بادمجان حصيرى
خوراك بادمجان حصيرى و يا #بقچه_بادمان
مواد لازم:
بادمجان بلند و قلمى ١ كيلو
گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم
پياز رنده شده ١ عدد متوسط
سبزى خرد شده شامل جعفرى ، ريحان، نعنا، ترخون ١ فنجان
نمك، فلفل، زردچوبه، پودر سير، سماق، پودر تخم گشنيز، آويشن به ميزان لازم
آرد نخودچى ٢ ق غ
گوجه فرنگى پوره شده. ١ پيمانه
پياز داغ. ٣ ق غ
آبغوره يا غوره تازه. نصف فنجان
🌺🌺🌺@ashpazima
طرز تهيه:
بادمجانها را بشوييد و كلاهك هاى آنها را جدا كرده و با پوست از طول ورقه ورقه كنيد . تقريبا هر بادمجان را به ٤ يا ٥ ورقه تقسيم كنيد . ورقه ها را داخل آب و نمك حدود يك ساعت قرار دهيد تا تلخى بادمجان كاملا گرفته شود. سپس شسته و آب اضافى آنرا گرفته و با مقدار كمى روغن دو طرف ورقه ها را سرخ كنيد . ( براى اينكه روغن كمترى جذب بادمجانها شود يك عدد سفيده تخم مرغ را با چنگال بزنيد تا كف كند سپس اين كف را روى سطح بادمجانها بماليد و سرخ كنيد ) بادمجانها را كنارى گذاشته و مايه گوشتى را آماده كنيد .
گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده ، آردنخودچى، سبزى خرد شده و ادويه جات و نمك مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد از اين مايه كبه هاى كوچكى به قطر يك سانت و گردى سه الى چهار سانت در دست درست كنيد و در روغن سرخ كنيد . سپس دو ورقه بادمجان را به شكل بعلاوه روى هم قرار داده و يك عدد از كبه هاى گوشتى را در مركز ين قرار دهيد و دو سر بادمجانها را روى هم بيارريد و با يك عدد خلال دندان فيكس كنيد . تمام مواد را به همين صورت آماده كنيد .
كف يه تابه ديواره بلند را كمى چرب كنيد پياز داغ و گوجه فرنگى پوره شده و مقدارى نمك و فلفل و زردچوبه را در آن تفت دهيد ، يك ليوان آب اضافه كرده و بادمجانهاى حصيرى را كنار هم در تابه بچينيد ، آبغوره و يا غوره را اضافه كرده و به مدت ٤٥ دقيقه الى ١ ساعت با حرارت ملايم بپزيد .
نوش جان