خانه
438K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست




    دلمه بادمجان ، فلفل ، گوجه 





    اول داخل بادمجان ، گوجه و فلفل هارو خالي مي كنيم ....

    من اين بار از گوشت سينه مرغ استفاده كردم ، مرغ خرد شده رو با سير و پياز خرد شده تفت دادم ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، گوشت گوجه فرنگي ، خرده بادمجان هايي كه خالي كردم رو اضافه كردم و به تفت دادن ادامه دادم ، كمي برنج خام هم ريختم و حرارت رو كم كردم تا مواد بپزن ...

    اگر فكر كردين به آب نياز هست كمي آب جوش اضافه كنين ...

    وقتي مواد آماده شدن ، مقداري سبزي معطر خرد شده به مايه دلمه اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم ...

    بعد داخل بادمجان ها ، گوجه ها و فلفل هارو با مايه پر مي كنيم ...

    براي سس : 

    مقداري گوجه فرنگي رنده شده ، رب ، پياز خرد شده ، نمك ، فلفل ، زردچوبه رو با هم تفت ميديم ، كمي آب غوره و آب جوش اضافه مي كنيم و سس رو روي دلمه ها مي ريزيم و ميذاريم روي حرارت تا بپزن و سس غليظ بشه


    انواع غذا با بادمجان
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان