خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۲/۳/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    دستور تهیه انواع سالادهای خوشمزه رو توی این تاپیک براتون میذارم.


    آموزش سالاد سزار، سالاد میوه، سالاد ایتالیایی، سالاد کلم، سالاد اندونزی و کلی سالادهای جدید و متنوع همگی توی این تاپیک. به همه صفحات این تاپیک سر بزنید.


    دستور تهیه انواع سالاد
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۷/۳/۱۳۹۲   ۱۰:۳۱
  • leftPublish
  • ۰۸:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    سالاد كلم قرمز

    مواد لازم :

    کلم قرمز نسبتا کوچک 1 عدد ، خیار 3 عدد ، كدوی سبز قلمی 3 عدد زیتون هسته گرفته 1 فنجان ، شکر 3 قاشق سوپخوری ، گردوی خرد شده 1 فنجان جعفری خرد شده 1 فنجان ، هویج رنده شده 1 فنجان ، نمک , فلفل آب لیمو به مقدار لازم

    زیباکده

    وای من عاشق مزه کلمم خیلیی خوبه این گردو هم دارههههه6

  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    من می خوام هر روز یکی از سالادای اینجا رودرست کنم خیلی خودم و همسرم سالاد دوست داریم. دارم واسه امروز انتخاب می کنم
  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست

    سالاد پاستای ایتالیایی  خیلی خوشمزه!

    ماکارونی پیچی

    1 خیار بزرگ، پوست کنده و خرد شده

    1 فنجان گوجه فرنگی

    1/2 فنجان زیتون سیاه قطعه قطعه

    2 فنجان کلم بروکلی،

    1 فلفل دلمه ای زرد خرد شده

    1 پیاز متوسط خرد شده

    سس ایتالیایی کرمی پاستا

    1 فنجان پنیر فتا

    در صورت علاقمندی یک سینه مرغ خرد شده

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۷:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     سالاد اندونزی 

    مواد لازم

    کلم سفید یک عدد متوسط خرد شده

    خیارشور 5عدد بزرگ خرد شده

    ژامبون 110گرم خرد شده

    مخلوط نخود سبز و ذرت 1/2پیمانه پخته شده

    قارچ ریز ده عدد خام خرد شده

    ماست خامه ای3ق غ

    سس مایونز 1ونیم ق غ 

    آبلیمو 3ق غ

    نمک و فلفل به میزان لازم

    دستور

    تمامی مواد رو خرد کرده و سس رو آماده و به مواد اضافه میکنیم و 1الی 2ساعت درون یخچال گذاشته و بعد سرو شود نوش 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    سـالاد پيـازچه 


    مواد لازم

    •    200 گرم سيب‌زميني پخــته شده

    •    100 گرم خيــارشور

    •    200 گرم مرغ پخـته شده

    •    100 گرم شـويد خـرد شده

    •    چهار عدد تخم‌مرغ آب‌پز و رنده شده

    •    يك قاشق چايخوري پودر سير

    •    50 گرم كره 

    •    100 گرم هويج پخته و نگيني خرد شده

    •    100 گرم پيازچه

    •    نان تست به ميزان لازم

    برای سس ماست:

    •    يك پيمانه ماست كم‌چرب

    •    يك قاشق غذاخوري آبليمو

    •    نمك و فلفل به ميزان لازم


    طرز تهیه

    1.    در كاسه اي شويد و پيازچه خرد شده را بریزید، سپس به ترتيب مرغ ريش ريش شده، تخممرغ، خيارشور ريز خرد شده، سيب زميني حبه اي خرد شده و هويج را اضافه و مواد را كاملا زير و رو ميكنيم تا با هم مخلوط شوند.

    2.    براي تهيه سس ماست نيز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد تركيب ميكنيم.

    3.    سپس نان تست را برداشته و دور آن را با چاقو برش زده و قالب ميزنيم. روي نانها را با تركيب پودر سير و كره نرم شده پوشانده و آن را در تابه كمي تفت ميدهيم. از مواد سالاد روي نانها گذاشته و به همراه زيتون تزيين ميكنيم.
  • leftPublish
  • ۱۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    ســالاد روسـی 



    مواد لازم

    •    500  گرم سيب‌زميني

    •    يك پيمانه نخودفرنگي

    •    دو عدد تخم‌مرغ

    •    200 گرم خيارشور

    •    يك پيمانه هويج رنده شده

    •    يك پيمانه كلم قرمز

    •    200 گرم ژامبون

    •    يك پيمــانه سس مايونز

    •    یک پيمانه ماست

    •    يك عدد فلفل دلمه‌اي

    •    سه عدد گوجه‌فرنگي

    •    نعنا خشك به ميزان لازم


     

    طرز تهیه

    1.    سيب زميني های پخته و سرد شده را نگيني خرد کنید. ژامبون و خيارشور را نیز نگيني خرد کنید.كلم قرمز را ساتوري كرده، تخم مرغها را پخته، رنده کرده و فلفل دلمهاي را نیز نگيني خرد ميكنيم. 

    2.    سپس همه مواد را مخلوط ميكنيم. نعنا خشك، نمك، فلفل و ادويه را نيز با هم مخلوط كرده، بعد آبليمو، سس و ماست را به تركيب ادويه ميافزاييم. حالا سس را با مواد سالاد تركيب ميكنيم و به مدت دو تا سه ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا سالاد كاملا طعم دار شود. براي تزيين آن از ژامبون، گوجه فرنگي و هويج استفاده ميكنيم.
  • ۱۹:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تهیه سالاد 7 رنگ



    سالاد یکی از پیش‌غذاهایی است که در بسیاری از خانواده‌ها طرفداران زیادی دارد.اگرچه برخی آن را همراه با غذا و بعضی نیز پس از غذا میل می‌کنند. با این حال، خوردن آن به عنوان پیش غذا از آن رو بهتر است که هم باعث پر شدن معده پیش از خوردن غذای اصلی می‌شود و هم در نتیجه این احساس سیری کالری زیادی روانه بدن نمی‌شود.از این رو، نقش زیادی در حفظ تناسب اندام دارد.

    یکی از سالادهایی که علاوه بر این‌ها، رنگ و لعاب و تنوعی بهتری دارد و مواد مغذی مناسبی هم به بدن می‌رساند، سالاد هفت رنگ است. 

    مواد لازم :

      سیب‌زمینی آب پز شده و نگینی خرد شده          ۲ عدد متوسط
    لوبیا چیتی پخته                                                یک پیمانه
    کالباس خرد شده                                                 ۱۰۰ گرم
    پیازچه خرد شده                                                  ۱۰۰ گرم
    کاهو                                                                  یک بوته
     گوجه فرنگی خرد شده                                              ۲ عدد
    تخم‌مرغ آب پز شده                                                 ۲ عدد
    لبو                                                                     یک عدد
    سرکه و روغن زیتون                                              یک پیمانه
    نمک و فلفل                                                    به مقدار لازم
    فلفل دلمه‌ای                                                          یک عدد


     
    طرز تهیه :

    تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

    سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید.

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سالاد_گرم_بادمجان_و_نخود

    ✅مواد لازم: 

    کنسرونخود اوکادو 1قوطی

    بادمجان

    1 عدد متوسط

    روغن زیتون

    2 قاشق غذاخوری

    زردچوبه

    2 قاشق مرباخوری

    دانه زیره سبز

    1 قاشق مرباخوری

    برگ گشنیز تازه 

    به میزان دلخواه برای سرو

    ♨️طرز تهیه:

    1.بادمجان را مکعبی خرد کرده و با کمی ادویه دلخواه روی سینی فر که کمی چرب شده گریل کنید تا بپزد.

    2.روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط گرم کنید. زردچوبه و زیره سبز را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه در روغن تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.

    3.کنسرو نخود را آبکش کرده و به مخلوط ادویه‌جات اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که نخود‌ها کامل گرم شوند، تفت دهید.

    4.بادمجان گریل‌شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.

    5.غذا را با برگ گشنیز تزیین و سروکنید

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۵:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سالاد_کلم_بروکلی_با_پنیر_چدار_و_گوشت

    ✅مواد اولیه : 

    برای 6 نفر 

    نمک نصف قاشق چایخوری 

    سرکه سیب 2 قاشق چایخوری 

    خردل قهوه ای 2 قاشق سوپخوری 

    سس مایونز (کم چربی) 1/3 فنجان 

    خامه ترش (کم چربی) 1/3 فنجان 

    پنیر چدار (رنده شده) 1 فنجان 

    پیاز رازیانه (ریز خرد شده) 1 فنجان 

    کلم بروکلی (خام، خرد شده) 5 فنجان 

    گوشت  4 تکه 

    موسیر (ریز خرد شده) 1 عدد 

    فلفل (تازه آسیاب شده) طبق ذائقه

    ✅ابتدا گوشت را کمی بکوبید تا نازک شود.داخل تابه مقداری کره ریخته و گوشت را داخل آن کاملا سرخ کنید.در انتها مقداری پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل اضافه کرده و خرد کنید. 

    گوشت سرخ کرده، موسیر، کلم بروکلی، رازیانه و پنیر چدار را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید. خامه ترش، سس مایونز، خردل، سرکه، نمک و فلفل را در یک کاسه ی کوچک با همزن بزنید. سس را به مخلوط کلم بروکلی اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    سالاد سیب‌زمینی


    شما ممکن است ندانید چطور می‌توانید سبزیجات مختلف را به روش‌های گوناگون بر سر سفره خانواده بیاورید.
    @kadbanoovan_ashpazi
    ما به شما توصيه مي‌كنيم تا مي‌توانيد براي تهيه غذاهاي مختلف گياهي خلاقيت به خرج بدهيد؛ مخصوصا در وعده‌هاي شام كه هم نبايد از برنامه غذايي حذف شود و در عين حال بايد سبك و بي‌ضرر باشد. سالاد سيب‌زميني براي وعده شام بسيار سبك اما مقوي و مفيد است. اغلب وقتي اسم سالاد با سيب‌زميني به گوش ما مي‌خورد سريع ياد اولويه و سالادهايي با سس چرب و سنگين مي‌افتيم. اما سالاد پيشنهادي ما اين ويژگي‌ها را ندارد.

     چرا اين سالاد را بخوريم؟

    سيب‌زميني خام سرشار از بتاكاروتن است كه ماده پيش‌ساز ويتامين A بوده كه پس از پخته شدن به‌راحتي جذب مي‌شود چون ماده اصلي تشكيل‌دهنده سيب‌زميني نشاسته است و براي تأمين انرژي مناسب بوده، سيب‌زميني براي قلب مفيد است، لثه را محكم مي‌كند و مسكن درد و زخم معده است. حاوي مقدار زيادي ويتامين C بوده و همچنين فسفر و منيزيم و آهن و پتاسيم دارد.

    نياز روزانه ما به ويتامين B6 را تأمين مي‌كند. در اين سالاد، گوجه‌فرنگي نيز به تامين ويتامينC روزانه كمك مي‌كند و گوجه‌فرنگي اشتهاآور، برطرف‌كننده ضعف و خستگي، تقويت‌كننده سلسله اعصاب و همچنين قلب و دستگاه گردش‌خون است و دشمن سرطان است. پنير هم كلسيم لازم براي بدن شما را تأمين مي‌كند.


        مواد لازم:

    سيب‌زميني آب‌پز چند عدد
    گوجه‌فرنگي به اندازه دلخواه
    پنير فتا به اندازه دلخواه
    روغن زيتون، 2 قاشق غذاخوري
    سركه يك قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل سياه و آويشن به ميزان لازم
    براي مواد لازم اين سالاد مقدار و اندازه نداديم چون سليقه و ذائقه شما مهم است. شما به‌عنوان خانم خانه با توجه به ذائقه افراد خانواده مواد لازم سالاد را كم و زياد كنيد.

    طرز تهیه:

    1. براي درست كردن سالاد، بايد اول سيب‌زميني‌ها را بپزيد حالا يا توي آب يا توي فر يا حتي ماكروويو. فقط مراقب باشيد كه سيب‌زميني‌ها زياد نپزد و شكل ظاهري آنها به هم نريزد.

    2. سيب‌زميني‌ها را پوست بكنيد و اجازه بدهيد خنك شوند. سيب‌زميني‌ها را به اندازه حبه قند يا ريز‌تر خرد كنيد. گوجه‌فرنگي و پنير را هم به اندازه سيب‌زميني‌ها خرد كنيد.

    3. شما مي‌توانيد از هر پنير ديگري كه دوست داريد استفاده كنيد. براي سس سالاد روغن زيتون و سركه و نمك و فلفل و آويشن را هم خوب مخلوط كنيد.

    4. در يك ظرف بزرگ خيلي به آرامي سيب‌زميني و گوجه و پنير و سس سالاد را مخلوط كنيد و به آرامي آنها را زير و رو كنيد.

    5. حالا سالاد‌تان را توي ظرف بريزيد و اجازه بدهيد يك ساعت در يخچال بماند. به جاي آويشن از شويد هم مي‌توانيد استفاده كنيد.
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    سالاد سبزیجات ژله ای دکوراتیو:


    مواد لازم برای لایه اول:

    3 ق چ پودر ژلاتین
    1 ق چ شکر
    1 فنجان آب
    4 /1 ق نمک
    1 عدد کلم بروکلی
    2 عدد هویج
    12 عدد گوجه گیلاسی
    3 قطره اسانس لیمو

    مواد لازم برای لایه دوم:

    1 عدد سینه مرغ
    3 عدد سیب‌زمینی متوسط
    1 عدد هویج پخته
    2 عدد خیار شور
    2 ق س جعفری
    2 /1 پیمانه سس مایونز
    نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم
    1 عدد پیاز خرد شده

    طرز تهیه لایه اول:

    1. در ظرف مناسبی آب، پودر ژلاتین و شکر را مخلوط‌کنید سپس ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاًحل شود. بعد از حل شدن ژلاتین، نمک و اسانس لیمو را اضافه کنید. مواد را داخل یک ظرف بریزید و آن را در یخچال به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس نیمی از مخلوط ژلاتین آماده را در ظرف بریزید و دوباره به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

    2.  کلم بروکلی و هویج‌ها راخردکنید و بشویید. گوجه‌فرنگی را هم از وسط نصف کنید سپس آنها را بخارپزکنید.حالاظرف را از فریزر خارج کنید و مواد بخارپز شده را روی آن بچینید.باقیمانده مخلوط ژلاتین را روی مواد بریزید و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا کاملاًخودش را بگیرد.

    طرز تهیه لایه دوم:

    1. سینه مرغ را همراه با مقداری پیاز،آب،نمک،فلفل و زردچوبه در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. هویج و سیب‌زمینی را هم بپزید. بعدازاینکه مرغ پخت، آن را ریش‌ریش کرده، کنار بگذارید. سیب‌زمینی و هویج راهم بعدازاینکه پخته شدند،رنده کنید. خیار شورهارا هم خردکنید.

    2. اکنون سینه مرغ ریش‌ریش شده،سیب‌زمینی و هویج رنده شده و خیار شور خردشده را همراه با جعفری خرده شده، نمک، فلفل و سس مایونز در یک‌کاسه مناسب باهم مخلوط‌کنید. قالب را از داخل یخچال بیرون آورید و مخلوطی  را که آماده کرده‌اید را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا مواد سرد و سفت شوندسپس آن را در ظرف مناسبی برگردانید.
  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سالاد میگو

    مواد لازم :

    رشته برنجی                                        100 گرم

    هویج                                                  دو عدد کوچک

    پیازچه                                                  2 عدد

    گشنیز و نعنای خرد شده                     از هر کدام دو قاشق غذاخوری

    میگو                                                   140 گرم

    سس سویا                                          2 قاشق چای خوری

    سس ماهی                                        1 قاشق چای خوری

    شکر قهوه ای نرم                                2 قاشق چای خوری

    لیمو                                                    1 عدد + مقداری برای پخت میگو

    فلفل قرمز                                           کمی

    تخم گشنیز                                          کمی

     

    روش تهیه :

    * ابتدا میگو را همراه با فلفل قرمز و تخم گشنیز و آب لیمو بپزید.

    * هویج‌ها را به تکه های بلند و باریک مانند چوب کبریت برش بزنید.

    * پیازچه ها را ریز خرد نمایید.

    رشته را داخل آب جوش بریزید تا بپزد. سپس آبکش نمایید و زیر آب سرد نگه دارید. وقتی رشته ها، سرد شدند، آن‌ها را دوباره آبکش کنید تا آب آن‌ها کاملاً گرفته شود.

    * سپس رشته ها را با هویج و پیازچه و گشنیز و نعناع و میگو مخلوط کنید.

    * پوست یک لیمو را ریز، رنده کنید. آب لیمو را بگیرید. سپس آب لیمو و پوست لیمو و شکر و سس سویا و سس ماهی را خوب با هم مخلوط نمایید تا ترکیب یکدستی تهیه شود. آن را روی سالاد رشته، بریزید و به هم بزنید تا همه مواد به آن آغشته شوند.

    سالاد میگو آماده است. نوش جان بفرمایید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۰۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سالاد ميوه استوايى

    كافيه كه ميوه هاى مورد علاقتونو خورد كنيد

    مخلوط عسل و اب اناناس و كمى خامه رو روش اضافه كنيد

    نوش جانتون❤️

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سالاد پاستای سزار

    سالاد پاستای سزار میزان سرو : ۴ نفر مواد لازم برای تهیه سالاد پاستای سزار : سینه مرغ ( بدون پوست و استخوان ) : ۳۵۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل سیاه ( پودر شده ) : به میزان لازم پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای ) به میزان لازم پاستا : ۲۰۰ گرم کاهو ( ریز و خرده شده ) : ۴ برگ گوجه گیلاسی ( دو نیم شده ) ۴۵۰ گرم نان برششته ( کروتان ) : ۴ قاشق سوپ خوری مواد لازم برای سس : ماست یونانی ( کم چرب ) : ۴ قاشق سوپ خوری آب لیمو سنگی : ۴ قاشق سوپ خوری پنیر پارمزان ( رنده شده ) : ۲ قاشق سوپ خوری سس خردل دیژون : ۲ قاشق چای خوری نمک : به میزان لازم فلفل سیاه ( پودر شده ) به میزان لازم طرز تهیه سالاد پاستای سزار : ابتدا ظرف پر از آبی را روی حرارت به جوش آورید و پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن بپزید . سپس آن را آب کشیده و کنار بگذارید . سینه مرغ را برش دهید . آنها را در تابه از قبل گرم شده قرار دهید . نمک ، فلفل سیاه پودر شده یا پاپریکا را اضافه کنید . هر دو طرف تکه های مرغ را کباب کنید . پس از خنک شدن آن ها را به تکه های کوچک برش دهید . برای تهیه سس ، تمامی مواد در ظرف مناسبی باهم به خوبی مخلوط کنید تا به صورت خامه ای درآیند . مرغ و پاستا را در ظرف مناسبی قرار دهید . کاهوی خورد شده و گوجه گیلاسی از وسط دونیم شده را اضافه کنید . سس را اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید . نان برشته را روی مواد ریخته و بلافاصله سرو نمایید .   پیشنهاد : در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر مارمزان رنده شده روی سالاد بپاشید . برای تهیه نان کروتان میتوانید تست یا باگت بیات شده را به شکل مکعب های کوچک برش دهید و در تابه از قبل گرم شده یا در فر رشته کنید . میتوانید این تکه های ترد و برشته را در کنار انواع سوپ ، سالاد و … سرو کنید .

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۸:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سالاد پاستا و بادام هندى

     مواد لازم برای 4 نفر

     350 گرم پاستای شکل دار

    1 پیمانه سس فرانسوی

     1/2 پیمانه سس ماست

    1 ق چ سس خردل

    1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی

    2 عدد فیله مرغ

    3 پیمانه اسفناج

    1 ق س آب‌لیمو

     2 /1 پیمانه بادام‌هندی خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    به میزان لازم روغن

    1- ابتدا فیله‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کرده،  سرخ کنید. بعد از خوب سرخ شدن آنها را  به‌صورت تکه‌های یک سانتی خرد کنید.

    2 - در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. بعد آن را آبکشی کنید.

    3 - در یک کاسه سس فرانسوی، سس ماست و سس خردل را همراه با آب‌لیمو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا سس را داخل یخچال قرار دهيد تا خنک شود.

    4- اسفناج‌ها را بعد از شست‌وشو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را کمی خرد کنید. اسفناج خرد شده را همراه بادام هندي  خرد شده، پاستا و تکه‌های مرغ داخل یک ظرف مناسب بریزید. گوجه‌ها را هم از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.

    5- موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست


     سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش

    مواد لازم برای سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش :
     کلم بروکسل (برگ های پژمرده را دور بریزید)     ۴۵۰ گرم
     عصاره لیمو      ۲ قاشق چایخوری
    روغن زیتون     ۲ قاشق غذاخوری
     سیر له شده      ۱ حبه
    دانه خردل     ۱ قاشق غذاخوری
    سرکه سفید     ۲ قاشق غذاخوری
    خلال پوست لیموترش     ۲ قاشق چایخوری
    نمک و فلفل     به مقدار لازم


    طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش :
    آب لیمو را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و برگ های بروکسل را از هم جدا کرده و داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که قسمت پایینی بروکسل را دور بریزید.
    حالا برگ ها را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید. بروکسل های خرد شده را با آبلیمو هم زده تا به آن آغشته شوند.

    روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت بالا گرم کنید. بعد بروکسل، سیر و دانه خردل را داخل آن تفت دهید. تا زمانی که کلم به آرامی پژمرده و پخته شود به تفت دادن ادامه دهید (کلم ها نباید سبزی و شکل خود را از دست دهند.) حدود ۳ تا ۴ دقیقه.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۰۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع سالاد

    #سالاد 

     

    🎀سالاد رو نالدو🎀

     

    کلم سفید+کلم قرمز+هویج+کشمش+خیارشور+نمک+فلفل سیاه+سس فراوان همه را با هم مخلوط میکنیم ویک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا همه طعمها بخورد هم بره(اندازها بستگی به ذائقه خودتون داره)

    وکلمها وهویج وخیار شوررا هم خوب ریز خورد میکنیم

     

    نکات:هرچه سالاد رو ریز تر کنین زیبا تر میشه. 

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۰۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #سالاد انار

    یه سالاد خوشمزه و متفاوت برای این فصل که انار به وفور وجود داره. 

    مناسب برای تولد های شما

    کلم سفید یک عدد کوجک

    کلم بنفش یک عدد کوچک

    انار 45 عدد دان شده

    سس سفید به مقدار لازم

    گردو 100 گرم

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    کشمش پلوسی 100 گرم

    کلم هارو ریز خورد کنین. با انار و مغذ گردو و کشمش و سس خوب مخلوط کنین و توی یخجال بزارین. تا طعم ها با هم مخلوط شود. 

    نوش جانتان

    برای تزیین این سالاد میتونین کف یک قالب دانه های انار رو بریزین. بعد سالاد رو بریزین روش و فشرده کنین. 

    بزارین توی یخچال بعد از 3 ساعت میتونین برگردونین. 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۰۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دستور تهیه 10 سس سالاد تنها در عرض 3 دقیقه

    طرز تهیه برای همه سس ها:

    در یک کاسه بزرگ، همه مواد به جز روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و با همزن فلزی یا چنگال خیلی سریع هم بزنید. سپس اگر سس حاوی روغن زیتون بود، در آخر روغن زیتون را با یک جریان آرام و پیوسته و یکنواخت به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس نرم و یکدست شود.

    1.سس یونانی

    مواد لازم:

    سرکه انگور قرمز                         2 قاشق چایخوری

    فلفل سبز تند رنده شده                      کمی

    روغن زیتون خالص                      2  قاشق غذاخوری

    آب لیمو ترش تازه                         نصف قاشق چایخوری

    پودر سیر                                  کمی

    پونه کوهی تازه                          کمی

    ریحان تازه رنده شده                    کمی

    نمک و فلفل

    2.سس سرکه بالزامیک و تمشک

    مواد لازم:

    سرکه بالزامیک                                     2 قاشق چایخوری

    تمشک له شده                                       کمی

    روغن زیتون خالص                              2 قاشق غذاخوری

    سس خردل                                          نصف قاشق چایخوری

    پودر سیر                                              کمی

    نمک و فلفل

    3.سس حیوانی

    سرکه قرمز                                           1 قاشق چایخوری

    ماست چکیده                                       1 قاشق غذاخوری

    سس مایونز                                       3 قاشق غذاخوری

    سویا سس                                         یک چهارم قاشق چایخوری

    پیازچه یا پیاز کوهی تازه                         کمی

    پودر سیر                                         کمی

    پودر پیاز                                         کمی

    نمک و فلفل

    4.سس پنیر آبی

    مواد لازم:

    سرکه قرمز                                       1 قاشق چایخوری

    ماست چکیده                                  1 قاشق غذاخوری

    سس مایونز                                     4 قاشق غذاخوری

    سویا سس                                       یک چهارم قاشق چایخوری

    سس خردل                                    یک چهارم قاشق چایخوری

    پنیر آبی رنده شده                          2 قاشق غذاخوری

    پودر سیر                                       کمی

    نمک و فلفل

    5.سس ایتالیایی

    مواد لازم:

    سرکه قرمز                                    2 قاشق چایخوری

    روغن زیتون خالص                       2 قاشق غذاخوری

    جعفری تازه خرد شده                   1 قاشق غذاخوری

    پودر سیر                                 کمی

    پونه کوهی تازه خرد شده              کمی

    ریحان تازه                              کمی

    نمک و فلفل

    6.سس عسل و خردل

    مواد لازم:

    سرکه بالزامیک                            2 قاشق چایخوری

    عسل                                       2 قاشق چایخوری

    روغن زیتون خالص                     2 قاشق غذاخوری

    سس خردل                                1 قاشق غذاخوری

    سس قرمز تند                             کمی

    7.سس آسیایی

    مواد لازم:

    سرکه بالزامیک                           2 قاشق چایخوری

    روغن زیتون خالص                     2 قاشق غذاخوری

    سویا سس                                  کمی

    زنجبیل تازه رنده شده                     کمی

    پودر سیر                                 کمی

    کنجد بوداده                              کمی

    8.سس دانه خشخاش

    مواد لازم:

    سرکه قرمز                              2 قاشق چایخوری

    فلفل سبز تند                            کمی

    روغن زیتون خالص                  2 قاشق غذاخوری

    سس خردل                            1 قاشق چایخوری

    دانه خشخاش                          نصف قاشق چایخوری

    پودر سیر                                کمی

    9.سس فرانسوی

    مواد لازم:

    سرکه قرمز                               2 قاشق چایخوری

    روغن زیتون خالص                    2 قاشق غذاخوری

    سس خردل                              1 قاشق چایخوری

    سس کچاپ                             1 قاشق غذاخوری

    شکر قهوه ای                          1 قاشق چایخوری

    سویا سس                              کمی

    پاپریکا                                 کمی

    10.سس سزار

    مواد لازم:

    سرکه بالزامیک                     2 قاشق چایخوری

    روغن زیتون خالص               2 قاشق غذاخوری

    پنیر پارمیزان رنده شده            2 قاشق غذاخوری

    سویا سس                           کمی

    آب لیمو ترش تازه                 کمی

    پودر سیر                           کمی

    نمک و فلفل

  • ۰۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سالاد تاکو کلاسیک

    این سالاد بسیار سریع آماده می‌شود. در تهیه آن از گوشت بوقلمون استفاده شده است که می‌توانید به جای آن از گوشت گوساله هم استفاده کنید.

    مواد لازم برای 4 نفر

    4 عدد نان تورتیلا گندم

    روغن350 گرم 

    گوشت چرخ‌کرده بوقلمون 

    یک عدد پیاز خرد شده

    یک حبه سیر رنده شده

    225 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی

    یک قاشق غذاخوری سرکه سیب

    نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز

    ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

    4 پیمانه کاهوی ریز شده

    ¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده

    ¼ پیمانه پیازچه خرد شده

    12 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی

    طرز تهیه

    برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند.  سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخ‌کرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.سس گوجه‌فرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. روی آنها پنیر و فلفل بپاشید و سرو کنید. 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان