خانه
438K

انواع غذا با بادمجان

  • ۰۹:۰۷   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     من ده دوازده سالی به بادمجون حساسیت داشتم و الان یه مدتیه بادمجون خور شدم و تازه فهمیدم چه کلاهی تو این چندین سالسرم رفته بوده

    تعجب نکنین اینا اعترافات یه شکمو هستش دیگه   
     بیاین غذاهایی که با این بادمجون خوشمزه بلدید رو به بقیه هم یاد بدید

    حتی اگه من دستوری رو گذاشتم و شما فکر میکنین روش خودتونم خوبه اونو بگین

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    خوراك بادمجان و گوشت 



    بادمجان هارو به صورت ورقه اي برش دادم و نمك پاشيدم تا كمي بمونه ، بعد خشكشون كردم و سرخ كردم ....

    با مخلوط گوشت چرخ كرده ،پياز رنده شده ، يك حبه سير ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، ادويه و كمي جعفري ريز شده ، كباب هاي كوچولو به شكل بيضي درست كردم و اونارو هم سرخ كردم ....

    سپس روي هر ورقه بادمجان ، يك تكه پنير پيتزاي ورقه اي و بعد هم يك كباب گذاشتم و رول كردم .....

    با مخلوط پوره گوجه فرنگي ، نمك ، فلفل ، زردچوبه و كمي آيغوره ، براي اين خوراك سس درست كردم وقتي سس داشت غليظ مي شد ، بادمجان هارو اضافه كردم و گذاشتم تا جا بيفته .


    انواع غذا با بادمجان
    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۲۱/۵/۱۳۹۳   ۱۷:۴۰
  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست




    دلمه بادمجان ، فلفل ، گوجه 





    اول داخل بادمجان ، گوجه و فلفل هارو خالي مي كنيم ....

    من اين بار از گوشت سينه مرغ استفاده كردم ، مرغ خرد شده رو با سير و پياز خرد شده تفت دادم ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، گوشت گوجه فرنگي ، خرده بادمجان هايي كه خالي كردم رو اضافه كردم و به تفت دادن ادامه دادم ، كمي برنج خام هم ريختم و حرارت رو كم كردم تا مواد بپزن ...

    اگر فكر كردين به آب نياز هست كمي آب جوش اضافه كنين ...

    وقتي مواد آماده شدن ، مقداري سبزي معطر خرد شده به مايه دلمه اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم ...

    بعد داخل بادمجان ها ، گوجه ها و فلفل هارو با مايه پر مي كنيم ...

    براي سس : 

    مقداري گوجه فرنگي رنده شده ، رب ، پياز خرد شده ، نمك ، فلفل ، زردچوبه رو با هم تفت ميديم ، كمي آب غوره و آب جوش اضافه مي كنيم و سس رو روي دلمه ها مي ريزيم و ميذاريم روي حرارت تا بپزن و سس غليظ بشه


    انواع غذا با بادمجان
  • ۲۰:۵۱   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    مامی محمد کسرا
    کاربر جديد|128 |92 پست
    اخ جون بادمجون،من بادمجون خیلی دوسدارم، بادمجووووون
  • ۲۰:۵۹   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    مامی محمد کسرا
    کاربر جديد|128 |92 پست
    .من پیاز داغو حاضری میخرم ،خوبه خوش طعمن
  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۳/۱۱/۵
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
    تو رو خدا نکنید این کار ها رو.من عاشق بادمجونم.یعنی اسم قیمه بادمجون میاد ضعف میرم.
  • leftPublish
  • ۰۶:۵۵   ۱۳۹۳/۱۱/۶
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
  • ۱۷:۱۹   ۱۳۹۴/۲/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    من که عاشق بادمجونم
  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۳/۱۱
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست
    من کلا خیلی با بادمجون حال میکنم همینطورم با انواع خوارکای بادمجونی
  • ۲۱:۱۲   ۱۳۹۴/۳/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    الهه(مامان النا) : 

     بادمجون شکم پر:





    زیباکده
    معلومه که خوشمزه است
  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۴/۳/۲۴
    avatar
    فوژان ♥
    کاربر فعال|286 |371 پست
    کلا غذاهای با بادمجون فوق العادس
  • leftPublish
  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۴/۴/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    فوژان ♥ : 
    کلا غذاهای با بادمجون فوق العادس
    زیباکده

    کاملا موافقم

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۴/۴/۱۵
    avatar
    اليا
    کاربر جديد|78 |98 پست
    واي دهنم اب افتاد هيچ غذايي رو به اندازه بادمجون دوس ندارم
  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۵/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    انواع غذا با بادمجان

    مواد لازم:

    3 عدد بادمجان🍆🍆🍆

    نیم کیلو گوشت قرمز(گوشت دلخواه: بره، مرغ، گوساله ، گاو و...)

    2 ق.غ روغن مایع

    12-10 عدد قارچ

    2 عدد پیاز

    2 عدد فلفل تند

    3-2 حبه سیر

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه سس غذا:🍆 2 ق.غ آرد

    2 ق.غ کره

    2 لیوان شیر سرد

    نمک، فلفل سیاه و جوز به مقدار لازم

    طرز تهیه سس:🍆 ظرف مورد نظر را روی اجاق بگذلرید.کره و آرد را کمی تفت دهید تا رنگش تغییر کند و بعد شیر را اضافه کرده مدام هم بزنید تا قوام بیاید. نمک و فلفل و جوز رنده شده را اضافه کنید کاملا هم بزنید و از روی حرارت بردارید. 

    مواد لازم برای روی بادمجان: 🍆

    پنیر پیتزای رنده شده

    طرز تهیه غذا:🍆🍆🍆 ابتدا بادمجان ها را شسته و همانند عکس از وسط نصف کنید. روی بادمجان ها نمک بریزید و صبر کنید تا آب پس بدهد.

    بریم سراغ مواد داخل بادمجان ها:🍆

    گوشتها را داخل ظرفی روی اجاق گذاشته و با 2 ق.غ روغن مایع تفت دهید سپس فلفل های حلقه حلقه کرده و پیاز درشت خرد شده و قارچ ها را اضافه کنید.در آخر سیرهای ریز شده و نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. به اندازه گوشتها 1-2 لیوان آب جوش هم اضافه کنید تا کاملا پخته شود.

    بادمجان های آب داده را با دستمال تمیز کاملا خشک کنید و داخل کمی روغن خیلی کم سرخ کنید.تمامی بادمجانهای سرخ شده را در ظرفی گذاشته و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.

    بادمجانها را از فر خارج کرده و با قاشق وسطشان را باز کنید و موادی که از قبل آماده کرده اید را به اندازه مساوی داخل بادمجانها پر کنید. سپس سس از قبل آماده شده را روی بادمجانها و مواد داخلش بریزید و در آخر پنیر پیتزا را هم اضافه کنید. بعد از آماده شدن بادمجانها را دوباره داخل فر با دمای 180 درجه و به مدت 10-15 دقیقه تا زمانیکه پنیر پیتزا آب و روش سرخ شود قرار دهید تا پخته شوند.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    انواع غذا با بادمجان

    مـواد لازم برای 4 نفر:

    بادمجان 

    6 عدد

    گوشت چرخ‌کرده 300 گرم

    برنج 3/1 لیوان 

    روغن کانولا 2 قاشق غذاخو ری

    پیاز خردشده 

    1 لیوان 

    گوجه‌فرنگی 2 لیوان 

    لیموترش 1 عدد 

    جعفری خردشده 1 لیوان 

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 

    طـرز تـهـیـه:

    * برای شروع، بادمجان‌ها را داخلشان را خالی کنید.

    * در تابه‌ای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

    * آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی‌های خردشده و جعفری را اضافه کنید.

    * برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.

    * حالا بادمجان‌ها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.

    * علاوه بر بادمجان‌ها یک لیوان آب و آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۶/۳۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ته چين بادمجان

    مواد لازم:

    گوشت گوسفند ٥٠٠ گرم

    پياز ٣ عدد

    بادمجان ٥٠٠ گرم

    برنج ٤ پيمانه

    روغن مايع ١ پيمانه

    زرده تخم مرغ ٣_٤عدد

    ماست ١ پيمانه

    زعفران ٢ ق سوپخوري

    چوب دارچين ١-٢ عدد

    نمك فلفل زرد چوبه،دارچين به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد،سپس گوشت را با نمك و دارچين فلفل بپزيد تا ١/٢ اب گوشت غليظ باقي بماند.

    برنج را خيس كرده ابكش كنيد،بادمجانها را سرخ كنيد،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مايع را با هم مخلوط كنيد،كف ظرف نسوز را چرب كنيد.

    برنج را با مواد مخلوط كرده و داخل ظرف بريزيد،سپس بادمجانها را روي آن بچينيد و از موادگوشتي روي ان بريزيد و اب گوشت را روي آن بريزيد و مقداري دارچين روي ان بپاشيد و باقي مانده برنج را با مقداري روغن روي ان بريزيد و روي ان رابپوشانيد و در طبقه وسط فر كه با دماي ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهيد تا بپزد.

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۶:۰۲   ۱۳۹۴/۷/۱
    avatar
    shah1
    کاربر جديد|53 |126 پست

    طبقه بادمجان

    گوشت چرخ شده و پياز و فلفل دلمه اي و قارچ و هويج و چاشني همه را باهم تفت ميدهيم و رب گوجه ميزنيم و با كمي آب اجازه ميدهيم كمي بجوشه تا زمانيكه همه آبش تبخير شود بادمجانها را ورقه باريك برش زده و سرخ كنيد زمانيكه آب مايه گوشتي كاملا تمام شد لايه لايه بادمجان و مايه گوشتي گذاشته و نوش جان كنيد.

    انواع غذا با بادمجان

    ویرایش شده توسط shah1 در تاریخ ۱/۷/۱۳۹۴   ۱۶:۰۳
  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۴/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رول_بادمجان

    رول بادمجان پيش غذايى خوشمزه و زيباست كه ميتوان در كنار غذاهاى ايرانى و فرنگى به عنوان يك اشتها آور وفينگر فود سرو كرد.

    مواد لازم : 

    بادمجان قلمى بلند.          ٤ عدد

    گوشت چرخ كرده.          ٢٠٠ گرم 

    پياز.          ١ عدد 

    رب گوجه.       ١ ق غ 

    جعفرى خرد شده.      نصف فنجان 

    قارچ ورقه شده.      نصف فنجان 

    نمك و فلفل       به ميزان لازم 

    روغن براى سرخ كردن.     به ميزان لازم 

    طرز تهيه : 

    بادمجانها را با پوست به صورت طولى نازك ورقه ورقه كنيد ودر يك ظرف حاوى آب نمك قرار دهيد تا تلخى آن گرفته شود بشوييد و خشك كنيد و هنگام سرخ كردن براى اينكه خيلى روغن جذب نكند يك عدد سفيده تخم مرغ را با چنگال كمى بزنيد و روى سطح بادمجانها بماليد سپس آنها را در كمى روغن سرخ كنيد در حدى كه فقط طلايى ونرم شوند. 

    مايه گوشتى را مانند مايه ماكارونى آماده كنيد جعفرى را هم به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا آب گوشت كاملا كشيده شود و اصلا آب نداشته باشد .

    روى سطح كار دو ورق از بادمجانها را به صورت بعلاوه روى هم قرار دهيد يك قاشق از مايه گوشتى را وسط بادمجانها قرار دهيد و دو سر ديگر را روى مايه بياوريد و با يك عدد خلال دندان رول را فيكس كنيد تمام مواد را به همين شكل بپيچيد . رولها را در سينى فر قرار داده و بيست دقيقه در فر ١٧٥ درجه بپزيد .

    رولها را در ظرف سرو بچينيد و تزئين كنيد . 

    نوش جان

    انواع غذا با بادمجان
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش بادمجان

    مواد لازم :

    بادمجان ١ كيلو

    گوشت خورشتى. نيم كيلو

    گوجه فرنگى. ٤ عدد

    رب گوجه. ١ ق غ

    پياز. ٢ عدد

    نمك وفلفل و زردچوبه به ميزان لازم

    فلفل دلمه اى. ١ عدد كوچك

    سير ٤ حبه

    غوره. نصف پيمانه

    كدو خورشتى. در صورت تمايل چند عدد

    طرز تهيه :

    گوشت را با يك عدد پياز و ادويه جداگانه بپزيد تا در آخر يك استكان آب داشته باشد

    بادمجانها را پوست كنده برش بزنيد و در آب نمك قرار دهيد تا تلخى آن گرفته شود . بادمجانها را لاى دستمال تميز كمى فشار دهيد ودر روغن كمى سرخ كنيد .

    كدوها نياز به سرخ كردن ندارند ولى اگر تمايل داريد آنها را هم بعد از پوست كندن وبرش زدن كمى سرخ كنيد

    در يك تابه ديواره بلند كه گنجايش كافى براى خورش داشته باشد پياز دومى را سرخ كنيد دو عدد از گوجه ها را پوره كنيد و به همراه زردچوبه ونمك وفلفل قرمز به پياز داغ اضافه كنيد وكمى آب بريزيد بادمجانها را در يك رديف بچينيد فلفل دلمه اى را برش بزنيد وبه همراه حبه هاى سير وغوره روى بادمجانها قرار دهيد درب تابه را ببنديد وبا حرارت ملايم نيم ساعت بپزيد سپس كدوها را هم در تابه بچينيد و دو عدد گوجه ديگر را نصف كنيد وروى كدوها بچينيد و نيم ساعت ديگر بپزيد در اواخر طبخ گوشت را هم به خورش اضافه كنيد تا مزه گوشت وبادمجان با هم تلفيق شود .

    اين خورش را بدون كدو هم ميتوانيد درست كنيد

    در صورت عدم دسترسى به غوره ميتوانيد از آبغوره استفاده كنيد .

    انواع غذا با بادمجان

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    وااااااااایییی من دارم پس میفتمممممم
  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    ما کلااا خانوادگی بادمجون دوستیم با فک و فامیل هر سال تابستون یه قرار میذاریم میریم پارک و غذاهای بادمجونی میبریم هممون
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان