آن را فقط به صورت استعمال خارجی به کار برد.

    ⚜طرز تهیه دمنوش آویشن 

    ● مقدار مصرف ۱۱- ۴ گرم به صورت دم کرده ۳ بار در روز

    طرز تهیه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش،با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

    نکته:

    ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یا توت میل کنید.اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.چای را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.

    انواع دمنوش

  • ۲۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    🌿 مواد لازم:

    زعفران خشک 1 قاشق چایخوری  

     آب سرد 3 لیوان 

    نبات مقداری

     

    🌿 طرز تهیه : زعفران را بکوبید و بهمراه آب سرد و مقداری نبات داخل قوری بریزید و به مدت 30 دقیقه روی بخار آب دم کنید سپس میل نمایید ؛ همچنین میتوانید مقداری زعفران را با چای معمولی مخلوط و دم کنید.

     

    خواص دمنوش: طبیعت گرم و خشک ، مفرح ، مقوی قلب ، محرک قوای مغزی ، نشاط آور ، ضد کرم خوردگی دندان ، شستشو دهنده معده ، مقوی کلیه ، ضد سرفه و ضد حساسیت ، کاهش دردهای قاعدگی ، گرم کننده شکم و کمر و …

     

    🍀 نکته:

    در مصرف زعفران زیاده روی نکنید ، استفاده بیش از این مقدار در 24 ساعت مجاز نمیباشد

    انواع دمنوش
  • ۲۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست


    خواص

    دارای طبیعت سرد می باشد

    آب انار خون ساز است و موجب تصفیه شدن خون می شود

    برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است

    تاثیر مستقیمی در شفاف سازی پوست صورت دارد و شدی بخش و مفرح است.

    برای افزایش وزن به صورت روزانه آب انار بنوشید

    جهت رفع گرفتگی صدا بسیار مناسب است

    آب انار همچنین می‌تواند چربی‌های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد

    خواص آنتی اکسیدانی این میوه، از ایجاد کلسترول بد در خون پیشگیری می‌کند و سرخرگ‌ها را تمیز نگه می‌دارد و احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد، لذا موجب تقویت قلب می شود.

    نوشیدن روزانه آب انار می‌تواند با پایین آوردن فشار خون و کاهش میزان هورمون استرس، تنش‌ها و استرس‌های شما را کم می کند به همین دلیلی است که بعد از نوشیدن آن احساس طراوت و شادابی می کنیم.

    مواد لازم

    انار دان شده: یک فنجان
    چوب دارچین: دو تکه کوچک
    گلپر: چند پر
    نبات: مقداری

    طرز تهیه

    بهتر است برای تهیه چای انار به جای استفاده از اب انار از دانه های آن استفاده نمایید . زیرا زمانی که آب انار گرفته می شود مقداری طعم تلخی و گسی پیدا می کند بنابراین بهتر است که از یک قوری که دارای محفظه ی جداگانه ای برای ریختن چای خشک هست استفاده نمایید و در آن قسمت دانه های انار را به همراه چوب دارچین و چند پر گلپر بریزید . به میزان دو لیوان آب برای یک عدد انار بزرگ کافی است. دقت داشته باشید که این نوشیدنی بهتر است غلیظ باشد تا طعم دلنشین تری داشته باشد بنابراین میزان آب را به اندازه بریزید و همچنین به میزان دلخواه و بر حسب ذائقه می توانید عسل اضافه کنید .

    نکته

    برای کسانی که معده ی حساس دارند دمنوش انار مناسب نیست زیرا هضم آن سنگین است و هم چنین به علت داغ بودن ممکن است موجب سوزش معده شود ، پس اگر مشکلات معده دارید بهتر است که خیلی کم از این دمنوش بنوشید.


    👆❤️ 👆
  • ۱۴:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش_لاغری_ ( فرار از زندان چاقی) 🎈⛱

    🔴مواد لازم🔴 ☕️

    چای سبز دم شده با زنجبیل ، 

    1 لیمو ترش 

     کمی عسل 

    📢یکی از خواص فوق العاده چای سبز ، بالا بردن ( سوخت و ساز ) بدن است به این ترتیب که مانع از ذخیره شدن چربی ها در بدن میشود ، نوشیدن روزانه 3 فنجان چای سبز میتواند تا 70 درصد، سوخت ناشی از چربی ها ایجاد کند ،زنجبیل به‌دلیل خاصیت چربی‌سوزی که دارد، اگر همزمان با غذا مصرف شود می‌تواند به چربی‌سوزی و کنترل افزایش وزن پرداخته .

    عسل به دلیل ترکیبات تشکیلی دهنده اش باعث افزایش یکباره قندخون نمیشوند. به این ترتیب حساسیت به انسولین کنترل میشود. حالا اگه به این دمنوش چند قطره لیمو ترش هم اضافه بشه که سرشار از ویتامین ث است و آنتی اکسیدان مرغوبی است ،یه نوشیدنی فوق العاده درست کردیم که خواص بی نظیری داره ، هم برای عضله سازی و ریکاوری سریعتر عضلات و هم برای سوزاندن چربی های ذخیره شده در بدن.

    👆❤️ 👆

    انواع دمنوش
  • ۱۴:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دمنوش آلبالو

    طبیعت :سرد و خشک

    از جمله نوشیدنی های بسیار مفید برای فصل گرم تابستان ،که همانند چای مورد مصرف قرار می گیرد ، چای البالو می باشد .که این دمنوش به همراه عسل و یا نبات بسیار خوشمزه است و کسانی که طعم ترش را دوس ندارند می توانند به صورت ملس انرا مصرف نمایند  .میزان البالویی که در تهیه ی این دمنوش به همراه اب استفاده می گردد تاثیر مستقیمی در رقیق یا غلیط بودن و رنگ دمنوش آلبالو دارد .

    خواص چای آلبالو

    –  دمنوش البالو صفرا بر می باشد  و هم چنین در شفاف سازی پوست و رفع جوش های دوران جوانی و کاهش خارش بدن بسیار موثر است  زیرا غلظت خون را کم می نماید.

    – موجب تقویت سوخت و ساز بدن می شود  و کم اشتهایی را از بین می برد .

    – در بهبود کیفیت خواب و ایجاد ارامش موثر است

    – آلبالو باید کاملا به صورت رسیده و قرمز مصرف شود تا  به دلیل سرد مزاجی اش ،  موجب اختلال در عملکرد روده ها نشود .

    – برای کسانی که ورم معده دارند خوردن بیش از حد آلبالو مناسب نیست زیرا دیر هضم می باشد . این افراد میتوانند از دمنوش آلبالو استفاده نمایند  زیرا در این حالت پخته می شود .

    – دمنوش البالو موجب افزایش ادرار می وشد از اینرو برای کسانی که بیماری قلبی دارند، مناسب است  چون پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می‌کند .

    – مصرف منظم آن موجب تصفیه ی خون می گردد  و هم چنین موجب رفع عطش و تشنگی می گردد .

    – مصرف دمنوش آلبالو برای برای سوء هاضمه خوب است و یکی از ملین ها می باشد .

     

     طرز تهیه چای آلبالو

    به میزان مورد نظر خود  میتوانید آلبالوی رسیده را به همراه نبات  یا عسل  و آب در قوری ریخته و به مدت نیم ساعت یا بیشتر ، بر روی حرارت غیر مستقیم دم کنید  و از خواص دمنوش آلبالو بهره مند گردید .

    انواع دمنوش

  • leftPublish
  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ‌ دمنوش پوست پرتقال

    *. در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده میشود ، درمان سرفه ، سرماخوردگی ، تسکین استرس و … تنها برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند.

    *. دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضد میکروبی ، ضد ویروسی ، ضد باکتری و نیز ضد التهابی است ، پوست پرتقال دارای بافتی چرمی شکل بوده و حاوی غدد روغنی فراوانی است و قرن های بسیاری است که از پوست این میوه و دیگر مرکبات در موارد پزشکی استفاده میشود.

    *. محققان میگویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی اکسیدانی و آنزیم های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.

     

    طرز تهیه دمنوش پرتقال :

    *. حدود ۱ قاشق غذاخوری پوست پرتقال خرد شده را درون آب جوش بریزید و پس از ۱۵- ۱۰ دقیقه آن را میل کنید.

    *. پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله میکند ، سرفه ، آسم ، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان میکند.

    *. اشتها را افزایش میدهد ، باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین میبرد ، سیستم گردش خون را بهبود میبخشد ، استرس و تنش های عصبی را تسکین داده و بی خوابی را درمان میکند.

    *. از پوست پرتقال برای مصارف آشپزی و در تهیه کیک ها و شیرینی جات و نیز نان ها و موارد بسیاری دیگر استفاده میشود ، پوست پرتقال دارای ویتامین های C و B1 و فولیک اسید ، فلاوونوئید ، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.

     

    خواص پرتقال :

    *. خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.

    *. اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند.

    *. پرتقال خون را تمیز می کند.

    *. پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است.

    *. برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند.

    انواع دمنوش

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    انـــواع چـای و خـواص آنـهــا

    🔴چای گل گاو زبان

    خواص: آرام بخش اعصاب، خواب آور، ضد سردردهای عصبی، ضد سودا و صفرا، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت کننده قوای جنسی 

    طرز تهیه: ۴ قاشق چایخوری گل گاوزبان یا ۱ قاشق سنبل طیب بعلاوه ۱ عدد لیموعمانی 

    🔴چای بادرنجبویه (طبیعت بسیارگرم)

    خواص: در بعضی مزاج ها بالا برنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب خون ساز، تقویت کننده سلول هـای مغزی، خـواب آور، آرام بخش، نشاط آور، ضد بوی بددهان (گیاه مورد علاقه حضرت علی (ع)) 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    تذکر: افرادی که دچار فشار خون هستند با احتیاط مصرف کنند. 

    🔴چای دارچین(طبیعت گرم)

    خواص: محرک اعصاب، ضد وسواس و جنون، مؤثر در درمان ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن، مفرح و تقویت امور جنسی، تقویت کبد و معده 

    طرزتهیه: چند قلم دارچین + ۲ لیوان آب چوش + نبات 

    🔴چای زنجبیل (طبیعت گرم و خشک)

    خواص: بالا برنده فشارخون، ضدضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضد درد مفاصل، تقویت کننده قوای جنسی، مقوی معده، خون ساز، ضد سم غذایی 

    طرزتهیه: یک قاشق چایخوری کوبیده زنجبیل + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای اسطو خودوس (طبیعت گرم و خشک)

    خواص: آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلول های مغزی، ضدمیگـرن ضدزکام و آسم و برونشیت، ضد اگزما، مؤثر در درمان روماتسیم 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای آویش (طبیعت معتدل)

    خواص: بالا برنده فشارخون، تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، مدر ( ادرارآور)، ضد انگل و رطوبت بدن، ضد صفرا، مؤثر در درمان زکام ، سرفه و آسم، اشتهـارآور، کاهش دهنده غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه ( گوارش )، تقویت بینایی 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای نعنا یا پونه (طبیعت گرم)

    خواص: ضداسهال و استفراغ، ضد نفخ، مقوی معده، خوش بوکننده دهان، رفع خستگی، مؤثردردرمان بیماری های ریوی از جمله تنگی تنفس آسم، سرفه، مقوی قلب ، مؤثردر درمان سرماخوردگی 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای اکلیل کوهی (طبیعت گرم و معتدل)

    خواص: گیاه معجزه گر، مقوی اعصاب، مدر (ادرارآور)، ضد عفونت کلیه، ضد صفرا، ضددلهره و اضطراب، ضد زکام و سرما خوردگی، آسم، سیاه سرفه تقویت کننده بدن، مقوی معده، ضد دردهای روماتیسمی، استخوان و کمر، مؤثر در دفع سنگهای کلیه و کیسه صفرا 

    طرز تهیه: ۲ قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای مرزنجوش (طبیعت گرم)

    خواص: آرام بخش، بهترین داروی میگرن کهنه و سردردهای، ضد نفخ، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، خلط آور، تب بر، اشتهاآور 

    طرز تهیه: ۱قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    چای بهارنارنج (طبیعت گرم)

    خواص: آرام بخش، تقویت کننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    چای گلپر (طبیعت گرم و خشک)

    خواص: تقویت کننده قوی حافظه، ضد فراموشی، ضد صرع، کمک به درمان اسهال، تقویت کننده قوه جنسی کمک به هضم غذا، اشتهاآور، ضد جوش و دُمل 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + ۲ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای آلبالو (دم کرده میوه آلبالو)

    خواص: اشتهاآور، کمک به هضم غذا، پایین آورنده فشارخون 

    طرز تهیه: آلبالو رسیده بدون دم ۲۰۰ گرم + ۴ لیوان آب جوش + نبات 

    🔴چای دارچین و زنجبیل

    خواص: این نوشیدنی برای تسکین دردهای دوران پریود خانم ها بسیار مفید است. 

    طرز تهیه: چوب دارچین خرد شده یک قاشق غذاخوری + زنجبیل به اندازه یک بندانگشت یا یک قاشق چایخوری پودرآن + ۳ لیوان آب جوش ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد، در زمان مصرف بهتر است با کمی عسل شیرین شود. 

    🔴چای پونه کوهی و آویش

    خواص: این نوشیدنی برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب بوده و خاصیت ضد عفونی کننده دارد، برای سرماخوردگی و دردهای پریود خانم ها بسیار مناسب است. 

    طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری آویش + یک قاشق غذاخوری پونه + ۳ لیوان آب جوش (بهتراست در زمان مصرف با عسل شیرین شود) 

    🔴چای میوه گل نسترن (طبیعت گرم)

    خواص: پایین آورنده فشار خون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال 

    طرز تهیه: میوه گل نسترن (۱۵ عدد) در یک قوری (۲ لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرد میل شود. 

    🔴چای سبز

    خواص: ضد سرطان، محرک سیستم ایمنی بدن، کاهش پرفشاری خون، ضد افسردگی، سبب پایین آمدن خطر بیماری انسداد شریان‌ها می‌‌شود، خطر لخته شدن خون و سکته‌ها را کاهش میدهد. 

    تذکر: در اصل گیاه چای سبز و سیاه یکی است. در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کنند چای سبز به دست می آید ولی زمانی که برگ چای مورد تخمیر قرار گیرد تغییراتی در رنگ و بـو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود و چای سیـاه به دست می آید. 

  • ۱۹:۰۰   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     چای انار و لیمو

    ✍مواد اولیه :

    زنجبیل به میزان لازم

    آب سه و نیم پیمانه

    میخک سه عدد

    شکر نصف پیمانه

    چوب دارچین یک عدد

    آب انار نصف پیمانه

    آبلیمو دو قاشق غذاخوری

    چای کیسه ای به میزان لازم

    🍜 طرزتهیه :

    آب را با شکر، کمی زنجبیل تازه، میخک و چوب دارچین روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید، سپس یک دقیقه اجازه می‌دهیم تا تمامی مواد با هم جوش بخورند. به تعداد نفرات چای کیسه‌ای استفاده کرده و آنها را در این مخلوط قرار می‌دهیم. در انتها به این مخلوط آب انار و آبلیمو را افزوده، بعد از 10 دقیقه آن را صاف کرده و در فنجان موردنظر می‌ریزیم. روی هر فنجان چای یک حلقه لیموترش قرار داده یا آن را داخل فنجان انداخته و به صورت گرم سرو می‌کنیم.

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    🍀دمنو‌ش لاغری مخصوص شکم و پهلو 🍀🍋

    دمنوش مریم گلی با عسل و لیموترش


    👈مواد لازم
    مریم گلی تازه یا خشک 15 گرم
    آب 1 لیتر
    آب لیموترش 1 عدد
    عسل 1 قاشق غذاخوری
    👈روش تهیه
    مریم گلی و عسل را به آب جوش اضافه کرده و 20 دقیقه بجوشانید. سپس زیر شعله را خاموش کرده و 15 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. در نهایت دمنوش تان را صاف کنید. سپس آب لیموترش را به آن اضافه کرده و در طول روز میل کنید.می توانید این درمان را تا 5 روز ادامه و سپس 5 روز استراحت دهید.

  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۵/۵/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    انواع دمنوش ها و خواص آنها
    ☕️
    دمنوش چای سبز با عسل وجنسینگ* :
    (مناسب خون رسانی بهتر به سلول ها ,انرژی زا ,رفع نوسانات خلقی )


    دمنوش چای سبز و به لیمو* :
    (مناسب آرامش و رفع کننده سرگیجه ,مقوی معده )


    دمنوش چای سبز لیمویی* :
    ( پیشگیری از سردرد و سوزش معده و کم کردن اشتها )


    دمنوش چای سبز با عسل و آلوورا* :
    (مناسب آبرسانی به پوست و حفظ پوست صورت دارای ویتامین های A,B,C,E و دارای مواد معدنی کلسیم و آهن )

    دمنوش چای سیاه و وانیل* :
    (مناسب طراوت و شادابی و استحکام پوست )

    ☕️
    دمنوش چای سیاه و هل* :
    (تقویت کننده معده و ضد نفخ ,انرژی زا )


    دمنوش چای سیاه و تمشک آبی*:
    (تقویت عملکرد مغز و تقویت حافظه )

    ☕️
    دمنوش چای سیاه و دارچین* :
    (تقویت سیستم ایمنی بدن ,بهبود گردش خون ,آرام بخش و مسکن )


    دمنوش چای سیاه و کرن بری* :
    (جلوگیری از ایجاد سنگ کلیه و بهبود مجاری ادراری و کلیوی )


    دمنوش چای سیاه و بهارنارنج :
    (آرام بخش, تقویت کننده دستگاه گوارش و مقوی معده )

    ☕️
    دمنوش چای سیاه و نعناع* :
    (انرژی زا ,مقوی معده ,رفع دردهای روده و معده ,خوشبو کننده دهان )


    دمنوش چای سیاه و بادرنجبویه:
    (تقویت کننده مغز, حافظه و حواس ,آرام بخش و رفع اختلالات خلقی )


    دمنوش چای سیاه و پوست پرتقال* :
    (تقویت پوست ,جلوگیری از ایجاد چین و چروک ,افزایش ایمنی بدن )


    دمنوش چای سبز ,گزنه و برگ زیتون* :
    (کاهش و کنترل قندخون ,بهبود عملکرد دستگاه گوارش ,پیشگیری از سنگ کلیه )مخصوص افراد دیابتی
    ☕️
    دمنوش چای سبز ,رزماری و گل محمدی* :
    (مناسب پوست , آرامش, درمان التهابات گوارشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان