خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
29.7K

انواع ساندویچ

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    همه مدل ساندویچ در این تاپیک 

    طرز تهیه رویال برگر

     

     

    مواد لازم برای۵ نفر

    گوشت چرخ کرده (با دنبه)  ۵۰۰ گرم

    تخم مرغ  ۱ عدد

    پیاز  ۲ حبه

    آرد سوخاری  به مقدار لازم

    پودر سیر  ۲ قاشق مربا خوری

    پودر موسیر  ۱ قاشق مربا خوری

    نمک و فلفل  به مقدار لازم

    نان همبرگر  به مقدار لازم

    قارچ (خرد شده)  ۲ لیوان

    ژامبون مرغ  به مقدار لازم

     

    طرز تهیه

     

    ۱- سیر و 1عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

     

    ۲- بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .

    اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.

     

    ۳- گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

     

    ۴- پیازهای باقی مانده را به صورت حلقه های نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

     

    ۵- مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید ، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود .وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد1تا2 ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود ، همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن 2 ورقه ژامبون قرار دهید.

     

    ۶- روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو ، گوجه ، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.

     

    سایر نکات

     

    1)در صورت تمایل مقداری خامه هم به سس قارچ اضافه کنید.

     

    2)بهتر است به ازای هر همبرگر از 2 ورقه پنیر چدار استفاده کنید.

     

    3)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به قارچ اضافه کنید.

     

    انواع ساندویچ
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویچ

    يك عدد نان همبرگر را از بالا برش دهيد .

    داخل آنرا خالي كنيد .

    .

    كمي پنير پيتزا بريزيد .

    يك ورقه كالباس بياندازيد .

    .

    يك عدد تخم مرغ بشكنيد .

    .

    باز هم كمي پنير پيتزا بريزيد .

    .

    آويشن و سبزيجات معطر بپاشيد .

    .

    در نان را ببنديد و در فر ٢٠٠ درجه بگذاريد .

    .

    انواع ساندویچ

  • ۰۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویچ مرغ و سبزیجات 

    نان لواش رو باز کرده و روی اون سس مایونز میمالیم

    بعد مرغ پخته نگینی ...هویج رنده شده ..

    گوجه فرنگی حلقه شده ...فلفل دلمه ای 

    برش داده شده ... خیار شور برش داده شده 

    و جعفری خرد شده میچینیم 

    نان را رول کرده و داخل کیسه فریزر محکم 

    میپیچیم و چند ساعت داخل یخچال میگذاریم

    بعد برش زده و در ظرفی میچینیم و 

    تزیین میکنیم 

    انواع ساندویچ

  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    انواع سانودیچ

    مینی برگر

    به درخواست دوستان عزیز این کانال

    نان برگر کوجک

    پنیر ورقه ای

    همبر گر 

    سس فرانسوی

    کاهو

    خیارشور

    ابتدا نون را بردارین. روش کمی سس بزنین. همبرگر سرخ شده را قرار بدین. یه ورق پنیر روش بزارین و کاهو و خیار شور و در آخر نان

    نکته:این ساندویچ رو با انواع ژامبون ها میتونین سرو کنین

    انواع ساندویچ

  • ۱۵:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه نون همبرگر

    دستپخت عصمت 

    🌺🌺خمیر معرکه شماره 2 

    شیر......یک پیمانه

    روغن مایع.....نصف پیمانه

    تخم مرغ.......یک عدد

    نمک.....1قاشق.چ.خ

    شکر.....2قاشق چ.خ

    خمیرمایه....1قاشق غ.خ.سرخالی

    بکینگ پودر:1قاشق مربا خوری

    آرد....به میزان لازم

    یک چهارم پیمانه آب ولرم که هم دمای بدن باشه راباخمیرمایه وشکر مخلوط کرده ده دقیقه استراحت میدهیم...تخم مرغ وشیر هم دمای محیطوروغن مایع ونمک راباهم مخلوط کرده و سپس بکینگ پودر را اضافه میکنیم  وبعد سه قاشق آرد اضافه کرده وبعد خمیرمایه را اضافه میکنیم.بعدآرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر آرد شود وبدست نچسبد.رود خمیر را سلفون میکشیم تا استراحت کند ور بیاید وحجمش دوبرابر شود.وقتی خمیر را با انگشت فشار دهید گود شود اما به حالت اولیه برنگردد...آماده استفاده است...امیدوارم از تهیه این خمیر لذت ببرید...

    نکته:هر گاه از این خمیراستفاده کردید داخل فر یک ظرف اب بذارید تا نرم ولطیف بمونه

    انواع ساندویچ
  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    انواع ساندویچ

    ساندویچ ژامبون 

     مواد لازم :

    80  گرم گوجه فرنگی حلقه شده

    85 گرم زیتون حلقه شده

    50 گرم زیتون  سیاه و سبز حلقه شده

    30 گرم  کاهو

     60 گرم ژامبون  مرغ

     50 گرم سس مایونز  2 برش نان ساندویچ  2 برگ پنیر

    طرز تهیه:  روی دوتکه نان را با سس مایونز پوشش داده وبعد با ورق های ژامبون، برگ کاهو، گوجه فرنگی ، دوباره ورق های ژامبون ، پنیرورقه شده ودرنهایت با زیتون حلقه شده ساندویچ را کامل کرده برش دیگر نان را روی ترکیب قرار داده ودر سلفون بپیچید ودر یخچال به مدت 1 ساعت قراردهید.سپس هر نان را به دوقسمت  به شکل مربع برش زده وهر مربع را از وسط به شکل دو مثلث ازوسط نصف کنید.

    انواع ساندویچ

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    انواع ساندویچ

    در خانه یک شام سریع و خوشمزه درست کنید.با این ساندویچ های خوشمزه 

    مواد لازم

    1 عدد گوجه‌فرنگی

    4 عدد نان تست

    4 عدد پنیر ورقه‌ای

    2 عدد سیر رنده شده

    به میزان لازم روغن‌زیتون یا کره

    1/2 پیمانه ریحان

    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    1. ابتدا برگ‌های ریحان را خوب بشویید سپس در سبدی بریزید تا آب آنها گرفته شود. حالا با یک چاقوی تیز آنها را ریز خردکنید. در یک‌کاسه کوچک سیرهای رنده شده، ریحان خردشده، مقداری نمک و فلفل و دو قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون یا کره را بریزید و خوب باهم مخلوط‌کنید سپس آن را کنار بگذارید.

    2. یک تابه نچسب را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن یا کره داخل آن بریزید. حرارت را بسیار کم کنید. نان های تست را با چاقو از وسط نصف کنید.یک قاشق سوپ‌خوری از مواد را روی نان بمالید. یک ورق پنیر هم روی مواد بگذارید. حالا نان ها را داخل تابه قرار دهید. در تابه را هم بگذارید و به مدت 5تا4 دقیقه صبر کنید تا نان ها برشته‌ و پنیر کمی آب شود.

    3. در این زمان گوجه‌فرنگی را به‌صورت ورقه ای برش دهید. هرکدام از ورقه ها را هم از وسط نصف کنید. وقتی نان ها آماده شدند، آنها را از تابه بیرون آورید، روی هرکدام یک تا دو تکه گوجه‌فرنگی قرار دهید و سپس کمی از مخلوط ریحان روی آنها بریزید و سرو کنید.

    یه جور دیگه

    به جای ریحان می توانید از جعفری، نعنا یا هر سبزی معطر دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

    انواع ساندویچ

  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    به به
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    نوش جون
  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    ای کاش این عکسارو میشد همینجوری که هستن پیرینت گرفت و خورد
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویچ تخم مرغ

     تخم مرغ 6 عدد  .  سس مایونز یا ماست خامه ای 2 قاشق غذاخوری  .  کرفس 2 ساقه

    شوید 1 قاشق غذاخوری  .  کاهو 5 برگ  .  نان تست 8 عدد  . ابلیمو.نمک.فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه : ساقه کرفس را خرد کنید ، تخم مرغ ها را بپزید و پوست بکنید سپس در میکسر همراه با نمک ، فلفل ، ابلیمو ، کرفس خرد شده و شوید خرد شده میکس کنید.

    پس از ترکیب شدن مواد سس مایونز یا ماست خامه ای را به تخم مرغ های میکس شده اضافه کنید ، درون نان تست کاهو قرار دهید و مخلوط تخم مرغ و سس را روی ان بگذارید و نوش جان کنید. 

    نکته ها : بسته به میزان غلظتی که میخواهید میتوانید مقدار ماست یا سس را کم یا زیاد کنید ، بهتر است برای طعم بیشتر از شوید تازه خرد شده استفاده کنید.

    انواع ساندویچ

  • leftPublish
  • ۰۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویج مرغ لقمه ای

    پیاز رو خرد کرده،سرخ میکنیم. بعد سینه مرغ یا فیله مرغ رو شسته و خرد کرده،با پیاز تفت میدیم،گوجه خرد شده وقارچ رو اضافه کرده،همه رو با هم تفت میدیم همراه با ادویه ،نمک و فلفل و اویشن،اگه پودر پابريکا داشته باشید که عالیه ولی من اگه نداشتید برای عطر خوراک پودر ترخان و مرزه بریزید،😋😋بزارید مواد کمی بپزه و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست،مایع ما نباید آبکی باشه،بزارید کاملا اب خوراک تبخیر بشه در اخر هم پنیر پیتزا داخل مواد مرغتون بریزید..داخل نون همبرگر (کوچیک)رو کمی خالی کرده،اولین لایه کمی پنیر پیتزا ریخته ،بعد مایع مرغ رو اضافه کرده چند برگ جعفری هم میزاریم و روی مواد رو باز پنیر پیتزا میریزیم،هم میتونید داخل فر بزارید هم تستر،زمان پخت در حدی که پنیر پیتزا آب بشه .

    انواع ساندویچ

  • ۲۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویچ بوقلمون با سیب و شاهی

     

    کمی کره بر روی نان تست بمالید و در میان آنها ورقه‌های بوقلمون، تکه‌های باریک سیب و چند برگ شاهی بگذارید.

    انواع ساندویچ

  • ۰۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندويچ_تاكو_مكزيكى 

    مواد اولیه :

    گوشت چرخ کرده 450 گرم

    سس گوجه فرنگی 225 گرم

    کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا قرمز)

    ادویه تاکو 1 بسته

    كاهو به مقدار لازم 

    مواد اولیه نان :

    نان به مقدار لازم (نان ذرت)

    نمک به مقدار لازم

    روغن کانولا به مقدار لازم

    طرز تهیه:ابتدا گوشت را روی حرارت تفت دهید تا قهوه ای شود و بعد چربی های آن را بگیرید. سپس با سس گوجه فرنگی، (لوبیا قرمز در صورت تمايل ) و ادویه تاکو مخلوط کنید و بگذارید آرام بجوشد تا آماده شود.

    طرز تهیه نان ذرت ترد:روغن را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.نان ها را داخل روغن بیندازید و به مدت یک دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند و بعد از داخل روغن بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود و بعد روی آنها نمک بپاشید مواد آماده شده را بین نان‌های اماده شده و روی آن‌ها را با سبزیجات و پنیر به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه مکزیکی بپوشانید. تنها چیزی که با وجود نان ذرت مکزیکی باید بپزید گوشت است که سرخ کردن آن کمتر از ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید در حالیکه آن را سرخ می‌کنید با یک کاردک آن را جدا جدا کنید و به نان‌های ذرت مکزیکی خود بمالید سپس کاهو، گوجه فرنگی و پنیر اضافه کنید و در صورت تمایل سس بریزید#ساندويچ_تاكو_مكزيكى غذاى سبك براى شام 

    مواد اولیه :

    گوشت چرخ کرده 450 گرم

    سس گوجه فرنگی 225 گرم

    کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا قرمز)

    ادویه تاکو 1 بسته

    كاهو به مقدار لازم 

    مواد اولیه نان :

    نان به مقدار لازم (نان ذرت)

    نمک به مقدار لازم

    روغن کانولا به مقدار لازم

    طرز تهیه:ابتدا گوشت را روی حرارت تفت دهید تا قهوه ای شود و بعد چربی های آن را بگیرید. سپس با سس گوجه فرنگی، (لوبیا قرمز در صورت تمايل ) و ادویه تاکو مخلوط کنید و بگذارید آرام بجوشد تا آماده شود.

    طرز تهیه نان ذرت ترد:روغن را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.نان ها را داخل روغن بیندازید و به مدت یک دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند و بعد از داخل روغن بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود و بعد روی آنها نمک بپاشید مواد آماده شده را بین نان‌های اماده شده و روی آن‌ها را با سبزیجات و پنیر به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه مکزیکی بپوشانید. تنها چیزی که با وجود نان ذرت مکزیکی باید بپزید گوشت است که سرخ کردن آن کمتر از ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید در حالیکه آن را سرخ می‌کنید با یک کاردک آن را جدا جدا کنید و به نان‌های ذرت مکزیکی خود بمالید سپس کاهو، گوجه فرنگی و پنیر اضافه کنید و در صورت تمایل سس بریزید

    انواع ساندویچ
  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویچ خانگی با گوشت 

    🌭مواد لازم ؛؛ 🌭🌭

    گوشت گوسفندی ریز خرد شده   ۱۵۰ گرم

    قارچ   ۳ عدد

    پیاز   ۱ عدد

    سس گوجه فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

    سس تند ( سالسا)   ۱ قاشق چای خوری

    ماست‏   ۱/۲ لیوان

    سس مایونز   ۱ قاشق غذا خوری

    آب   ۲ قاشق غذا خوری

    پنیر چدار   ۷۰ گرم

    گوجه فرنگی   ۱ عدد

    خیار   ۱ عدد

    گشنیز   ۲ قاشق غذا خوری

    خمیر پیراشکی   ۱ بسته

    پودر سیر ، آویشن    به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    روغن    به مقدار لازم

    🍟طرز تهیه🌭

    ۱-🌭  خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.

    ۲-🌭 ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. 

    ۳-🌭 گوشت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. 

    ۴-🌭 پودر سیر، آویشن، سس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و در آخر آب، نمک و فلفل را اندازه کنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.

    ۵-🌭 گشنیز ها را ریز خرد کنید و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    ۶-🌭 خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کنید و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط کنید.

    ۷-🌭 خمیرهای پیراشکی را به شکل ورقه‌های نان گرد یا مستطیل با ضخامتی که دوست دارید، قالب بزنید و بعد داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ کنید؛ سپس روی دستمال یا توری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

    ۸-🌭 در آخر به سادگی نان‌ها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه به صورت ساندویچ در آورید و غذا را سرو کنید .برای هر ساندویچ از دو قطعه نان سرخ شده استفاده کنید.

    انواع ساندویچ

  • ۰۸:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اسنک ذرت 

    اسنک یکی از بهترین ساندویچ ها برای تغذیه بچه های مدرسه ای است. یکی از بهترین انواع اسنک ها، اسنک ذرت است. این اسنک را به عنوان یک تغذیه عالی برای کودک مدرسه ای تان درست کنید.

    مواد لازم برای اسنک ذرت :

     پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه

     کره 3 قاشق غذاخوری

     فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه

     پیاز خرد شده یک پیمانه

    گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه

    قارچ خرد شده یک پیمانه

    فلفل سبز خرد شده 4 تا 5 عدد

    ذرت پخته یک پیمانه

    سیر رنده شده یک حبه

    نمک و فلفل به اندازه کافی

    نان لواش 3 عدد

    روغن کمی

    طرز تهیه اسنک ذرت :

    مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید.

    فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

    کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.

    به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید.

    انواع ساندویچ

  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویچ_تخم_مرغ_فانتزی_  

    مواد لازم برای۵ نفر

    نان ساندویچی   ۵ عدد

    تخم مرغ   ۴ عدد

    خامه‏ پرچرب   ۱/۳ پیمانه

    سوسیس مرغ   ۲/۳ پیمانه

    پیازچه   ۱/۳ پیمانه

    پنیر موزارلا (موتزارلا)   ۱/۲ پیمانه

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    روغن   ۲ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    ۱-  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌‌‌نهایت گرم کنید. 

    ۲-  سوسیس‌ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند . 

    ۳- روی کاغذ مخصوص یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته و کمی خنک شوند (بسته به سلیقه و ذائقه خود می‌توانید از سوسیس گوشت، کالباس بوقلمون یا ... استفاده کنید). 

    ۴-  در کاسه‌ای متوسط، تخم مرغ‌ها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود. 

    ۵- سوسیس، پیازچه خرد شده، پنیر رنده شده، نمک و فلفل (سیاه یا قرمز) را به مخلوط تخم مرغ اضافه و کمی به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. 

    ۶-  روی نان‌های ساندویچی یا باگت را به شکل چشم ببرید و داخل نان‌ها را کمی خالی کنید تا نان به صورت قایق دربیاید (در اینجا از نان ساندویچی با طول تقریبی ۲۰ سانتیمتر و از نوع سبوس دار آن استفاده کنید). 

    ۷- داخل نان‌ها را با مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن‌ها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا تخم مرغ کاملا پخته و ثابت شود. 

    ۸- می‌توانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو، در کنار ساندویچ تخم مرغ که به شکل قایق درست شده قرار دهید . ساندویچ‌ها را گرم و همراه با سس کچاپ یا سس دلخواه خود سرو کنید

    انواع ساندویچ

  • ۲۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویچ سالاد مرغ و ترخون

    برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید.

    مواد لازم:

    یک دوم فنجان مایونز

    یک سوم فنجان کرفس که خوب خرد شده باشد

    یک چهارم فنجان ماست ساده یونانی

    سه قاشق غذاخوری ترخون تازه و خرد شده

    دو قاشق غذا خوری آب لیموی تازه

    یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    4 برگ بزرگ کاهو

    8 قطعه نان تست سبوس دارد

    8 برش گوجه فرنگی

     

    طرزتهیه:

    1.  7مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب بهم بزنید.

    2. برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید. سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست. ساندویچ شما آماده است نوش جان!

    انواع ساندویچ

  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ساندویچ سبزیجات  (رژیمی)

    مواد لازم

    3 عدد گوجه فرنگی

    2 عدد فلفل دلمه ای

    50 گرم جعفری

    1 عدد پیاز قرمز

    200 گرم پنیر موزرلا

    2عدد نان لواش 

    پودر سبزیجات : به مقدار لازم 

    کاهو : به مقدار لازم 

    @banouy_sharghee

    طرز تهیه

    ابتدا فلفل دلمه اي خلالي شده را کمي تفت داده، سپس پياز نگيني خرد شده وگوجه فرنگي خلالي را به آن اضافه مي کنيم. توجه داشته باشيد که زمان تفت دادن با روغن زيتون بسيار کوتاه باشد. پس از تفت نمک و پودر سبزيجات را به آن مي افزاييم و مواد آماده شده را روي نان لواش قرار مي دهيم و در آخر پنير موزرالا و کاهوي خرد شده را روي سطح مواد اضافه وآن را مي پيچيم.

    انواع ساندویچ

  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پنیرخوری با ساندویچ موزارلای گریل شده

    اجازه دهید حدود 2 دقیقه سرخ شود تا طلایی شود، سپس آن را برگردانید .

    مواد لازم:

    ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا

    ۸ عدد نان ساندویچی

    ۳ عدد تخم مرغ

    ۱ پیمانه خامه پر چرب

    ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن

    ۱ قاشق چای خوری نمک

    ۱ عدد جوز هندی

    ۱ پیمانه روغن زیتون

    ۲ قاشق چای خوری کره   

     

    طرز تهیه:

    1. موزارلا را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام تقریباً به اندازه 7 تا 10 سانتی متر. موزارلاها روی 4 برشِ نان بگذارید. با تکه های دیگر نان آن ها را ساندویچ کنید. گوشه هایش را جدا کنید تا مربع های 10 سانتی متری ایجاد کنید.

    2. در یک کاسه، تخم مرغ ها را هم بزنید. خامه، برگ های آویشن، نمک و جوز رنده شده را اضافه کنید و تا زمانی که کاملاً مخلوط شوند آن ها را هم بزنید.

    3.در یک ماهیتابه، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را روی شعله زیاد گرم کنید. 1 قاشق سوپخوری کره را اضافه کنید تا زمانی که داغ شود. 2 عدد از ساندویچ ها را داخل مخلوط تخم مرغ بگذارید و بیرون بیاورید و داخل ماهیتابه قرار دهید.

     4.اجازه دهید حدود 2 دقیقه سرخ شود تا طلایی شود، سپس آن را برگردانید و رویِ دیگر آن را هم سرخ کنید تا قهوه ای شود. ساندویچ ها را در ظرف دیگری بگذارید و همین فرآیند را با 2 قاشق باقیماندۀ روغن زیتون، 1 قاشق کره و 2 ساندویچ انجام دهید. ساندویچ ها را نصف کنید و بلافاصله سرو کنید.

    انواع ساندویچ

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان