خانه
211K

انواع نوشیدنی

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دنت خانگی خیلی خوشمزه

     شیر ۳ پیمانه

     نشاسته ۱/۳ پیمانه

     آرد برنج ۱/۵پیمانه

     آب یک پیمانه 

    خامه زده شده پنج قاشق غذاخوری

     شکر ۱ پیمانه

     وانیل نصف قاشق چایخوری نکته: برای طعم دار کردن دنت میتوانید  از اسانس موز، زعفران ، پودر کاکائو ،نسکافه و … استفاده کنید طرز تهیه : نشاسته را با آب مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود  شیر را روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود در این فاصله آرد برنج را دو سه بار الک کنید و بعد به شیر اضافه کنید و کامل هم بزنید تا در شیر حل شود  شکر ،مخلوط نشاسته و آب را هم اضافه کنید ، نکته: مقدار شکر را بسته به ذائقه خود میتوانید کم و زیاد کنید. ترجیحا از قابلمه نچسب استفاده کنید و مدام با لیستک هم بزنید تا ته نگیرد. دقت کنید که مایه باید کاملا لطیف و یکدست شود. وقتی مایه یه غلظت مناسب رسید، زیر شعله را خاموش کنید ۵ دقیقه بعد خامه را به مواد اضافه کنید. در این مرحله میتوانید اسانس های مختلف را اضافه کنید. ولی دقت کنید که مراحل را سریع انجام دهید تا مایه سرد نشود. البته در صورت سرد شدن میتوان دوباره مایه را گرم کرد ولی در این صورت مایه شما غلیظ تر خواهد شد. برای دنت وانیلی: کمی وانیل + گلاب و اندکی خلال پسته در صورت تمایل برای دنت زعفرانی : کمی زعفران دم کرده غلیظ برای دنت موزی: نصف موز میکس شده + چند قطره اسانس موز + کمی رنگ زرد خوراکی برای دنت شکلاتی: یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو (الک شده) + ۲ قاشق غذاخوری سس شکلات برای دنت نسکافه ای: یک قاشق نسکافه (حل شده در آب داغ) دقت کنید که مقادیر بالا برای یک نفر در نظرگرفته شده اند. در آخر کار هم دنت را در ظرف دلخواه ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

    انواع نوشیدنی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان