خانه
19.2K

انواع نوشیدنی های میوه ای

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    کاربر فعال|91 |320 پست
    نوشيدني زردآلو و گردو
    مواد لازم: 
    3 عدد( هسته آن گرفته شود)
    زردآلوي رسيده
    30 گرم يا يك چهارم ليوان
    مغزگردو
    دو سوم ليوان
    ماست ساده
    نصف ليوان
    آب يخ
    طرز تهيه : 
    هسته زردآلوها را جدا كنيد. سپس زردآلوي رسيده، مغزگردو، آب يخ و ماست را در مخلوط كن مي ريزيم و كاملاً با هم مخلوط مي كنيم. مي توان كمي عسل براي شيرين كردن نوشيدني به آن افزود. 
    اگر از ماست كمي ترش و ميوه كمي رسيده استفاده شود، بهتر است. گنجايش هر ليوان نوشيدني 250 ميلي ليتر است. 
    نكات تغذيه اي : 
    اين نوشيدني داراي ويتامينC، فيبر و بتاكاروتن است. بتاكاروتن موجود در زردآلو علاوه بر اين كه يك آنتي اكسيدان است، پيش ساز ويتامينA نيز مي باشد. 
    مغز گردو منبع خوبي از پروتئين، فيبر، اسيدهاي چرب امگا-3 و آنتي اكسيدان ها مي باشد. همچنين تأمين كننده ويتامينB است كه قسمتي از كار آن، آزاد كردن انرژي از غذاست و نيز در سلامت سيستم عصبي نقش دارد. بنابراين بعد از گذراندن يك روز شلوغ و خسته كننده، خوردن اين نوشيدني بسيار مفيد است.
     



    نوشيدني توت فرنگي و شير
    مواد لازم براي 2 نفر:
    1/5 ليوان
    توت فرنگي
    1/5 ليوان
    شير
    يك قاشق غذا خوري
    عسل
    طرز تهيه: 
    توت فرنگي را كاملاً بشوييد و در ظرف لعابي يا بلوري به كمك گوشتكوب بكوبيد. عسل و شير را به آن اضافه كنيد. با مخلوط كن برقي روي درجه كم يا همزن دستي خوب بزنيد. سپس سرو كنيد. در صورت تمايل مي توانيد اين آشاميدني را با قدري خامه ميل كنيد. 
    نكات تغذيه اي : 
    توت فرنگي داراي مواد معدني مثل آهن و آهك، منيزيم، يد ، برم، فسفر و مقدار زيادي پتاسيم است وبراي مبتلايان به نقرس و بيماري قند مفيد است. از مهمانان خود با اين نوشيدني گوارا در فصل تابستان پذيرايي كنيد. توت فرنگي ضد يبوست و ضد رماتيسم است. 
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    Sahar mohammadi
    کاربر فعال|91 |320 پست

    شربت به لیمو


    مواد لازم :


    به          2 کیلو
    شکر       2 کیلو
    آبلیمو     نصف استکان
    آب         4 لیوان

    طرز تهیه:
    - به را تمیز می کنیم و می شوییم.
    -آن را رنده می کنیم یا اینکه چهار قاچ می کنیم.
    - مغز آن را می گیریم.
    - با آبمیوه گیری، آب به را می گیریم.
    - شکر را با 4 لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا دو سه جوش بزند.
    - بعد شربت شکر را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید.
    - بعد آب لیمو را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش، شربت را از روی آتش بر میداریم.

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    Sahar mohammadi
    کاربر فعال|91 |320 پست
    ممنون
  • ۱۳:۳۲   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    وووووووووووووووووووووووووای ممنون
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۲/۷/۴
    avatar
    سولماز
    یک ستاره ⋆|836 |1199 پست

    آفرین سحر جون...مثل اینکه همه ی این چیزای خونگی و خوشمزه رو خوب بلدی هااااا
  • leftPublish
  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۲/۷/۴
    avatar
    nafas
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5128 |3166 پست
    مرسی سحر
  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۲/۸/۷
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    چ حرفه ای هستی سحر جون
  • ۱۶:۲۷   ۱۳۹۲/۸/۱۰
    avatar
    میترا
    یک ستاره ⋆|871 |1013 پست
    بچه ها همه حمله کنیم خونه ی سحر اینا ازینا بخوریم!
  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۸/۱۳
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    سححححححححححححححححححححححححححححححححححححر ما اومدیم
  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۲/۸/۲۸
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    به به
  • leftPublish
  • ۲۰:۱۵   ۱۳۹۳/۲/۱۴
    avatar
    shirinshirini
    یک ستاره ⋆|2595
    آب ملون یا طالبی با آناناس:
    دوسوم طالبی با یک سوم آناناس بدون هیچ شکری تو مخلوط کن .یک باربه امتحانش می آرزه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان