خانه
211K

انواع نوشیدنی

  • ۱۴:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    انواع نوشیدنی

    موهیتو

    یک نوشیدنی خوش طعم مکزیکی است که در چند سال اخیر در منوهای بیشتر رستوران های ایرانی هم می توان آن را پیدا کرد و سفارش داد. روش تهیه این نوشیدنی بسیار آسان است و می توانید خودتان در خانه تهیه و نوش جان کنید. 

     

    ترکیب اصلیش: 

    2 عدد لیمو ( یکی ورقه ورقه می شه اون یکی از  آبش استفاده می کنیم)

    14 برگ نعنا 

    2ق چ خاکه قند

    1لیوان سودا یا آب گاز دار

     

    1. دو عدد لیموترش بزرگ را چهارقاچ کنید. آنها را با پوست داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید، دو پیمانه آب و 2/3 پیمانه شکر اضافه کنید. در غذاساز را بگذارید و 30 ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا لیموها خرد شوند. قرار نیست پوره شوند، فقط باید خرد شوند تا طعمشان خارج شود.

    2. مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید و داخل پارچ آب بریزید. دو پیمانه آب دیگر به آنها اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

    3. برای سرو موهیتو، لبه های لیموهای ترش را به لبه لیوان هایی که می خواهید سرو کنید بمالید. سپس آنها را داخل شکر فشار دهید تا دانه ها شکر به لبه لیوان ها بچسبد.

    4. در هاون کوچک فلزی، نصف پیمانه برگ های تازه نعنا را بریزید و بکوبید تا عطر و عصاره آنها خارج شود. مراقب باشید آنها را له نکنید. اگر هاون ندارید، داخل کاسه هم با کمک قاشق چوبی می توانید این کار را انجام دهید. در هر لیوان مقداری برگ نعنا بریزید. روی آنها قالب های مکعبی یخ رابریزید و در آخر، مخلوط سرد شده را اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید با قاچ های لیمو آنها را تزئین کنید. 

     

    انواع نوشیدنی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان