خانه
6.9K

انواع چای

  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۶/۷/۱۱
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست
    نکاتی در مورد چگونگی دم کردن چای های گیاهی :

    1- برای دم کردنی های گیاهی بهتر است از قوری های چینی یا شیشه ای استفاده شود.
    2- قوری را روی حرارت غیر مستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.
    3- برای دم کشیدن 15 دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.
    4- چای را صاف نموده و میل نمائید.
    5- دم کشیده و صاف کرده این چای ها تا چند روز قابل مصرف است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان