خانه
97.6K

انواع پلو

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     انواع دستور پخت پلو رو اینجا بگید دوستان خوب 

     
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26987 |15940 پست
    فکر کنم این میگو پلو هم خوشمزه باشه خیلی، کلا روش های جنوبی واسه مخصوصا ماهی و میگو عالیه !
    میگو های ریز رو واسه میگو پلو انتخاب نیکنن یا گنده ها رو تیکه میکنن؟
    من پارسال همین موقع ها با دوتا از دوستام اومده بودم بندر عباس، رفتیم یه هتلی دو روز بودیم، یه شب گیر دادیم به قلیه ماهی(اما نداشتن) رفتیم تو هتل هما میگو خوردیم که خیلی حال داد، فرداش که اومدیم باز نداشتن اینقدر قیافه مون ناراحت شد، اون خانم مسئولش گفت فردا ظهر خودم خونه درست میکنم براتون میارم اما ما دیگه صبحش میرفتیم 
    ویرایش شده توسط بهزاد لابی در تاریخ ۳۰/۹/۱۳۹۲   ۱۲:۱۲
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    اخه اشكالي نداره ، معمولا ميگو متوسط براي ميگو پلو انتخاب ميكنن ميگو بزرگ بيشتر براي پفكي استفاده ميشه
    قليه ماهي هم خيلي خوشمزه است انشالله دفعه ديگه خواستي بيا بگو چند تا آشپزخونه خوب كه غذايي محلي خونگي دارن بهت بگم
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26987 |15940 پست
    آره حتمن.
    اتفاقا شب دوم هم رفتیم یه جایی که چند نفری بهمون پیشنهاد کردن که همین محلی بود، و هر شب گویا میرفتن دریا، هرچی میگرفتن همون شب میپختن و خیلی هم خوشمزه بود ما کوسه و ماهی مرکب اینا که اون روز بود خوردیم.
    یه جورایی لب دریا بود محل رستوران محلیه.
  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    پاییز
    کاربر فعال|67 |276 پست
    سلام من تا حالا غذای بیرون نخوردم هر جا هم بریم مسافرت انقدر کنجکاو ی می کنم تا روش پخت غذایی که ماله ان جاست را یاد بگیرم شما هم تا می تونید غذای بیرون نخورید شمال وجنوب نداره
  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    خیلی هم عالی شیما جون، ممنون ک اطلاعاتت رو در اختیارمون گذاشتی
  • leftPublish
  • ۱۹:۱۵   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    پاییز
    کاربر فعال|67 |276 پست
    مجبوس پلوی لبنانی
    برنج 4 پیمانه فلفلدلمه ای 2عدد گوجه فرنگی فیله شده 4عدد پیاز سرخ شده 6ق غ فیله مرغ500گرم
    هل درسته 1ق م زیره سیاه نیم کوب 1 قم پودر کاری 1ق م دارچین 1ق م زرد چوبه 1 ق چ
    زعفران اب کرده 3 ق م فلفلسیاه اق م
    برنج را که جوش خورد اب کش می کنیم و کنار می گذاریم
    فیله ها ر با بیف تک میکوبیم ودر نمک وفلفل مزه دار می کنیم و در روغن سرخ می کنیم
    پیاز سرخ شده را با فیله گوجه روی حرارت متوسط تفت میدهیم
    بعد از 3 دقیقه زیره سیاه دارچین زرد چوبه پودر کاری فلفل سیاه درسته را به همراه فلفل دلمه ای اضافه می کنیم

    هم می زنیم تا غلیظ شود
    در اخر هم زعفزان اضافه می کنیم
    نیمی از مواد را داخل و لابه لای برنج می ریزیم رو شعله ویزا ریم تا دم بکشد
    بعد که اماده شد برنج را در ظرف می کشیم
    وبا باقی ماد ان را تزعین می کنیم









    ویرایش شده توسط پاییز در تاریخ ۳۰/۹/۱۳۹۲   ۱۹:۲۰
  • ۲۱:۰۵   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻣﯿﮕﻮ ﭘﻠﻮ ﻣﺎﻫﻢ ﺟﻮﺭ ﺧﺎﺻﯿﻪ...ﻭ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ...ﺑﻪ ﺟﺮﺍﺕ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ..
    ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺭﺳﺘﯿﺪﻡ
    ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﻮﺭﻭﺧﺪﺍ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﻗﯿﻖ ﺑﺪﻩ ﻭ ﺗﻮ ﻭﺑﻼﮔﺖ ﺑﺬﺍﺭ
    ﺧﻼﺻﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ
    ﺑﺮﻧﺞ
    ﻣﯿﮕﻮ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ
    ﺳﯿﺮ ﺗﺎﺯﻩ ﻭﺳﺒﺰ ﺍﮔﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﺳﯿﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ
    ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ
    ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻭ ﻣﯿﮕﻮ
    ﮔﺸﻨﯿﺰ

    ﻋﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﮔﻪ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﺯﺧﻮﺩ ﻧﺒﺎﺷﻪ
    ﭼﻮﻥ ﻣﺎﺩﺭﺑﺰﺭﮔﻢ ﺍﺳﺘﺎﺩﺵ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻣﺎﻫﻢ ﺭﺳﯿﺪ
    ﺧﺪﺍﺭﺣﻤﺘﺶ ﮐﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﮔﯿﻪ ﺍﻭﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ ...
  • ۲۱:۰۶   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺍﻫﺎﻥ ﻓﻠﻔﻞ ﯾﺎﺩﻡ ﺭﻓﺖ
  • ۰۰:۳۷   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26987 |15940 پست
    زیباکده

    ریتا ا : 
    ﻣﯿﮕﻮ ﭘﻠﻮ ﻣﺎﻫﻢ ﺟﻮﺭ ﺧﺎﺻﯿﻪ...ﻭ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ...ﺑﻪ ﺟﺮﺍﺕ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ..
    ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺭﺳﺘﯿﺪﻡ
    ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﻮﺭﻭﺧﺪﺍ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﻗﯿﻖ ﺑﺪﻩ ﻭ ﺗﻮ ﻭﺑﻼﮔﺖ ﺑﺬﺍﺭ
    ﺧﻼﺻﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ
    ﺑﺮﻧﺞ
    ﻣﯿﮕﻮ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ
    ﺳﯿﺮ ﺗﺎﺯﻩ ﻭﺳﺒﺰ ﺍﮔﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﺳﯿﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ
    ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ
    ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻭ ﻣﯿﮕﻮ
    ﮔﺸﻨﯿﺰ

    ﻋﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﮔﻪ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﺯﺧﻮﺩ ﻧﺒﺎﺷﻪ
    ﭼﻮﻥ ﻣﺎﺩﺭﺑﺰﺭﮔﻢ ﺍﺳﺘﺎﺩﺵ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻣﺎﻫﻢ ﺭﺳﯿﺪ
    ﺧﺪﺍﺭﺣﻤﺘﺶ ﮐﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﮔﯿﻪ ﺍﻭﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ ...

    زیباکده
    پس جای ما هم خالی 
  • ۰۰:۳۸   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺟﺎﯼ ﺷﻤﺎﺧﺎﻟﯽ ...
  • leftPublish
  • ۰۹:۱۵   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سبزی پلو
    مواد لازم و طرز تهیه:
    برنج باسماتی ۲ پیمانه، نمک و آب
    سبزیجات: ۱ بسته از هر کدوم (جعفری، شوید، و گشنیز) ۲ بسته پیازچه شسته ، خورد کرده و در هوای آزاد پخش کنید تا آبش خوب گرفته شه.
    برنج رو از شب قبل یا چند ساعت قبل شسته و با مقداری نمک و مقداری آب که روش روبپوشونه میخیسانیم.
    سیب زمینی حلقه حلقه شده برای ته دیگ
    مقداری روغن مایع 

    داخل قابلمه ی معمولی آب پر کرده و آب را میجوشانیم. آب برنج خیسانده را خالی کرده و به آب جوشان به آن اضافه میکنیم. کمی به هم میزنیم. و میگذاریم مغز برنج پخته شه. هر از گاهی آن را به هم میزنیم. وقتی آماده شد برنج را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.
    داخل همان قابلمه روی حرارت بالا حدودا ۳ ق غ روغن ریخته و داغ میکنیم. حرارت را کم کرده و سیب زمینی ها رو ته دیگ میچینیم و سپس برنج آب کش شده را با سبزیجات لابلای هم ریخته وبا دسته قاشق چند سوراخ ایجاد کنید و در آن را گذاشته تا کمی عرق کند. سپس سپس حدودا ۲-۳ ق غ روغن روی برنج داده و ۴ لایه دستمال حوله ی روی آن گذاشته و در قابلمه را میگذاریم تا دم بکشد.با این مقدار برنج کمتر از ۱۵ دقیقه برنج شما دم کشیده و آماده خواهد شد. دوست داشتید میتونید چند عدد سیر یا موسیرتازه موقع دم کشیدن داخل برنج بگذارید


    انواع پلو
  • ۰۹:۱۹   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    عدس پلو

    مقداری گوشت گاو و گوسفند چرخکرده رو با کمی‌ پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل، پودر سیر، دارچین را در ماهیتابه بدون روغن سرخ کردم. معمولان من گوشت چرخ کرده چربی دار رو بدون روغن سرخ می‌کنم. ۱ پیمانه عدس رو جداگونه پختم و آبکش کردم و ۳ پیمانه برنج رو دم کردم. در ماهیتبه جداگانه ۱ پیاز کوچیک رو خورد و سرخ کردم و در آخر با مقداری کشمش کمی‌ تفت دادم و از روی گاز بر داشتم. همه مواد رو به جز مخلوط کشمش را لای به لای در دیس کشیدم. من معمولان به این پلو و لوبیا پلو موقعی‌ که در دیس غذارو میکشم به روش مادرم مقداری خیلی کم پودر زیره، دارچین و پودر گًل محمدی هم اضافه می‌کنم.
    مخلوط کشمش رو در آخر روی برنج کشیدم


    انواع پلو
  • ۰۹:۲۱   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ته چین-جواهر پلو/آجیل پلو 

    طرز تهیه ته چین.

    ۳ کاپ برنج (پخته و آبکش شده)، ۳ تا تخم مرغ، ۳ قاشق پر ماست، ۱/۴ کاپ روغن با ۱/۴ کاپ آب، ۲-۳ ق غ کره, مقداری زعفران در آب حل شده 

    فیله مرغ یا هر قسمت مرغ که دوست دارین با یک پیاز، نصف استکان آب، و کمی‌ نمک در ظرفی جداگانه در حرارت معمولی پخته و کنار میگذریم.

    در یک کاسه ی مقداری از برنج پخته را با ماست و تخم مرغ خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در ماهتابه ی عمیق یا قابلم ی مورد نظر کره را آب کرده و مخلوط برنج آماده شده را ته ماهتابه ریخته بطوری که کاملا یک دست شود. سپس کمی‌ از برنج سفید آبکش شده روی آن ریخته و مرغ‌های پخته شده را در سطح آن میچینیم و با بقیه برنج کاملا آنهارا میپوشانیم و در آن را گذاشته و در حرارت بین کم و حد وسط برای ۵ دقیقه میگذاریم بپزد. سپس روغن و آب را روی آن داده و در ماهتابه یا قابلمه را گذاشته به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزد.

    میتونین ته چین را در ظرف مخصوص فر‌ پیرکس هم بپزین. در این صورت فر‌ را قبلان با حرارت ۳۵۰ فارنهایت روشن کرده. کره را در پیرکس آب کرده و مراحلی که بالا ذکر شد را نیز در این ظرف پیرکس انجام بدین. روی پیرکس را میتونین با آلومینیوم بپوشنین و با چنگال چند تا سوراخ ایجاد کنین و در پنجرهٔ وسط فر‌ بگذارید بپزد. بعد از ۲۵ دقیقه چک کنین اگر رنگ دلخواه ته چین در اومده بود آن را از فر‌ بیرون آورید. اگر دوست داشتین رنگش تیره تر شود میتونین کمی‌ طولانی تر بگذارد بپزد.

    مخلوط جواهر پلو:

    ۱/۴ کاپ از هر یک از (خلال بادام، گردو، فندوق، بادام هندی، تخم کدو، کشمش، cranberry خشک و blueberry خشک). پیاز داغ به مقدار دلخواه، ۱ پوست پرتقال رنده شده و تلخی آن گرفته شده. ۲/۳ لیوان زرشک (شسته و با کمی‌ شکر در روغن حدوداً ۱ دقیقه تفت داده شده)

    بعد از آن که برنج آمده شد روی آن را با مخلوط جواهر پلو که در بالا ذکر شد به صورت دلخواه تزئین کنین.


    انواع پلو
  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آلبالو پلو

    آلبالو بدون هسته300گرم
    شگر 5 تا 6 قاشق غذاخوری
    شکر را روی آلبالوها پاشیده و بگذارید یک تا دو ساعت بماند تا آب بیاندازد
    و بعد آن را حرارت داده تا فقط چند جوش بزند یعنی یکی دو دقیقه
    و بعد 3پیمانه برنج را آبکش کرده و آلبالو ها و مقداری از آب آنها را لابلای برنج داده و دم کنید شیرینی این غذا بستگی به ذایقه خودتان دارد که میتوانید شکر آن را کم یا زیاد کنید
    این پلو را با مرغ یا گوشت قلقلی میتوان سرو کرد
    در صورت استفاده از گوشت آن را همراه آلبالو لای برنج بگذارید


    انواع پلو
  • ۰۹:۲۴   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    لوبيا پلو

    با ته ديگ سيب زميني رنده شده و كنجد:
    اين غذارو امشب براي شام درست كرده بودم ، شايد چيز زيادي براي آموزش نداشته باشه ولي امشب زيادي ذوق زده هستم ، خواستم دوستان عزيزم رو هم سهيم كنم 
    گوشت چرخ كرده رو با پياز و يه حبه سير سرخ كردم ، بعد نمك و فلفل قرمز ، رب گوجه ، ادويه و لوبيا رو اضافه كردم ، يه كمي ديگه تفت دادم ...بعدشم يه كمي آبجوش اضافه كردم تا مواد بپزه ، در انتهاي پخت هم زعفرون دم كرده رو اضافه كردم و گذاشتم تا آبش كشيده بشه...
    براي ته ديگ ، سيب زميني خام رو رنده كردم و با كنجد مخلوط كردم و كف قابلمه ، روي روغن داغ ريختم و پخش كردم ، سپس مايه گوشت و لوبيارو لابه لاي برنج آبكش شده ريختم و گذاشتم تا دم بكشه


    انواع پلو
  • ۰۹:۲۶   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    پلوي تند
     به همراه مرغ و مخلفات ....
    من عاشق اين غذام ، براي پلو ، يك حبه سير ،يك پياز كوچولوي نگيني خردشده رو با هم تفت ميديم ، ١ پيمانه پوره گوجه فرنگي اضافه مي كنيم و با نمك و فلفل قرمز نسبتا زياد ، ٢ پيمانه آب مرغ ، زعفران و ٢ پيمانه برنجي كه از قبل خيس كرديم ميذاريم تا بپزه .....
    مرغ رو هم از قبل با فلفل و زعفران ، كنجد ، پودر سير و آب گوجه فرنگي مزه دار كردم ، موقع پخت كمي نمك اضافه كرده و توي كيسه مخصوص فر حدود يك ساعت و نيم در حرارت ٢٠٠ درجه پختم ....
    براي كنار مرغ هم نخود و هويج و سيب زميني درست كردم 


    انواع پلو
  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    من اصلاً از آلبالوپلو و شیرین پلو خوشم نمیاد
  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوتي پلو
     ( ت رو با تشديد بخونين ) يا شير پلو ، يكي از غذاهاي خوشمزه ايه كه توي اردبيل زياد درست ميشه ...
    خيلي هم راحته ، همون كته خودمونه فقط به جاي آب ، همون مقدار شير پرچرب مي ريزيم ...
    بنا به نوع برنج ، براي درست كردن كته ، هر چقدر كه آب مي ريزين ، شير پرچرب جايگزين كنين و اگر به جاي روغن معمولي از كره استفاده كنين كه عالي ميشه ....
    توي اردبيل اين پلو رو يا با ماهي دودي مي خورن و يا ماهي تازه ...يا اينكه قيسي ، كشمش و خرمارو توي كره تفت ميدن و با اين برنج سرو مي كنن...



    انواع پلو
  • ۱۸:۴۰   ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻭﺍﻗﻌﺎ ؟؟ ﺑﺎﺷﯿﺮ ؟
    ﭼﻪ ﺟﺎﻟﺐ ....ﺗﺎﺣﺎﻻ ﻧﺨﻮﺭﺩﻡ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﻢ
    ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺭﻭﻧﺎﮎ ﺟﻮﻥ
  • ۱۸:۴۱   ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺑﺎ ﻣﺎﻫﯽ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان