خانه
4.4K

انواع شکلات، شیرینی پزی آسان با عکس

  • ۱۵:۳۰   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه آبنبات خانگی بسیار آسان


    مواد لازم برای آبنبات چوبی خانگی 
    o    شکر 2 پیمانه
    o    شربت گلوکز 2/3 پیمانه
    o    اسانس خوراکی دلخواه 2 قاشق چایخوری
    o    ترافل رنگی به میزان دلخواه
    o    چوب آبنبات 6 عدد
    o    دماسنج آبنبات

    طرز تهیه آبنبات چوبی
     
    مرحله اول:
    برای شروع کار ابتدا دو عدد کاغذ روغنی را روی سطح کار پهن کنید. یک کاسه ی بزرگ را با آب یخ پر کرده و در کناری بگذارید.
     
    مرحله دوم:
    برای تهیه آبنبات چوبی باید شکر را با شربت گلوکز (گلوکز مایع) و یک چهارم فنجان آب در یک شیرجوش کوچک ترکیب کنید. شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک عدد دماسنج آشپزخانه را نیز داخل شیرجوش قرار دهید.

    مرحله سوم:
    حرارت اجاق گاز را تا درجه ای بالاتر از متوسط زیاد کنید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. تا زمانی که شکر در مخلوط حل نشده و باقی مانده، از هم زدن آن دست نکشید. یک قلم موی شیرینی پزی کوچک را در آب خیس کنید و به کمک آن دور داخلی ماهیتابه، (بالاتر از مخلوط در حال جوش) را خیس و نمدار کنید. این کار به حل شدن شکر و یک دست و شفاف شدن مخلوط کمک می کند.
     
    مرحله چهارم:
    اجازه دهید مخلوط به مدت 5 الی 7 دقیقه بجوشد تا دماسنج آبنبات دمای 310 درجه فارنهایت یا 155 درجه سانتی گراد را نشان دهد. ( به این مرحله hard-crack گفته میشود.)
    مرحله پنجم:
    وقتی مخلوط به این دما رسید، ماهیتابه را فوراً از روی حرارت بردارید و آن را در کاسه ی آب یخ (که در مرحله اول آماده کرده بودید) قرار دهید. مراقب باشید ماهیتابه در آب غوطه ور نشده و قطره ای آب وارد آن نگردد. به مدت 10 الی 15 ثانیه شیرجوش را در کاسه آب یخ نگه دارید تا خنک شود، سپس آن را بردارید.
    اگر تمایل دارید اسانسی در آبنبات چوبی تان بریزید، باید در این مرحله این کار را انجام دهید. وقتی که ماهیتابه را از حمام یخ بیرون آوردید، به سرعت و با احتیاط اسانس را اضافه کنید و مخلوط را بهم بزنید.
     
    مرحله ششم:
    به سرعت کار را ادامه دهید. شربتی را که تهیه کردید روی کاغذ روغنی به شکل دایره هایی با قطر 5 الی 7 سانتی متر بریزید. بین آبنبات ها حدودا 7 الی 9 سانتی متر فاصله بگذارید تا مطمئن باشید به هم نخواهند چسبید.
     
    مرحله هفتم:
    فورا چوب آبنبات را در مایع آبنبات قرار دهید و به آرامی فشار دهید. ترافل های رنگی را روی مایع آبنبات بپاشید. اجازه دهید آبنبات ها کاملا خنک و سفت شوند. سپس به آرامی آبنبات چوبی ها را از کاغذ جدا کنید. نوش جان.
     

    نکات کلیدی تهیه آبنبات چوبی
    -عصاره یا اسانسی که در آبنبات می ریزید باید بی رنگ باشد تا رنگ کریستالی آبنبات حفظ شود.
    -از شیرجوش یا قابلمه ای استفاده کنید که دارای لبه ی آبریز برای خالی کردن مایع آبنبات باشد تا کارِ تنظیم شکل آبنبات ها برایتان آسان تر شود.
    -وقتی شربت آبنبات یا سیروپ را از روی حرارت بردارید به سرعت شروع به غلیظ شدن خواهد کرد. اگر نتوانستید به سرعت عمل کنید، میتوانید ماهیتابه را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید تا مایع نرم شود. در ضمن میتوانید از کسی بخواهید در قرار دادن چوب های آبنبات به شما کمک کند.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

    انواع شکلات، شیرینی پزی آسان با عکس

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۸   ۱۵:۳۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان