انواع غذا با بادمجان
مواد لازم:
3 عدد بادمجان🍆🍆🍆
نیم کیلو گوشت قرمز(گوشت دلخواه: بره، مرغ، گوساله ، گاو و...)
2 ق.غ روغن مایع
12-10 عدد قارچ
2 عدد پیاز
2 عدد فلفل تند
3-2 حبه سیر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس غذا:🍆 2 ق.غ آرد
2 ق.غ کره
2 لیوان شیر سرد
نمک، فلفل سیاه و جوز به مقدار لازم
طرز تهیه سس:🍆 ظرف مورد نظر را روی اجاق بگذلرید.کره و آرد را کمی تفت دهید تا رنگش تغییر کند و بعد شیر را اضافه کرده مدام هم بزنید تا قوام بیاید. نمک و فلفل و جوز رنده شده را اضافه کنید کاملا هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مواد لازم برای روی بادمجان: 🍆
پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه غذا:🍆🍆🍆 ابتدا بادمجان ها را شسته و همانند عکس از وسط نصف کنید. روی بادمجان ها نمک بریزید و صبر کنید تا آب پس بدهد.
بریم سراغ مواد داخل بادمجان ها:🍆
گوشتها را داخل ظرفی روی اجاق گذاشته و با 2 ق.غ روغن مایع تفت دهید سپس فلفل های حلقه حلقه کرده و پیاز درشت خرد شده و قارچ ها را اضافه کنید.در آخر سیرهای ریز شده و نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. به اندازه گوشتها 1-2 لیوان آب جوش هم اضافه کنید تا کاملا پخته شود.
بادمجان های آب داده را با دستمال تمیز کاملا خشک کنید و داخل کمی روغن خیلی کم سرخ کنید.تمامی بادمجانهای سرخ شده را در ظرفی گذاشته و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.
بادمجانها را از فر خارج کرده و با قاشق وسطشان را باز کنید و موادی که از قبل آماده کرده اید را به اندازه مساوی داخل بادمجانها پر کنید. سپس سس از قبل آماده شده را روی بادمجانها و مواد داخلش بریزید و در آخر پنیر پیتزا را هم اضافه کنید. بعد از آماده شدن بادمجانها را دوباره داخل فر با دمای 180 درجه و به مدت 10-15 دقیقه تا زمانیکه پنیر پیتزا آب و روش سرخ شود قرار دهید تا پخته شوند.