خانه
438K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه حلیم بادمجان

    مواد لازم 

    برای6-5 نفر:

    نیم کیلو

    گوشت بی استخوان

    12-10 عدد

    بادنجان قلمی

    250 گرم

    عدس

    3 قاشق غذا خوری

    پیاز سرخ شده

    2یا 3 فنجان

    کشک ساییده غلیظ

    2/1 فنجان

    گردوی چرخ شده

    2/1 فنجان

    زعفران ساییده

    3 قاشق غذاخوری

    سیر داغ

    3 قاشق غذا خوری

    نعناع داغ

    به مقدار کافی

    نمک وفلفل

    طرز تهیه :

    گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم وبا کمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می کنیم . بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می کنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن کشیده شود. سپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا" له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم وکمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود.

    به تدریج کشک را به آن اضافه کرده ومرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد وته نگیرد . روی حلیم را با کمی کشک، نعناع داغ وسیرداغ تزئین می کنیم .

    نکات تغذیه ای :

    حلیم بادنجان ، غذایی محلی ولذیذ است.بادنجان ملین معده و روده ها را نرم می کند . پخته آن برای طحال و اخلاطی که درآن جمع می شود سودمند است.

    انواع غذا با بادمجان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان