خانه
75K

انواع مربا

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه مربای هویج

    آماده سازی : 120 دقیقه  

    پخت : 120 دقیقه  

    مورد مصرف : صبحانه   

    مواد لازم :

     هویج ريز رنده شده  1 کیلو گرم

     شکر 1 کیلو گرم

    گلاب 100 ميلى گرم ( به میزان لازم )

    هل درسته  10 عدد

    زعفران 1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده كنيد )

    * وانیل کمی ( به میزان لازم )

    چوب دارچین 1 عدد

    * جوز هندی 1 پنسه ( به میزان لازم )

    * آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

    پودر فلفل کمی ( در صورت تمايل )

    * وانیل ( اگرنوع شكرى آن باشد يك ق چ / واگر وانيل خالص باشد 1/8ق چ )      

    * جوز هندی ( و يا موقع رنده كردن تا شماره پنج بشماريد كافيست )

    * آبلیمو يا كمى جوهرليمو 1/8 ق چ

     

    طرز تهیه :

    هويج را يک شب جلوتر رنده كنيد و در يک قابلمهء لعابى ريخته و داخل آن هل را ريخته و روى آن شكر ريخته و بدون اينكه آن را هم بزنيد درب آن را گذاشته و آهسته قابلمه را كنار گذاشته تا زمان پخت .

    روز بعد ( يعنى حدوداً 12 ساعت بعد ) قابلمه را با درب آن روى حرارت ملايم گذاشته ( خيلى ملايم ) و اجازه دهيد شكر آهسته آهسته ذوب شود و هويج از زير آهسته آهسته بپزد كه حدوداً يک ساعت زمان لازم دارد، ميتوانيد از شعله پخش كن استفاده نماييد (شكر را هم نزنيد)

    در اين روش آب احتياجى نيست و مربا خودش آب می اندازد .

    در آخر كه قل هاى ريز مربا را ملاحظه خواهيد كرد آب ليمو و يا جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از ده دقيقه چوب دارچين ، زعفران ، گلاب ، جوز هندى و وانيل ( 1/4 قاشق چاى خورى فلفل قرمز در صورت تمايل ، نگران نباشيد مرباى شما تند نخواهد شد ) را ريخته و از روى حرارت برداريد و بهتر است تا 24 ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه يک دستمال بزرگ و سنگين يا يک حوله بياندازيد تا زمان خنک شدن عرق نكند ، و بعد از اينكه خنک شد و مطمئن شديد كه مربا شكرک نزده آن را داخل شيشه هاى تميز و كوچک ريخته و در يخچال قراردهيد ، توجه داشته باشيد كه هل و چوب دارچين را از مربا جدا نكنيد .

    نكته در تهیه مرباى هويج :

    ميتوانيد از خلال هاى تازه پوست پرتقال هم در مرباى هويج استفاده كنيد ( به اندازهء 1/2 پ ) و يا دو ق غ خشک آن ، كه البته بايد بعد از كمى جوشاندن و قرار دادن در آب سرد براى چند ساعت و تعويض مرتب آب آن استفاده كنيد.

    خلال بادام و پسته هم در مرباى هويج عاليست و مربا را زيبا ميكند، در صورت تمايل اواخر پخت به مربا به همان صورت خشک اضافه كنيد . ( از هر كدام يک ق غ )

    در صورتى كه مرباى هويج با حرات كم و يكنواخت پخته شود شكرک نخواهد زد .

    و اگر شكرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهيد با 100 ميلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقيقه جوشانده و از روى حرارت برداريد . و بعد از اينكه خنک شد در ظرف ريخته و كنار بگذاريد .

    *** بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهيه كنيم و از قاشق چوبى استفاده كنيم .

    *** بهتر است مرباى هويج را بعد از پخت براى مدت 24 ساعت در همان قابلمه نگهداريم تا اگر شكرك زد ، دوباره آنرا با كمى آب يا گلاب بجوشانيم !

    انواع مربا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان