طرز تهیه سالاد اسفناج با مرغ و آووکادو
مواد اولیه برای تهیه مرغ :
1 عدد سینه مرغ
½ قاشق غذاخوری نمک
¼ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
¼ قاشق غذاخوری پاپریکا
¼ قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق غذاخوری روغن
مواد اولیه برای تهیه سالاد :
200 گرم بیبی اسفناج
1/2 آووکادو ، خرد شده
2 عدد تخم مرغ آب پز
4 عدد بیکن ، خرد شده و سرخ شده
1 فنجان نان تست خُرد شده به شکل مکعب های کوچک و سرخ شده
1 خیار کوچک ، خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی ، از وسط نصف شده
نصف پیاز قرمز ، خرد شده
مواد اولیه برای تهیه سس سالاد :
1/4 فنجان روغن
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
1 قاشق غذاخوری خردل
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 حبه سیر ، رنده شده
½ قاشق غذاخوری نمک
¼ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
طرز تهیه :
مرغ را در یک کاسه متوسط قرار دهید و تمام چاشنی ها برای تهیه مرغ را به آن اضافه کنید.
آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید .
مرغها را داخل کیسه فریزر زیپ دار ریخته و حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید .
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.
برش های مرغ را داخل روغن قرار داده و از هر طرف حدود 5 الی 6 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند .
در یک کاسه کوچک ، مواد لازم برای تهیه سس سالاد را با هم ترکیب کنید.
تمام مواد لازم برای تهیه سالاد را آماده کرده و آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
مرغ سرخ شده را به صورت نوارهای باریک خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.
سالاد را با سس مخصوص سرو کنید .
نوش جان