خانه
54.6K

انواع پلوها

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ♨️ طرز تهیه مانی پلو :

    مواد لازم مانی پلو :

     

    مواد لازماندازهمقدار / کالری

    برنج3 لیوان

    100 گرم / 360 کالری

    لپهیک لیوان

    100 گرم / 359 کالری

    کشمش پلویی250 گرم

    100 گرم / 272 کالری

    زرشک75 گرم

    100 گرم / 50 کالری

    زعفران دم کردهبه مقدار لازم

    100 گرم / 310 کالری

    گوشت گوسفند یا فیله گوساله300 گرم (خرد شود)

    رشته پلویی200 گرم

    پیاز داغ2 تا 3 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 164 کالری

    نمک، فلفل، زردچوبه

    به مقدار لازم

    100 گرم / 0 کالری

    زیره سیاهیک قاشق چای خوری (به دلخواه)

    100 گرم / 370 کالری

    روغنبه مقدار لازم

    100 گرم / 900 کالری

     

    مواد لازم برای ته دیگ :

    زعفران دم کردهیک قاشق چای خوری

    100 گرم / 310 کالری

    ماست معمولییک لیوان

    100 گرم / 55 کالری

    زرده ی تخم مرغیک عدد

    100 گرم / 147 کالری

     طرز تهیه مانی پلو :

    در قابلمه ای یک تا دو قاشق روغن می ریزیم و روی حرارت داغ می کنیم. گوشت را در روغن کمی تفت می دهیم، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم، پس از 1 تا 2 دقیقه دو لیوان آب به آن می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد.

    (در انتهای پخت گوشت، نمک را به آن اضافه می کنیم).لپه را با دو لیوان آب می جوشانیم و پس از دو دقیقه در آبکش می ریزیم (با این کار نفخ لپه گرفته می شود) و بعد دوباره با یک لیوان آب و کمی نمک می گذاریم تا بپزد. برنج را که دو ساعت قبل در آب و نمک خیس کرده ایم.

     در آب جوش می ریزیم چند دقیقه به برداشتن برنج مانده، رشته و لپه را به آن اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش در آبکش می ریزیم (دلیل این کار این است که رشته نرم شود و لپه لعاب نیندازد و برنج هنگام دم کشیدن به هم نچسبد)

    در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت داغ می کنیم. در کاسه ای ماست و زعفران دم کرده و زرده ی تخم مرغ را با یک تا دو کفگیر برنج مخلوط کرده، در ته قابلمه می ریزیم (برنج به حدی باشد که مایع ته دیگ نه خیلی شل و نه خیلی سفت شود).

     بقیه برنج را روی آن ریخته و دم می کنیم. کشمش و زرشک (پاک کرده و شسته) را جداگانه با مقدار خیلی کم روغن سرخ می کنیم و سه چهارم از هر دو را با هم مخلوط و یک چهارم بقیه را برای تزئین کنار می گذاریم.

     بعد از این که برنج دم کشید، روی آن زعفران دم کرده می ریزیم؛ گفتنی است که این پلو تقریباً زعفرانی است.هنگام کشیدن در دیس لا به لای آن مخلوط کشمش و زرشک را می ریزیم و سطح روی برنج را برنج ساده می ریزیم تا بتوان طبق سلیقه تزئین کرد.

     

    توجه :

    در صورت دلخواه هنگام دم کردن برنج، زیره را روی آن می ریزیم.

    *. این غذا را می توان بدون گوشت یا مرغ نیز طبخ کرد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان