🍴 سالاد موزارلا با میوه های زمستانه
✨نکاتی در رابطه با تهیه این سالاد :
۱- پرتقال را کامل پوست بکنید. سپس پره های پرتقال را به صورت فیله از آن خارج کنید و هر فیله را افقی برش دهید.
۲- انار را دانه کنید.
۳- در صورت تمایل و دسترسی، برای سرو بر روی سالادتان برش های پنیر پکورینوی خامه ای (creamy pecorino) قرار دهید. می توانید به جای آن از پنیر پارمزان استفاده کنید.
✨مواد اولیه :
✏️ منداب ۱۰۰ گرم
✏️ پرتقال خونی ۲ عدد
✏️ انار ۱ عدد
✏️ آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
✏️ روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
✏️ نعناع ۱ مشت
✏️ پنیر موزارلا ۴ عدد
✏️ پنیر پارمزان برای تزیین
🍴دستورالعمل :
۱- برای تهیه سس آب لیمو، روغن زیتون و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید.
۲- برگ های منداب و نعناع را به همراه برش های پرتقال خونی در سس بریزید و با هم ترکیب کنید.
۳- از این مواد در ۴ بشقاب به میزان مساوی قرار دهید. پنیر موزارلا ها را از وسط باز کنید و در هر ظرف یکی بگذارید.
۴- بر روی آن ها فلفل سیاه بپاشید و از دانه های انار بر روی آن ها بریزید. همچنین بر روی آن ها اندکی روغن زیتون بریزید و در صورت تمایل برش های پنیر پارمزان بر روی آن ها قرار دهید.