خانه
19K

انواع پاستا

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    فتوچيني با سس گوشت

    من گوشت رو با پياز تفت دادم ، سپس رب گوجه ،نمك و ادويه مخلوط اضافه كردم و بازم به سرخ كردن ادامه دادم . بعد كمي آب جوش اضافه كردم و گذاشتم تا بپزه و غليظ بشه ، اواخر پخت هم ذرت پخته شده رو ريختم ... معمولا به سس ماكاروني قارچ هم اضافه مي كنم كه امشب اينكارو نكردم ...

    ادويه مخلوطي كه من براي گوشت چرخ كرده استفاده مي كنم شامل : فلفل قرمز ، زردچوبه ، كمي زنجبيل ، كمي پودر خردل ، كمي تخم گشنيز كوبيده و كمي هم كاري هستش ....ميزان ادويه هاي خيلي معطر بايد كمتر باشه تا مزه غالبي نداشته باشن .....

    فتو چيني هارو آبكش كردم و موقع سرو با گوشت مخلوط كردم ...من دوست دارم انواع ماكاروني و پاستا رو دم بزنم و ته ديگ سيب زميني هم داشته باشه ولي خوب امشب اين مدلي سفارش داده شد

    انواع پاستا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان