خانه
54.6K

انواع پلوها

  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته چین

    ,آشپزی, غذای ایرانی ؛ ته چین,انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج

    آشپزی, غذای ایرانی ؛ ته چین

    در میان غذاهای سنتی، ته‌چین از آن غذاهایی است که در مهمانی‌ها زیاد طبخ و تهیه می‌شود. این غذای قالبی و زعفرانی دو بخش اصلی دارد؛

     

    خوبی‌های ته چین ته ندارد
    در میان غذاهای سنتی، ته‌چین از آن غذاهایی است که در مهمانی‌ها زیاد طبخ و تهیه می‌شود. این غذای قالبی و زعفرانی دو بخش اصلی دارد؛ قسمت اولش برنجی است که با تخم‌مرغ و ماست مخلوط شده و کاملاً زعفرانی می‌شود و قسمت دیگرش معمولا گوشتی بوده و شامل تکه‌های مرغ، ماهی یا گوشت راسته است. این غذا ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و به تمام گروه‌های سنی توصیه می‌شود. در «دستور غذا»ی این هفته می‌خواهیم ته‌چین مرغ را که پرطرفدارترین نوع ته‌چین است، بررسی می‌کنیم.

     

    مواد لازم:
    برنج :  2 لیوان -  480 کیلوکالری
    تخم‌مرغ:  2 عدد-  200 کیلوکالری
    ماست چکیده: 2 قاشق‌غذاخوری - 50 کیلوکالری
    زعفران و نمک: به میزان دلخواه-  صفر
    سینه مرغ: 250 گرم -  440 کیلوکالری 
    پیاز متوسط: 1 عدد - 25 کیلوکالری
    هویج حلقه حلقه شده: 1 لیوان -  25 کیلوکالری
    سبزی خرد شده: 2 لیوان - 50 کیلوکالری
    زرشک خشک: نصف لیوان - صفر
    روغن مایع: 5 قاشق‌غذاخوری - 450 کیلوکالری
    زردچوبه، فلفل و نمک: به میزان دلخواه -صفر
     
    طرز تهیه ابتدا برنج را آبکش کنید و آن را زنده‌تر بردارید. 
    سپس آن را در ظرفی با ماست، تخم‌مرغ، زعفران آب‌کرده و نمک مخلوط کنید. برای تهیه لایه داخلی نیز مرغ را به تکه‌های کوچکی تقسیم کنید و در 3 قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید.
     
    سپس به آن، نصف لیوان آب بیفزایید و بقیه مواد (اعم از سبزی‌های خرد شده شامل کرفس، جعفری، مرزه و ترخان و هویج و ادویه‌های یاد شده) را اضافه کنید و بگذارید کنار هم بپزند.
     
    در پایان، تابه تفلونی را که دیواره‌های بلندی دارد، با 2 قاشق غذاخوری روغن چرب کنید و نصف برنج را در آن بریزید. آن‌گاه مخلوط مرغ را که سرد شده، به آن بیفزایید و روی آنها را با زرشک بپوشانید و سپس لایه بعدی برنج را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم کاملاً بپزد. بعد از 30 دقیقه ته‌چین شما آماده خواهد بود.

    این غذا تقریبا 1700 کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تقسیم آن بین 4 نفر، به هر نفر بیش از 400 کیلوکالری انرژی خواهد رسید. از این رو، به شما توصیه می‌کنیم آن را ترجیحا در وعده ناهار میل کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان