خانه
7.95K

انواع غذا با مرغ - آشپزی آسان با عکس

  • ۱۵:۵۲   ۱۳۹۸/۵/۹
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    مرغ سیر دار پر ادویه

    طعم  قوی این غذا با پخت آرام آن به دست می آید. گوشت آن باید از استخوان جدا و ر سس خیس خورده شود.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    282
    پروتئین
    29 گرم
    کربوهیدرات
    5 گرم
    قند
    3 گرم
    چربی
    16 گرم
    چربی اشباع شده
    3 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 50 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    4 حبه سیر له شده

    4 عدد پیاز شالوت خرد شده

    2عدد فلفل چیلی قرمز کوچک ،دانه گرفته و خرد شده

    یک عدد ساقه لیمو ، ریز خرد شده

    یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه ،خرد شده

    یک قاشق چایخوری خمیر میگو

    2/1 قاشق غذاخوری پودر دارچین

    یک قاشق غذاخوری خمیر تمبر هندی

    8 تکه ساق ران کوچک مرغ

    300 میلی لیتر عصاره مرغ

    یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی

    یک قاشق غذاخوری کره نرم بادام زمینی

     نمک و فلفل ،4 قاشق غذاخوری بادام زمینی تفت داده ،خرد شده
    1- سیر ،پیاز  شالوت ،فلفل های چیلی ، ساقه لیمو  ، گشنیز و خمیر میگو را داخل یک هاون ریخته و خوب بکوبید تا به شکل خمیر نرمی د رآیند .
    2- روغن را  داخل یک ماهیتابه پهن گرم کنید .ران های مرغ را اضافه کرده و زیرورو کنید تا همه جای آنها طلایی شود .مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و داغ نگه دارید، روغن داخل ماهیتابه را جمع کرده و دور بریزید .
    3- خمیر ادویه را که  در هاون درست کرده اید ،درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید .عصاره مرغ را افزوده و هم بزنید ،ران های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید .
    4- ماهیتابه را به جوش آورده و درب آن را محکم ببندید ،حرارت را کم کرده و به مدت 20تا 30 دقیقه بجوشانید ،مرتب مواد را هم بزنید تا مرغ کاملا ٌ تردشده و بپزد .سس ماهی و کره بادام زمینی را افزوده و هم بزنید.مواد را به جوش آورده و 10 دقیقه دیگر به آرامی به جوشاندن ادامه دهید .
    5- نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بادام زمینی تفت داده را روی مرغ بریزید . غذا را داغ وبه همراه سبزیجات و نودل آماده سرو نمایید .


    پای-مرغ-با-سیب-زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۹/۵/۱۳۹۸   ۱۶:۲۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان