خانه
438K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عکس و تصویر بادمجون سوخاری فیلیپینی: چی لازم دارم: بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد تخم مرغ: ...

    بادمجون سوخاری فیلیپینی:

    چی لازم دارم:
    بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد
    تخم مرغ: 2 عدد
    ارد سوخاری: مقداری
    نمک فلفل
    پودر پیاز و سیر
    چطور بپزم:
    بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید
    و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست
    بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید
    تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید...مهنازبانو 
    یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه 
    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان